Widok
Bebiko, z córka wypróbowałam różne i kolki zawsze były, pediatra powiedziała żeby Bebiko dać, kolki nadal były ale więc po co przepłacać, skład jak Bebilon. Teraz syna przestawiam z cyca na butelkę i tez Bebiko, nie chciał z poczatku (taki cycus mamusi ale 10 miesiecy karmienia robi swoje) a teraz cieszy się jak widzi butelke z mlekiem
My podajemy Bebilon Ha z Pronutra, jest dla dzieci, których rodzice bądź rodzeństwo są alergikami. Synek je dobrze toleruje, teraz leci nam 4 miesiąc i nigdy nie miał żadnych kolek.
Jeśli chodzi o cenę to jest bardzo różna. My kupujemy z różnych aptek internetowych. Tam cena wynosi ok 28 zł za puszkę 400g. W aptekach stacjonarnych koszt był i nawet 45 zł za taką samą puszkę :)
Jeśli chodzi o cenę to jest bardzo różna. My kupujemy z różnych aptek internetowych. Tam cena wynosi ok 28 zł za puszkę 400g. W aptekach stacjonarnych koszt był i nawet 45 zł za taką samą puszkę :)
Enfamil jest dobre dla dzieci np urodzonych z niską waga.Dobry jest Hipp delikatne w smaku , cena nie wiem ale jest w dużych puszkach .Najpopularniejsze to Bebiko i bebilon te drugie wybierane przez mamy ze względu na mniejszą zawartość cukru niż bebiko ale bebiko chyba tańsze. NAN pro tez jest dobrym mlekiem .Mój syn pił Hipp.