Widok

Jakich płynów do płukania używacie?

Jak w temacie? W czym pierzecie i płuczecie, żeby pranie było miłe w dotyku i ładnie pachniało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do płukania niemieckie płyny Lenor lub Softlan :)

piorę w niemieckim proszku Ariel Actilift Color & Style (fioletowy karton)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ostatnio kupiłam koncentrat softlan w małej butelce rewelacyjny wydajny i super sie prasuje ubrania wypłukane w tym płynie polski Lenor sie nie umywa
A ja ostatnio kupiłam E Golden Orchid taki żółty i muszę powiedzieć, że ładny zapach i ładnie trzyma. Aż byłam zaskoczona.
Mój ulubiony to KUSCHELWEICH niebieski potem Lenor niebieski ( z chemi z niemiec )

:))
A mój ulubiony to płyn E Ruby Rose i Orchid. Uwielbiam te zapachy.. nawet mój mąż zwraca uwagę jak nie pachną mu ubrania :)
ja polecam niemiecki złoty lenor
Ja zazwyczaj piorę w wizirze albo persilu do płukania bardzo podoba mi się czerwony płyn biedronkowy eden nie drogi i jest ok.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piorę w proszku Vizir - bo te wszystkie płyny do prania jakoś do mnie nie przemawiają, a płuczę zawsze w Lenorze ( w zwykłych lub tych perfumowanych)
od dłuższego czasu uzywam płynów do płukania "E". piekne zapachy, które długo się utrzymują i nie zostawia plam na ubraniach, jak np. lenor. do tego jest tani. polecam
ogólnie zmieniamy zapachy/kolory tych kupowanych niemieckich płynów :) ostatnio kupiłam szary/srebrny Lenor :] i tradycyjnie "febreze" ;)

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry