Widok
Jeżeli to Breuning to ja właśnie jutro jadę oglądać - są śliczne! Na targach strasznie mi sie spodobało kilka modeli, ale był taki ścisk, że nie widziałam wszystkich. Podobno są u jubilera Jubirex w Realu w Gdańsku - jutro tam się wybieram, ale nie wiedziałam, że można je dostać w Klifie !!! Dzięku za inf :)
To znaczy robię u złotnika, który ma zakład jubilerski :)
Słyszałam już od kilku osób, które zakupiły obrączki w Aparcie i były przy tym poinformowane, że w razie chęci powiększenia/zmniejszenia nie będzie żadnego problemu, że taki problem właśnie jest. Apart bierze kupę kasy za obrączki a później wypina się do klientów tyłkiem i nie uwzględnia żadnych reklamacji ani próśb o ewentualną zmianę rozmiaru :/
Słyszałam już od kilku osób, które zakupiły obrączki w Aparcie i były przy tym poinformowane, że w razie chęci powiększenia/zmniejszenia nie będzie żadnego problemu, że taki problem właśnie jest. Apart bierze kupę kasy za obrączki a później wypina się do klientów tyłkiem i nie uwzględnia żadnych reklamacji ani próśb o ewentualną zmianę rozmiaru :/