Widok

Jakie fajne zabawki mają wasze 5 letnie córki ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam prezentu na urodziny i dzień dziecka. Czym wasze córki bawią się najchętniej ? Czego absolutnie nie kupować ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to zależy od dziecka
moja córcia lubi wszelkie plastyczne zabawy, - na prezent np. dostała farbki do tkanin,
kupiłam jej białą bluzeczkę i namalowałyśmy na niej co chciała.

zbiera kucyki pony i ostatnio oczywiście lalki equestii, na dzień dziecka kupiłam jej sunset schimmer (niestety jest tylko w zestawie z twilight którą już ma),
ostatnio kupiłam jej hicior- muzykę z bajki "kraina lodu" (w biedrze za niecałe 15zł) i codziennie jej słucha

a generalnie czym się bawi ta dziewczynka, wiesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kucyki lubi i ma juz wystarczajaca ilosc - to wiem lubi rysowac, kleic, przyklejac naklejki... wiecej nie wiem
http://merlin.pl/Wypychanki-przebieranki-oraz-laleczki-do-ubierania-2-ksiazki-z-naklejkami-w-1_Barbara/browse/product/1,954263.html?gclid=CODhhfyYxL4CFcbKtAodDjYABg

u nas te wypychanki od miesiąca królują - nic innego nie potrzebuje do szczęścia :-)
u nas sprawdzają się nożyczki wycinające wzorki, kolorowy papier klej itp. i pełnia szczęścia :-_
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można na allegro poszukać gotowych zestawów kreatywnych albo samemy skomponować: koraliki, rzemyki, różne materiały do wycinania, śmieszne guziki, filc, klej magic (klei wszystko), zapięcia do broszek i dziecko samo będzie kreatywnie się bawić.
Moja lubi kucyki, barbie, lalkę bobasa a do rysowania najbardziej takie szkicowniki z postaciami, do których trzeba dorysować ubrania.
image
dzieki,
Moze ktos cos jeszcze.
lalka monster high hulajnoga a teraz hitem uczenie sie na rolkach:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (21 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

do góry