Widok

Jaki tani i dobry deweloper?

Witam,

Jaki stosunkowo tani i dobry deweloper działa na rynku Trójmiejskim?

Mam na myśli nowe mieszkania, w dobrej cenie z dala od wysypisk, ale poza centrum....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
polserwis to wielka sztuka zbudować dom który nadzieńdobry wygląda jak slams, wielka sztuka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
lipa chcieli mnie oszukać, kłamali o ociepleniu bloki na wawelskiej pękają, wszystko krzywe i jeszcze straszyli że podniosą cenę jak będę się targować. klapa i szkoda czasu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co ty Kobieto za farmazony wtłaczasz??? Jaki smród na pustkach??? Mieszkam na tym osiedlu od 87 roku, i nigdy nic nie poczułem. Stolarkę okienną mam drewnianą, prawie zawsze okna uchylone i jakoś czy to rano czy wieczorem, nic nie czuje. Lepiej posprzątaj mieszkanie... wyrzuć śmieci to przestanie ci śmierdzieć...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sugeruję Banino, szybki dojazd do centrum ul. Słowackiego i Armii Krajowej, powstaje to sporo nowych osiedli domków i mieszkań.
Sam oglądałem fajne mieszkania budowane przez dewelopera Siódme Niebo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Albo tani, albo dobry - hybryda nie istnieje sorry ... :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio widziałem slogan:
"TANIO, SZYBKO I DOBRZE"

Tanio i szybko nie będzie dobrze
Tanio i dobrze nie będzie szybko
Szybko i dobrze nie będzie tanio
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
słaba reklama
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze warto sprawdzic propozycje firmy K&L Inwestycje i ich Osiedle Park Rewerendy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
a po co Ci dwa?
Polservice to ostatnie dno!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukając mieszkania, sprawdziłem osobiście Patio Róży. Leży w sąsiedztwie wsi Łężyce, w której jest firma gospodarująca odpadami. Śmierdzi!!! Proszę szanowną Hossę o nie dopisywanie sobie tutaj pozytywnych komentarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
szadolki poza tym ze smierdza to nie sa jeszcze trujace w przeciwienstwie np. do Lotosu czy cieplowni oraz duzego ruchu aut w centrum
Unikaj mieszkań od firmy Gedbud i Górski
Gedbud to katastrofalna dosłownie jakość wykonania !
Górski to jak rosyjska ruletka może być przeciętnie albo niestety...
Obie firmy sprzedaja zalegajace mieszkania miastu na komunalne więc w swoichapartamentach możecie mieć wesoło.
Ale tak robią także inne firmy. Żądajcie potwierdzenia na piśmie że mieszkania nie będą sprzedane miastu jako komunalne.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
columbus na witominie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Że niby co na Jabłoniowej Warszawskiej i Guderskiego jest super?Jasne jak ktoś nie chce komórki bo za nią trzeba zapłacić nie chce miejsca postojowego za 25tys zł to będzie pomniejszać pompką taką od Pana Kleksa swój samochód i zabierać do domu bo nie będzie miał gdzie postawić auto haha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co myślicie/wiecie o Targo? oni teraz budują na Pogórzu Dolnym w Gdyni. maja dobre ceny
jak cie nie stać to kupisz bez piwnicy i miejsca postojowego.bo ja kupiłam z wszystkim!
Jeszcze alcon trzyma poziom ;), hanzę zdecydowanie odradzam...
Jest
Ten deweloper a zarazem firma budowlana to DOMESTA. Znam firmę od ponad 20 lat. A jak koleje losu zmusiły mnie do kupna mieszkania nie zastanawiałem się i kupiłem mieszkanie w Domescie na Leszczynowej. Nie będę się rozpisywał wystarczy przyjechać i zobaczyć.
A ja dzisiaj przejezdzalem obok osiedla Modre. Kiedys bylem tam pare razy na terenie i powiem, ze nie ma ladniejszego osiedla w 3miescie jesli chodzi o roslinnosc i wyglad osiedla. I cena powalila mnie na lopatki 2590 brutto !
Zawsze byli najtansi ale teraz to juz jak za darmo!

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jak mieszka się w bloku? (17 odpowiedzi)

Czesto słyszy się, że mieszkanie w bloku to same udręki. Szczególnych powodów do zmartwień...

Jaki program do wizualizacji mieszkania?? (22 odpowiedzi)

Hejka, może ktoś polecić jakiś fajny program gdzie bede mogla zaprojektować całe mieszkanie?...

Rabata z różami (4 odpowiedzi)

Chciałbym założyć przy domu osobną rabatę z różami, tak aby wyglądała pięknie nie tylko w okresie...

do góry