Widok

Jaki żel intymny polecicie?

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od jakiegoś czasu biorę tabletki antykoncepcyjne a jak wiadomo moga powodować one wysuszenie pochwy i chciałabym kupic sobie coś nawilżajacego. Jednoczesnie widziałam, ze są żele które są smakowe albo które ponoć mają poprawiać wrażenia.
Co polecicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale co ma pekac? zel to lubrykant taki do smarowania, pekac moze gumka :) wejdz sobie na superlove i poczytaj o roznych takich rzeczach

Cien z Lidla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a nie pekaja?

tabletek nie biore wiec nie wiem jaki maja wplyw ale z zeli fajne są z Stimul8 smakowe :D

No właśnie opinie są tutaj różne. Jest to nieco drażniący żel ponieważ wywołuje u Ciebie uczucie ciepła oraz zimna. Nie kazdy to lubi. Sama lubię ale również lubię żele rozgrzewające. Jesli nie polubiło sie żeli rozgrzewających to żelu durex intense równiez nie bedzie się lubiło. Polecam w takim przypadku Libi gel. Jest to żel o wiele delikatniejszy, nie powoduje pieczenia, sam ma w sobie również działanie nawilżające ale działa uwrażliwiająco na narządy intymne w tym sensie, że są bardziej wrazliwe na każdy dotyk. Tak więc jest przyjemniej zarówno we dwoje albo jak chces pobawić się sama ze sobą :P

No wlasnie obecnie używam durex intense ale nie mogę powiedzieć, że przypadł mi do gustu. Piecze mnie po nim :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwa najlepsze żele moim zdaniem

durex intense

libi gel.

Nowy dom będzie parterowy, bo te przeklęte latanie góra dół mnie wykończy. Brak szafek wiszących zarówno w kuchni jak i wszędzie, aby zminimalizować powierzchnie kurzowe. Brak kominka, teraz mamy to same wady, nosi się syf, rzadko się rozpala. Brak okapu, nie gotuje aż tak dużo śmierdzących, smażonych potraw . Teraz mam i w ogóle nie używam. Pralnia obok łazienki i wejście do niej tylko przez łazienkę. Idealnie obok by była garderoba. Żadnych płytek, na podłogę mikrocement w całym domu, na ścianę drewno dla ozdoby (nie na każdej ścianie), w kuchni kamień. Trawy do koszenia jak najmniej, kawałek ładnej, reszta to ściółka leśna.

Poza tym nie będe samodzielnie męczyła się z przeprowadzką:
https://www.transportprzeprowadzki.com.pl/planujesz-przeprowadzke-o-tym-musisz-pamietac/

Ale po prostu skorzystam z pomocy profesjonalnej firmy do przeprowadzek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepieszy dzem truskawkowy, można go potem jeszcze zeżreć

To bardzo dobry zel, do tej pory nie miałam lepszego. Jedyny minus dla libi gel to dostępnośc, bo jedynie w sieci widziałam.

Daje radę, żona zadowolona.

Jako plusy należy podkreślić brak zapachu i to że dobrze nawilża. Rzeczywiście pobudza doznania. Cena konkurencyjna.
Dla mnie dużą wadą jest to, że okropnie się klei. Muszę jednak przyznać ze do tej pory jest to najlepszy stymulujący żel jakiego używałam.

Co sądzicie o libi gel?

jak najmniej chemii ;) najlepiej sprawdzić sobie kilka i wybrać najlepszy

Jak dla mnie isana jest spoko, ale ogólnie trzeba uważać na chemię.

zerknij sobie tutaj https://www.notino.pl/search.asp?exps=durex%20%C5%BCel masz cały wachlarz do wyboru :)

a jakies konkretne polecasz? :D ja swiezynka w tym temacie, to wiesz :P

No wybór faktycznie spory :) ja co jakiś czas zamawiam takie zele bo lubimy z meżem :)

Trochę inny. W zasadzie to całkiem inny chociaż oba żele zwiększają odczucia intymne. Nie wiem który w sumie bardziej lubię bo oba mają swoje plusy. Durex intense ma fajna konsystencję to taki żel. Aczkolwiek jest drogi i niewydajny. Dość szybko się kończy. Z kolei libi gel rónwież poprawia doznania intymne ale jest o wiele bardziej wydajny. Większy tak więc pomimo większej ceny na więcej starcza. Moim zdaniem warto jest wypróbować sobie oba i zobaczyć co będzie lepsze W koncu każdy inaczej na to reaguje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A on nie piecze?

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry