Widok
Jaki żel intymny polecicie?
Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od jakiegoś czasu biorę tabletki antykoncepcyjne a jak wiadomo moga powodować one wysuszenie pochwy i chciałabym kupic sobie coś nawilżajacego. Jednoczesnie widziałam, ze są żele które są smakowe albo które ponoć mają poprawiać wrażenia.
Co polecicie?
Co polecicie?
Taki, który ma w sobie jak najmniej chemii i parabenów. Zrezygnowałabym również ze wszystkich zapachowych gadżetów, ponieważ to zazwyczaj substancje zapachowe i barwiąca uczulają i podrażniają. Wiadomo, jeśli mówi się o żelu intymnych to i mówi się o miejscach intymnych, warto wybrać lubrykant na bazie wody. U mnie sprawdził się be lover. Nie jest tak dostepny jak unimil czy durexy bo zamawia przez internet ale o wiele bardziej wydajny oraz daje lepszy poślizg.
Be lover tak jak wspomina tutaj koleżanka powyżej jest bardzo dobry. Zdecydowałam się a niego m.in z tego powodu, że zawiera składniki klasy farmaceutycznej i naturalny ekstrakt z korzenia lukrecji, która chroni przed podrażnieniami, pieczeniem i usuwa świąd. Z lubrykantami nie ma co eksperymentować, trzeba sięgać naprawdę po sprawdzone żele intymne. Drugim sprawdzonym jest libi gel. Poprawia odczucia intymne ponieważ zwiększa odczucia okolic intymnych i w porównaniu do durex intense wypada o wiele lepiej.
Sama również nie przepadam za rozgrzewajacymi żelami intymnymi bo takie żele równiez mnie pieką. Szczególnie jak jest jakieś podrażnienie ale sam libi gel taki nie jest. Uwrazliwia okolice intymne ale jednocześnie nie powoduje pieczenia. Z tej wazeliny to lepiej zrezygnuj. Będzie niezdrowa, poza tym nie mozna jej uzywać razem z prezerwatywami. Kup sobie lepiej be lover, o którym tutaj wspominają wcześniej.
Trochę inny. W zasadzie to całkiem inny chociaż oba żele zwiększają odczucia intymne. Nie wiem który w sumie bardziej lubię bo oba mają swoje plusy. Durex intense ma fajna konsystencję to taki żel. Aczkolwiek jest drogi i niewydajny. Dość szybko się kończy. Z kolei libi gel rónwież poprawia doznania intymne ale jest o wiele bardziej wydajny. Większy tak więc pomimo większej ceny na więcej starcza. Moim zdaniem warto jest wypróbować sobie oba i zobaczyć co będzie lepsze W koncu każdy inaczej na to reaguje.
zerknij sobie tutaj https://www.notino.pl/search.asp?exps=durex%20%C5%BCel masz cały wachlarz do wyboru :)