Widok

Jakie biuro nieruchomości polececie ??

Jakie biuro nieruchomości polecacie ? . Mam zamiar sprzedać mieszkanie , a potem kupić większe .Mam też możliwość zamiany mojego małego ''M'' na większe .Zastanawiam się nad skorzystaniem z usług biura, ale słabo się orientuje ,które działa "uczciwie'' .Znam ludzi ,którzy dali rade sami sprzedać swoje mieszkanie i kupić inne.Słyszałam, że prowizje poszczególnych biur są bardzo wysokie . Dodam ,że mieszkam w Sopocie.Dziękuje za Wasze opinie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kompleksową ofertą jeśli chodzi o luksusowe nieruchomości zajmuje się https://vilea.pl/. Doświadczona agencja, która świetnie zna rynek nieruchomości premium i faktycznie na obsługę w tym zakresie będzie można liczyć. Spore doświadczenie sprawia, że faktycznie można liczyć na pomoc, która pozwoli na szybsze znalezienie kupca. Właściwie po Twojej stronie nie będzie tutaj wielkiego zaangażowania, to oni kompleksowo się wszystkim zajmą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam, że na sensowną ofertę możesz liczyć z oferty biura Wro Nieruchomości (http://www.wronieruchomosci.pl Kontakt bardzo dobry z Panią Anną, bardzo dobrze przygotowana oferta. Jeśli chodzi o mnie to jak będę miał sprzedawać czy znowu wynajmować mieszkanie to pewnie będę także się z nimi w tym temacie kontaktował.

Ja sam nie mogłem sprzedać mieszkania a z pomocą partner.nieruchomosci.pl poszło to zdecydowanie łatwiej. Profesjonalna obsługa, zajęli się przygotowaniem prezentacji mieszkania na swojej stronie, potem również pokazywali kupcom i jakoś udało się to zorganizować. Jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie polecam, profesjonalna obsługa na wysokim poziomie.

Polecam pomoc serwisu. szukali mi do skutku aż wynajęłam niedrogo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak tak tak. Wiemy. Już wiele razy to tu pisałeś. Właściciel? Aż tak cienko ci idzie, że tak chwalisz na siłę?

Biurowybajwm polecam
Biurowynajem.pl szybko wynająłem od nich tanie mieszkanie

Upierdliwy człowieku. Przestań wrzucać tak nachalnie tę reklamę. Podpisujesz się i za kobietę i za mężczyznę. W samym tylko tym wątku masz masę wpisów, każdy tylko z innym podpisem. Patrz, obok imienia są takie magiczne cyferki. Po nich widać, że mimo różnych imion jedna i ta sama osoba pisze z tego samego urządzenia. Ogarnij się, naiwnych szukasz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

biurowynajem.pl jest dużo niedorgich mieszkań z róznych źródeł szukają z moniter.pl perełki morizopn otodom domiporta wszystko jest w jednym serwisie jak cos sie na rynku ciekawego trafia od razu wysylaja powiadomienie o znalezieniu nowej oferty. wygodna usluga biura polecam

Kasio, Alinko i jak jeszcze się nazwiesz? Na dole Dawid i Dariusz to też ty.
Nie wciskaj na siłę chorych, wyssanych z palca opinii, bo to zwykła reklama, a nie opinia kogoś, kto na serio skorzystał i poleca. Zniechęcasz zamiast zachęcać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Pomogli mi znaleźć niedrogie mieszkanie. Jestem usatysfakcjonowana pomocą tego biura
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Osobiście polecam witrynę biurowynajem.pl

Dariusz, Dawid. Wyżej też wpisy jako Ania czy Artur. Jedna ta sama osoba. Nikt się nie kapnie, że to tylko reklama, a nie polecenie z doświadczenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serwis biuriwynajem.pl pomógł nam wynająć niedrogo
Ja Korzystam z pomocy serwisu biurowynajem.pl szukają dla mnie fajnych mieszkań w okazjonalnych cenach według moich kryteriów wyszukiwania. Usługa wygodna i pomocna. Polecam

W przypadku Kingdom (http://www.kingdomelblag.pl możesz oczekiwać profesjonalnej obsługi tych osób, które tam pracują i faktycznie tym samym sprzedaż mieszkania może być łatwiejsza. Na pewno Twoje zaangażowanie będzie mniejsze, a poza tym można liczyć też na to, że im faktycznie szybciej pójdzie poszukiwanie kupca.

O do Artura i Ani dołączyła i Sylwia... Ciężkie schizy, oj słabe te reklamy. Zmieniłaś/eś laptopa na telefon czy coś w tym stylu, ale ten magiczny numerek przy imieniu nie kłamie, że nadal z tego samego miejsca piszesz hehehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo Sympatyczna Pani, właścicielka mieszkania w Warszawie. Kontakt został mi udostępniony na stronie internetowej biurowynajem.pl podpisałam z tą Panią umowę najmu i wynajmuje do dziś piękne mieszkanie w niedrogiej cenie.

Polecam Ci doskonałe biuro nieruchomości z troskliwą i przesympatyczną obsługą. Godwill Zalazłem dzięki nim mieszkanie. Jestem z nich bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm.

dziękuję za podpowiedz. skorzystałem z ich bazy ofert na bourowynajempl i wynająłem niedrogie mieszkanko na Woli. Polecam pomoc w szukaniu mieszkań bardzo mi to ułatwiło zadanie

Podsumowanie:

Wątek zawiera dyskusję na temat wyboru biura nieruchomości w Sopocie i Trójmieście dla sprzedaży, zamiany lub kupna mieszkania. Użytkownicy dzielą się doświadczeniami zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi, omawiając kwestię prowizji, profesjonalizmu agentów oraz alternatywy sprzedaży na własną rękę. Wśród polecanych biur pojawiają się: Geraszek, Metrohouse, Income House, Viking, Home Broker, Goodwill, Alokum Nieruchomości i inne. Dyskusja porusza również problemy związane z nieetycznym postępowaniem niektórych pośredników, znaczenie członkostwa w SPPON oraz MLS, a także zalety i wady korzystania z usług profesjonalnych versus samodzielna sprzedaż. Uczestnicy podkreślają znaczenie wyboru wyspecjalizowanego biura, sprawdzenia reputacji oraz porównania ofert przed podjęciem decyzji.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Co muszę sprawdzić kupując sama mieszkanie ??? (59 odpowiedzi)

Mam jeszcze dużo czasu na sprzedaż mieszkania , ale chcę się dobrze przygotować .Dzięki za...

Dom drewniany (18 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

architekt gdańsk trojmiasto (29 odpowiedzi)

Dzień dobry, znacie jakiegoś dobrego architekta wykonującego projekty domów jednorodzinnych z...

do góry