Widok

Jakie afrodyzjaki polecicie?

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac ( rocznica będize w domu). Kolacja, kwiaty i te sprawy.

Zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś afrodyzjaku ( w stylu sex elixir). Myślicie , ze warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli komuś to pomaga uzyskać satysfakcję z seksu - to moim zdaniem jak najbardziej :)

Sex elixir znam - jest dobry dla kobiet. Działa na zasadzie zwiększenia libido, pobudzenia, zwiększenia wrażliwości na dotyk, zmniejsza nieśmiałość. W sieci jest sporo informacji na temat tego suplementu. Osobiście uważam, że jak komuś pomaga - to czemu nie?

No wlasnie widze ze na allegro jest tego sporo. Jak to jest ze składem tego typu preparatów. Róznią się czymś?

No pewnie,ez się różnią. Jak kupisz osbie jakieś tanie g*wno to nie oczekuj,że będzie jakiś efekt. Efektu prawdopodobnie nie będzie bo się nałykasz jakichs cukierków.

Akurat jesli chodzi o sex elixir to jest to już droższy afrodyzjak ale zawiera składniki, które realnie zwiększaja ochote na seks. Możesz sobie sam poszukać tego jaki ma skład w sieci

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Przedwczesny wytrysk u niego (9 odpowiedzi)

Proszę pomozcie mi ponieważ mój związek rozpada się przez kiepski seks. A w zasadzie przez jego...

Niedociśnienie a zaburzenia erekcji (6 odpowiedzi)

Czy problemy z niedociśnieniem mogą być przyczyną braku ochoty na zbliżenia z partnerką. Jestem w...

do góry