Widok

Jakie majtki dla dziewczynki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja 3,5 letnia córeczka marudzi jak ubieram jej majtki. Fakt praktycznie wszystkie majtki dla dziewczynek mają obwódki takie cienkie wpijające się-dla chłopców są dużo lepsze.
Jedyne jakie znalazłam to firmy H&m w 7 paku ale takie z hello kitty i niestety był za mały rozmiar nie widziłam na 110-116.
Może znacie jakieś inne które się nie wpijają, jakiej firmy polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Tesco firmy F&F kupiłam takie w 5paku białe, chyba były w dziale dla chłopców ale wyglądają uniwersalnie.

Bezszwowe białe kupiłam w C&A latem, nie wiem czy jeszcze mają.
tylko h&m nie koniecznie z hello kity ale są takie zwykłe w 7-paku kolorowe rewelacyjne one są i polecam. ja mojej córce tylko te kupuje.
Ja kupiłam w outlecie reserved- w 2-pakach.
a gdzie jest outlet reserved?
pewnie chodzi o ten na szadolkach
w kappahl sa fajne majteczki dla dziewczynek, z szeroka gumka. Sama nie lubiłam kupowac dla ćórki tych z cienkimi gumeczkami i u nas zawsze sie sprawdzaly te z kappahl, one sa w 5pakach z tego co pamietam.
a moze po prostu nei pasuje jej "model" moja ma bokserki i jest ok.
dziękuję. wczoraj kupiłam na chłopięcym dziale ale takie uniwersalne i są fajne a dziś w carrefour znalazłam takie w 4 paku białe i różowe zwykłe. mam nadzieję, że podpasują córci:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry