Widok

Jakie paznokcie

Wesele Orunia Górna Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochane a jakie paznokcie robicie sztuczne czy wolicie swoje naturalne... ? właśnie się zastanawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam tak samo :-). A po porodzie, jak karmiłam (czytaj: jadłam wszystko) miałam najlepsze w życiu paznokcie. Przeszło ;-).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czerwone noszę na codzień ..Hm ale na wesele bym sie nie Odważyła
czemu nie?

jak będizesz miała czerwone dodatki, może kwiaty - to nawet w oczy się nie rzuci

ostatnio sukienkę sprzedawała forumka, która miała czerwone korale i buty (na paznokcie nie zwróciłam uwagi)

fantastycznie to wyglądało
masz foty.??
no i skłamałam - http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=161577&c=1&k=11

ta panna nie miała czerwonych butów

ae w ostatnich relacjach u którejś czerwne buty widziałam
tylko tak na szybko nie znajdę, u której...
a ja tam mysle - czerwone czemu nie????! Tylko musza do czegos nawiazywac.. Butow, bizuterii, kwiatow...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
ja tam jestem do frenchu przekonana ;D
ale w sumie do odważnych świat nalezy ;D
a french czerwony? ;) super sprawa jak dla mnie french+niewiele czerwieni bo tylko na końcówkach
masz jakies foty...?
czerwony french to juz w ogole ma malo wspolnego z naturalnym wygladem paznokci...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
A mi się kojarzy z paznokciami, którymi właśnie ktoś kogoś podrapał do krwi ;-). Ale to takie pierwsze skojarzenie, nie widziałam jeszcze czegoś takiego.

Ja do mojej dość intensywnie złotej sukienki będę miała brązowe buty, brązowo-kremowy bukiet i chyba paznokcie też sobie na brązowo pociągnę. Moje własne, niezbyt długie. Zauważyłam, że jak lakier jest świeży, a nie już rozcieńczany, bo leżał nie wiadomo ile, to nie odpryskuje, bo taki świeży i płynny można cienką warstwą nałożyć. Czyli jeden dzień - co najmniej - przetrzyma, a co się będzie działo na dzień po ślubie, to już mam w nosie ;-)
Cissus daj baze pod lakier potrzyma trochę dłużej:)
Ostola Zgadza się nawet gdy jest pomalowany na czerwono lakierem do paznokci nie wygląda naturalnie :) czerwień to czerwień :)kontrowersja jakby nie patrzeć ;)
Dzięki za podpowiedź, sun nails!
A CO ROBICIE,ŻEBY WAM SIĘ NIE ROZDWAJAŁY PAZURKI...?
a ja uwazam ze jesli ktos ma swoje naturalne pazurki ładne to bez sensu robic sztuczne.
znalazłam tę relację z czerwonymi bucikami: http://forum.trojmiasto.pl/Jestesmy-juz-razem-22-05-2010-t164866,1,11.html
hmm...Wole tradycyjne białe;-D