Widok
Pamiątką na lata to jest Twój mąż/Twoja żona :) co za bzdury --wymyślacie prezenty ???!!!! prezenty dla siebie? świat oszalał !!!! ten dzień jest prezentem od Was dla Was i koniec !! a co jak prezent nietrafiony ? a co jak on/ona prezentu nie da, bo to głupie jest... rozwiedziesz się ? smutek do końca życia ? ludzie opamiętajcie się! Czy w tym dniu chodzi tylko o prezenty/ jak na I Komuni Świętej/ czy o jakieś uniesienia, spełnianie marzeń, dawanie siebie ukochanej osobie? Gdzie to wszystko jest? tego nie kupisz w sklepie za kasę. Ło matko, żal Was słuchać i czytać......materialiści.
Całkiem miły pomysł :) Tylko ciekawe czy Twoja Pani Młoda w ferworze innych obowiązków weselnych też na niego wpadnie :P
Mój szwagier nagrał bardzo uroczy filmik z pomocą profesjonalisty, w związku z tym, że jest słaby w przemowach :) Była bardzo zauroczona, a wszystkim łezka się w oku zakręciła.
(Biżuteria czy zegarek to też fajny pomysł:)
Mój szwagier nagrał bardzo uroczy filmik z pomocą profesjonalisty, w związku z tym, że jest słaby w przemowach :) Była bardzo zauroczona, a wszystkim łezka się w oku zakręciła.
(Biżuteria czy zegarek to też fajny pomysł:)
ja otrzymałam prezent na naszym wyjeździe po ślubie, tydzień na Ibizie, i codziennie była albo bielizna erotyczna albo jak szliśmy na imprezę klubową to seksowna sukienka typu clubwear, następnego dnia z kolei strój kąpielowy, któregoś dnia znowu erotyczny kostium pokojówki i to wszystko oczywiście z bukietem kwiatów. Pokój wyglądał olśniewająco, szkoda że musiałam kwiaty tam zostawić ale prezenty były wyszukane i urocze.