Widok

Jaki pomysł na prezent dla Pani Młodej od Pana Młodego??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, Jak w temacie...Czym zaskoczyć swoją przyszłą żonę w dniu ślubu, nie chce żeby to było coś z biżuterii, podróż też już mamy:) Mam już kilka pomysłow ale chciałbym abyście podali swoje może cos mi sie spodoba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pierwsze słysze o prezentach takich...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie rzucając słów na wiatr podam przykład:
luksusowa, wykonana z największą pieczołowitością koszulka firmy Coemi
żona była zachwycona...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co jeśli pan młody ma tego dnia urodziny ?????? imprezę już ma gości setka a prezent???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogła by pani ujawnić ? również szukam pomysł mam kilka , ale każdy pomysł się liczy :P
Pamiątką na lata to jest Twój mąż/Twoja żona :) co za bzdury --wymyślacie prezenty ???!!!! prezenty dla siebie? świat oszalał !!!! ten dzień jest prezentem od Was dla Was i koniec !! a co jak prezent nietrafiony ? a co jak on/ona prezentu nie da, bo to głupie jest... rozwiedziesz się ? smutek do końca życia ? ludzie opamiętajcie się! Czy w tym dniu chodzi tylko o prezenty/ jak na I Komuni Świętej/ czy o jakieś uniesienia, spełnianie marzeń, dawanie siebie ukochanej osobie? Gdzie to wszystko jest? tego nie kupisz w sklepie za kasę. Ło matko, żal Was słuchać i czytać......materialiści.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Całkiem miły pomysł :) Tylko ciekawe czy Twoja Pani Młoda w ferworze innych obowiązków weselnych też na niego wpadnie :P
Mój szwagier nagrał bardzo uroczy filmik z pomocą profesjonalisty, w związku z tym, że jest słaby w przemowach :) Była bardzo zauroczona, a wszystkim łezka się w oku zakręciła.

(Biżuteria czy zegarek to też fajny pomysł:)
Witam, a można wiedzieć jaki szwagier nagrał filmik? :)
Z pewnością coś cieplego od siebie. Może by tak kawa z wyżej półki, jaką będziecie się rozkoszować w słoneczny dzień? mmmm... Sprawdź np EspressoArt Arcaffe Meloria może przypasuje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja żona marzyła o skrzynce dobrych win :) kupiłem jej nawet dwie! niech się cieszy, zamawiałem na wina com pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak nie macie podróży poślubnej to może bilety na wyjazd gdzieś w fajne miejsce, choćby weekend
ja otrzymałam prezent na naszym wyjeździe po ślubie, tydzień na Ibizie, i codziennie była albo bielizna erotyczna albo jak szliśmy na imprezę klubową to seksowna sukienka typu clubwear, następnego dnia z kolei strój kąpielowy, któregoś dnia znowu erotyczny kostium pokojówki i to wszystko oczywiście z bukietem kwiatów. Pokój wyglądał olśniewająco, szkoda że musiałam kwiaty tam zostawić ale prezenty były wyszukane i urocze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1