Widok
Uwielbiam czernisa.
Ale tylko tego "regularnego"
Na 3 razy kiedy zamawiałam u nich tort - 3 wpadki
1 - zupełnie inny smak tortu
2 - nie ta dekoracja co zamawiałam (na urodziny dziadka)
3 - też nawalone z dekoracją - wg zrobiona była gdy już przyszłam odebrać gotowego torta - tzn wzięty "normalny" tort i szybko dopisane "100 lat"
Pierwsza z sytuacji miała miejsce jak zamaiwałam i odbierałam tort w Kolbudach
Druga zamawiałam w Kolbudach odbierałam na Chełmi
Trzecia i zamówienie i odbiór na Chełmie
I na prawdę dobija mnie to, ze mimo iż pyszne ciasta i torty, to nigdy nie dostałam dokładnie tego co chciałam - w takiej sytuacji wolę już kupić "zwykły" tort, a nie zamawiać na kilka dni przed i nie dostac tego co chcę
Ale tylko tego "regularnego"
Na 3 razy kiedy zamawiałam u nich tort - 3 wpadki
1 - zupełnie inny smak tortu
2 - nie ta dekoracja co zamawiałam (na urodziny dziadka)
3 - też nawalone z dekoracją - wg zrobiona była gdy już przyszłam odebrać gotowego torta - tzn wzięty "normalny" tort i szybko dopisane "100 lat"
Pierwsza z sytuacji miała miejsce jak zamaiwałam i odbierałam tort w Kolbudach
Druga zamawiałam w Kolbudach odbierałam na Chełmi
Trzecia i zamówienie i odbiór na Chełmie
I na prawdę dobija mnie to, ze mimo iż pyszne ciasta i torty, to nigdy nie dostałam dokładnie tego co chciałam - w takiej sytuacji wolę już kupić "zwykły" tort, a nie zamawiać na kilka dni przed i nie dostac tego co chcę

a ja ostatnio odkrylam cukiernie, ktora w ogole nie jest oznakowana, bo pieka dla hoteli i pensjonatow i tylko na zamowienie (mozna sobie zamowic u nich tort, ciasta, babeczki, przyjmuja tez zamowienia detaliczne). kolezanka zamawia u nich regularnie, i jest zadowolona, u niej na slubie ciasta od nich byly przebojem - ta cukiernia znajduje sie w Brzeźnie na korzeniowskiego - za budynkiem spoldzielni - wchodzi sie po schodach po prawej stronie, obok napisu ziaja.
polecam serdecznie zawitac tam i samemu sie przekonac :)
polecam serdecznie zawitac tam i samemu sie przekonac :)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com