Widok

Jaki żel intymny polecicie?

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od jakiegoś czasu biorę tabletki antykoncepcyjne a jak wiadomo moga powodować one wysuszenie pochwy i chciałabym kupic sobie coś nawilżajacego. Jednoczesnie widziałam, ze są żele które są smakowe albo które ponoć mają poprawiać wrażenia.
Co polecicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W sieci, sama ostatnio zamawiałam w sklepie in tymnosc .pl

Nie wiem czy jeszcze to przeczytasz autorko czy nie ale polecam zele intymne.Ale nie takie zwykłe tylko te, które sprawiają,ze masz wieksze odczucia na łechtaczce. Żele takie sprawiają,że łatwiej można osiągnąć orgazm. Na innym temacie pisalam o libi gel. O niebo lepszy moim zdaniem od Durex intense

A czymś się różni ten libi gel od durexa? Bo kupiliśmy sobie durexa i jestem trochę zawiedziona. Jak dla mnie nie jest to przyjemne

My niekorzystamy z takich udziwnień.

Jest zdecydowanie inny! Durex intense daje naprzemienne uczucie ziman i gorąca. Z kolei libi gel działa trochę inaczej. Sprawia,ze ukrwienie okolic intymnych jest lepsze i każdy dotyk odczuwasz o wiele mocniej i przyjemniej. Szczegolnie przyjemne jest przy seksie oralnym. No i dzięki temu żelowi po raz pierwszy miałam orgazm pochwowy. A wczesniej wydawało mi sie,ze to jedynie bajki.

Dziewczyny a lepszy jest durex intense czy libi gel? Bo zastanawiam się nad jednym i nad drugim.

Moim zdaniem libi gel lepszy. Żel daje świetna zabawę jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się ze tak szybko można dojść do orgazmu.

A czy daje może efekt rozgrzania? Pytam się bo ostatnio przetestowałam zel rozgrzewający i miało być cudownie a nie było bo mnie normalnie po nim piekło

Nie, to tak nie działa. Żel uwrażliwia okolice intymne i właśnie na tym polega jego działanie. Tak wiec odczuwasz każdy dotyk kilka razy bardziej. Z kolei durex intense rozgrzewa. Jeśli nie lubisz tego uczucia to kup libi gel. Dodam, ze sama stosowałam również durex intensse i moim zdaniem jest to naprawdę fajny żel, ale libi gel wydaje mi się jednak lepszy.

Adrelia
2018-12-24 10:17:17
Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od jakiegoś czasu biorę tabletki antykoncepcyjne a jak wiadomo moga powodować one wysuszenie pochwy i chciałabym kupic sobie coś nawilżajacego. Jednoczesnie widziałam, ze są żele które są smakowe albo które ponoć mają poprawiać wrażenia.
Co polecicie?
Zwracaj uwagę na naturalny skład oraz czy jest zrobiony na bazie wody. Powinien się sprawdzić u Ciebie żel/krem intymny Hello Love z 4Organic :) Bardzo dobrze nawilża i zmniejsza suchość miejsc intymnych. On jest dobry nie tylko do zabaw, ale też na co dzień, kiedy czujesz dyskomfort :)
ja biorę specjalne tabletki na libido dla kobiet - Feminam Libido i nie potrzebuję już żadnych nawilżaczy. A wiecie że długotrwałe stosowanie żeli intymnych może zniszczyć florę bakteryjną pochwy co może doprowadzić do grzybicy ?

Ja osobiście polecam te poprawiające wrażenia: https://www.sexylife.pl/Zele-stymulujace-doznania-dla-kobiet-c87
Jeśli ktoś nie lubi to najlepiej prosty skład na bazie wody: https://www.sexylife.pl/Zel-nawilzajacy-analny-waginalny-masaz-sex-100ml-p11119

No własnie tak zbieram się aby go zamowić i zbieram się. Zastanawiam się czy sie sprawdzi na przykład w przypadku sexu analnego?

Oj nie polecam do sexu analnego.... Jest to typowy pobudzający żel tak wiec w przypadku sexu analnego może CIe bardzo piec i może być to dla Ciebie nieprzyjemne. Libi gel to tradycyjnego sexu. A do analnego polecam be lover.Jest delikatniejszy oraz daje dobry poślizg. Bedziesz z niego bardziej zadowolona.
Świetnie sprawdza się żel intymny z rumiankiem. Dobrze łagodzi i nie powoduje podrażnień. Ma też przyjemny zapach.

Również polubiłam libi gel - daje dużo zabawy pomimo jego lepkości. Myślę, że to też sprawia jakąś przyjemność gdy podczas sexualnych igraszek ciało trochę się klei, poza tym poprwia doznania intymne. Także polecam dla chcących spróbować czegoś nowego. Idealnie nawilża i sprawia, ze po prostu czuje się każdy dotyk bardziej! wez to pod uwage

W jakim konkretnie sklepie kupowałaś? Bo sama widziałam głównie online ale fajnie jakby była możliwośc kupienia żelu stacjonarnie.

Musiałabyś przejśc się po sklepach, chociaz ja osobiście libi gel nigdzie w drogerii ani w żadnym markecie nie widziałam (a szkoda bo o wiele lepszy niż większość żeli stymulujących durexa). Kupowałam w sieci na allegro. Ale jak wpiszes sobie w google to pojawi Ci się wiele sklepów, które mają ten żel w ofercie

Ważne jest, aby wybrać produkt odpowiedni do swojego rodzaju skóry i ewentualnych problemów, takich jak podrażnienia lub infekcje grzybicze. Dobrym pomysłem jest wybór żelu intymnego o neutralnym pH, wolnym od substancji drażniących i alergenów. J

Co polecicie do sexu analnego?

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry