Widok

Jaki wózek dla dziecka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Stanełam przed wyborem wózka dla swojego pierwszego dzidziusia :) Byłam poogladac wozki w Mama i ja w Gdansku i najwygodniej jezdzilo mi sie wózkiem Mutsy 4 rider takim z dwoma kolami mniejszymi i dwoma wiekszymi, na poczatku obstawalam za maxi cosi ale nie jest taki wygodny do jazdy i jakos wykonania mam wrazenie ze za taka cena jest slaba, jakie wy polecacie wozki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mutsy ma malenka gondole.Cztero miesieczne dziecko sie w niej nie miesci latem a zima to wogle dramat jak sie w kombinezonik ubiera dziecko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niedawno był podobny wątek, jakieś info już tam znajdziesz
http://forum.trojmiasto.pl/Jaki-wozek-waszym-zdaniem-jest-najlepszy-t343394,1,160.html

Sami kupiliśmy Maxi cosi murę 4, ale testy dopiero za jakiś czas ;)
bugaboo cameleon trochę droższy od mutsy a nawet tańszy jeśli kupisz przez ebay. woziłam małą w gondoli 7miesięcy a jest długa, podczas srogiej zimy nie miałam problemu że zakopiemy się w śniegu, na plaże nie ma lepszego-jedną reką spokojnie ciągne wozek z dzieckiem i tysiącem plażowych przyborów. DO auta składam w 30sek a może i mniej? Znajome dziewczyny tylko marzyły żeby jak najszybciej przerzucić się na parasolke więc znowu musiały wydawać kasę, ja mam 100% satysfakcji z zakupu. dzisiaj mała ma 20mieś i ciągle używamy-jedyne co to materiał polarowy na gondoli troszkę się odbarwił od słońca. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My kupiliśmy wózek firmy Hartan. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Na razie używaliśmy tylko gondoli, także co do spacerówki ciężko się wypowiedzieć. Mamy model Topline S. Bardzo dobrze działają skrętne koła, dobra amortyzacja i przekładana rączka bardzo się przydaje. dzięki niej można szybko zmniejszyć rozmiar wózka, np. w autobusie.
jedo fyn - ogromna gondola, fajna spacerowka, uzytkujemy juz 9 miesiac i zero poblemow
ja tez polecam jedo fyn gondola super duża mała w niej jeżdziła do 8 czy 9 miesiąca całą zimę więc super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko i wyłacznie Mutsy, 4 rider'a akurat mamy, ale pewnie inne modele też są takie świetne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też polecam jedo fyn
mnie sie bardzo podobaja maxi cosi wózki, te które są na chicco mio są świetne
Jesli jestes w stanie wydac troche wiecej polecam Concord Fusion - bardzo funkcjonalny, swietnie sie prowadzi. Szczegolnie z gondola Proton, w ktorej mozna wozic dziecko autem, co jest bardzo wygodne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
użytkujemy od roku bugaboo i wciąż nie mogę się nadziwić jaki ten wózek jest : wygodny, lekki, funkcjonalny, zwrotny i wszędzie się zmieści! Do tego ma sporo miejsca dla malucha. No, tylko jego wygląd jest dość dyskusyjny, chociaż mnie osobiście bardzo sie podoba;)
Mam do sprzedania wózek ABC Design Astro. Jest bardzo lekki, wygodny, kółka przednie skrętne. W zestawie mam gondole, spacerówkę, fotelik z klipsami, parasolkę i folie. Kolor kawowy. Telefon 664426140.
x lander xa najlepszy wózek wygodny spacerówka wyprofilowana dla dzieci od 5 mies dziecko nie siedzi tak płytko jak w maxi cosi duża buda
Enjoy - przecież ten concord nie jest wcale droższy od innych wózków. Dwa razy droższy jest właśnie Mutsy Urban Rider. My się n niego decydujemy, mocne pompowane koł. W sam raz na tereny leśne jka i krzywe chodniki. Gondola wcale nie tak mała w porównaniu do innych wózków.
Novia8, zagladajac do pierwszego z rzedu sklepu wynika, ze Concord i UrbanRider sa w podobnej cenie:

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=974

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1193

Biorac pod uwage, ze w sklepach stacjonarnych ceny sa jeszcze wyzsze, nie sa to tanie wozki.
Oj przepraszam, skojarzyłam jakoś wózek Navington
widzialam w sklepie ten
http://allegro.pl/wozek-chicco-i-move-aura-3w1-baza-2012-raty-i2339776222.html
i bylam pod ogromnym wrazeniem. Przede wszystkim duza gondola :)
Rzeczywiscie fajnie wyglada ten Chicco, baza ISOFIX w zestawie, no i gondola rowniez przystosowana do przewozenia w aucie.
Ja mam Orbit Baby G2. Przekonywałam męża, aż w końcu się udało, ciężarnej się nie odmawia. ;> Wózek się świetnie prowadzi, jest funkcjonalny (robię z niego spacerówkę i kołyskę), super wygląda. I ma świetną amortyzację - QuadShock robi swoje. ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry