Widok

Jaki tani i dobry deweloper?

Witam,

Jaki stosunkowo tani i dobry deweloper działa na rynku Trójmiejskim?

Mam na myśli nowe mieszkania, w dobrej cenie z dala od wysypisk, ale poza centrum....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
monia a jak ktos zaraz napisze ze mysliwska park to byle jak i byle co i ma glosnego sasiada itd itp i tym podobne sprawy dla zabawy bo tu pisze wielu z nudow dla zabawy i zawisci to czy to juz wzbudzi twoje watpliwosci i sie zaczniesz zastanawiac ? co komu po ocenie twojej znajomej jak za chwile moze napisac jej jakis sasiad ze ona jest glosna i niekulturalna itd. Co do wyboru mieszkania w ogole ma zdanie i opinia jakiejs znajomej jak ona ma inny rozum i jej tam jest dobrze a tobie bedzie w innym bloku moze pozniej zle i co ? bedziesz miala pozniej do niej pretensje ? . Ja jestem zachwycona osiedlami np. orlexu i co ? polecisz i tam kupisz ? albo zaraz napisze ze na przymorzu jest super i tez tam kupisz ? albo wpisze ze na morenie jest byle co i co nie kupisz tam ? po co komu takie opinie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja sądzę, że każda opinia jest ważna, bo możemy dowiedzieć się i te negatywne i pozytywne opinie. Decyzje podejmiemy sami, ale dopytać się czy deweloper daje zniżki, na co uważać, czy są opóźnienia z odbiorem itd. Co do Myśliwskiej to wiem tyle że ludzie sobie bardzo chwalą ogólnie, a niektórzy narzekają na jakiś śmietnik. Z wizualizacji osiedle wygląda bardzo ładnie. Dobrze jest też wejść na forum osiedla, tam można poczytać dużo więcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
myśliwska to badziew i miejsce tez mało ciekawe. Za te pieniadze mozna kupic komfort pod Gdynią. Gdansk to miasto bez przyszłosci i brud smrod .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nikt do kogo nie będzie miał pretensji. Tak jak już ktoś napisał, trzeba zbierać tylko przydatne informacje. A na takie informacje, że Gdańsk to miasto bez przyszłości nie zwracać uwagi. Ja zostaje w Gdańsku.
I.M to sobie zostan w Gdansku nikt ci nie broni. Przemieszkalem lata na tych morenach i innych terenach i tam jest teraz totalny syf i typowe slamsowisko sie robi jak na przymorzu i sie sporo elementu zaczyna bo to juz okolice dla tzw. nie obrazajac ''bidnych'' i te mysliwska i inne tam to pic bo bedziesz tylko z boku tego calego bajzlu . Wyprowadzilem sie bez zalu i nawet mnie tam nigdy juz nie ciagneło a to ze tam centrum handlowe jest i kilka nowych bloczkow nic nie zmienia bo tu juz typowe slamsowisko i betonowy widok. Wole cisze i lasy i Gdynie jak mam ochote po sklepach spokojnie połazic . Ale masz racje wybor nalezy do ciebie i wiem doskonale ze tamte tereny na wielu robianiby wrazenie tak jak i przymorze i im ktos wmawia ze tam pana boga za nogi złapia i bedzie super ale do czasu. powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziękujemy ci za zdanie, ale chyba pomyliłeś fora. Bo tu raczej chcemy rozmawiać o deweloperach i np. o osiedlu Myśliwska Park, (które moim zdaniem jest bardzo ładne i nie jest to żaden syf), a nie o tym czy mieszkać w Gdańsku czy w Gdyni. :/ bo to się mija z tematem. Skoro wybrałeś Gdynie twój wybór sądzę że jak ktoś mieszka całe życie w Gdańsku nie będzie skory się wyprowadzać. Ja kocham to miasto więc na pewno go nie opuszczę!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
pytanie brzmi ''kamil'' jaki tani i dobry deweloper ? wiec całe trojmiasto to pytanie obejmuje a nie tylko Gdansk. I sie chyba mylisz skoro nie wiesz ze najwieksza migracja z Gdanska postepuje własnie do Gdyni bo Gdynia mimo ze droga oferuje lepszy komfort zycia. I wcale nikt nie mowi ze nie masz zostac w Gdansku to twoja sprawa ale mi i nnym po tylu latach Gdansk zwyczajnie '' obrzydł'' i nie ma tam zadnego absolutnie zadnego postepu . Syfiast zascianek z ''obszczanym i smierdzacym '' dworcem PKS jako wizytowka a te wszystkie osiedla to najzwyklejsze stare betonowe blokowiska w ktorych nie widze nic ciekawego. Mnie taki klimat juz nie kreci bo za dlugo mieszkalem w takim nudnym bajzlu. Ale masz racje to moja opinia bo faktycznie sa wielbiciele takich klimatow i moze to dobrze bo przeciez tam ktos musi to wszystko kupic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak ale rozmawialiśmy o Gdańsku i o Myśliwskiej, dlatego tak napisałem. Masz rację każdy powinien mieć swoje zdanie. Czy Gdynia jest lepszym miejscem no to właśnie zależy dla kogo. Jak ja mam pracę i rodzinę w Gdańsku no to będzie ciężko... Ale już nie o tym. Co do Ganta to rzeczywiście ma niskie ceny nie sądzisz? A osiedle na pierwszy rzut oka wygląda bardzo ładnie. Pewnie jeszcze trochę i wybudują coś w Gdyni i może sam od nich kupisz:)
polecam hosse
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam eurostyle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a swoja drogą lepiej nie szukac tanich i dobrych ...znam takiego co obiecal mieszkanie na koniec kwietnia br i do tej pory mieszkania nie oddane i jeszcze dlugo.dlugo nie oddadzą do uzytku.....a mieszkanko tanie to bylo i co z tego.........nerwy i stres
Ciekawe gdzie Ty mieszkasz? Pewnie w jakiejś ekosferze. Tylko sama nie jesteś eko. Myślisz, że gdzie twoje śmieci lądują? Małe białe mróweczki za ciebie wynoszą trzepocząc skrzydełkami. Ten świat to jedno wielkie wysypisko, a każdy by chciał żeby jego śmieci nie dotyczyły!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Osiedle Cztery Pory Roku mogę polecić, gdyż mieszkam już tu 6,5 roku i nie narzekam. Buduje tu głównie deweloper Hanza i nie żąda wygórowanych cen. W moim domu (kupionym właśnie od Hanzy) były niestarannie wykończone kołnierze wokół kominów na dachu. Zgłaszanie reklamacji zawsze skutkowało naprawą, która - niestety - nie do końca usuwała przyczynę zamakania kominów. Na szczęście i w końcu w czerwcu br. dobra ekipa serwisowa z Hanzy usunęła skutecznie usterki. Tak więc w końcu kominy zostały od wewnątrz oczyszczone i pomalowane - też w ramach usuwania usterek bez kosztów. Oprócz tego na elewacji zewnętrznej 4 lata temu pojawiły się rysy i pęknięcia, przez jedno zamakała nawet ściana. 2 lata temu pęknięte ściany elewacji zostały uszczelnione i pomalowane od nowa. Również zacieki wewnętrzne zostały usunięte. Mogę śmiało potwierdzić generalnie rzetelne podejście Hanzy do spraw usuwania usterek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mają na mieszkania to czemu nie na dom?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Pustkach wcale nie śmierdzi!!! a pięknie pachnie lasem, jak w sanatorium:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
przy platnosci gotowka i odpowiednich zdolnosciach w targowaniu sie mozna uzyskac korzystny rabat w Hossie
a może lawendowe wzgorza? Łądny projekt, dobra wykonanie, a i cena rozsądna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proszę zapoznać się z ofertą dewelopera Targo http://www.targo.com.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dekpol.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jaki program do wizualizacji mieszkania?? (22 odpowiedzi)

Hejka, może ktoś polecić jakiś fajny program gdzie bede mogla zaprojektować całe mieszkanie?...

Rabata z różami (4 odpowiedzi)

Chciałbym założyć przy domu osobną rabatę z różami, tak aby wyglądała pięknie nie tylko w okresie...

Jak mieszka się w bloku? (17 odpowiedzi)

Czesto słyszy się, że mieszkanie w bloku to same udręki. Szczególnych powodów do zmartwień...

do góry