Widok

Jakie garnki i patelni do kuchenki elektrycznej?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jakie garnki i patelni można używać do kuchenki elektrycznej? Czy garnki
emaliowane też?czy mogę używać standardowe garnki które używa się w kochance z palnikami gazowymi? Na co zwracać uwagę przy użytkowaniu takiej kuchenki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to zależy czy płyta jest ceramczna,czy indukcyjna. Na ceramicznej możesz uzywac wszystkie garniki tj na gazówce. Do indukcyjnej muszą być specjalne garnki, których dno przyciąga magnez. W indukcji nagrzewa się tylko sam garnek, ciepło nei jest oddawane na zewnątrz i dlatego są to ekonomiczniejsze kuchenki. Na indukcji możesz gotować w garnkach ceramicznych. Jeżeli stoisz przed wyborem, to kup z płytą indukcyjną. Duża zaletą jej jest,to ze sam palnik nie parzy. JAk połoysz rękę to jest ciepły,ale się nie poparzysz. Byłam swiadkiem jak dziecko zostawiło skórę z palca na kuchennce ceramicznej i sama kupiłam indukcję,głównie ze względu na dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

do góry