Widok
myślę,że każdy indywidualnie podchodzi do tematu welonu..ja najpierw chciałam długaśny..potem w ogóle..zakończy się chyba na takim do pasa ;) aczkolwiek jeszcze m-c a strasznie spodobało mi się to zdjęcie http://img160.imageshack.us/img160/2614/carlom20light20thru20veil1oq.th.jpg
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
> Halsi, ja mam suknię z Farage ale te ich welony są koszmarnie
> drogie i miałam nadzieję znaleźc taki gdzieś indziej albo od
> kogoś odkupić.
Ja bede miala od nich podobny jak piszesz z odpinanym dlugim za 300zl (troche sie potargowalam). Dla porownania pytalam w Gdyni na ul.Abrahama w takim malym sklepiku z dodatkami roznymi to u nich pojedynczy dlugi 300zl.
> drogie i miałam nadzieję znaleźc taki gdzieś indziej albo od
> kogoś odkupić.
Ja bede miala od nich podobny jak piszesz z odpinanym dlugim za 300zl (troche sie potargowalam). Dla porownania pytalam w Gdyni na ul.Abrahama w takim malym sklepiku z dodatkami roznymi to u nich pojedynczy dlugi 300zl.
No ale te 300 zł to i tak dużo, mój oryginalny od sukni Galaxy kosztuje bodajże 240 i jest z tą samą koronką co na sukni, ale już sama nie wiem jaki wybrać. Moja mama mówi że do tej sukni szkoda brać taki długi i prosty ale mnie się podoba. Pisałam do producenta welonów gdzieś w Polsce i wycenili mi na 150 zł więc się chyba zdecyduję. Ale te koszty mnie generalnie szokują, wczoraj szukałam bucików i takie które mi się podobają kosztują 200 zł a to tylko na raz przecież!