Widok

Jesteśmy już razem 22.05.2010

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, które są przed: powodzenia, z chęcią powtórzyłabym to jeszcze raz!!! Pogoda dopisała, dla mnie było za gorąco w tej sukni, były chwilę kiedy nie dawałam rady, podziwiam kobiety ze średniowiecza, które tylko tak chodziły ubrane.

godz. 8.00 rano najpierw zepsuła się suszarka, później zbiło się fryzjerce lustro

godz. 10.00 makijaż w Klifie w Douglasie, świetna obsługa cena : zakup minimum dwóch kosmetyków za łączną cenę 70 zł.

12.00 ubieranie się, pogoda świetna, lepiej być nie mogło. Salon Madonna- Pani Patrycja sprostała zadaniu, faktycznie drogo, ale warto.

14.00 Ślub w Mariackim, przepiękna msza-wszyscy zachwyceni

17.00 Wesele w Szarlocie, przepiękny widok na jezioro, nocleg w hotelu i domkach. Niektórzy chcą tam wrócić na weekend. Na drugi dzień w trakcie poprawin korzystanie z rowerów wodnych itp. Kelnerki bardzo dobrze obsługiwały gości, żadnych sztucznych uśmiechów. Dostaliśmy dwa noclegi gratis+ mały rabat. Wygląd sali rewelacyjny

Dj Maciek Józefowicz-nie zamieniłabym go na żadnego innego. Świetny facet.Wszytko pięknie ustalał z nami, dobrze współpracował z obsługą, w trakcie wjazdu torta na sale zrobił taki klimat, że aż mi się łezka zakręciła w oku. Przede wszystkim jak na dj sporo mówił jego praca nie polegała tylko na puszczaniu muzyki

Fotograf- Łukasz Ostalski, na razie nie odebraliśmy jeszcze zdjęć, ale robiąc zdjęcia biła od niego bardzo pozytywna energia.

Kamerzysta HP Studio- kamerzysta również bardzo sympatyczny, w ogóle nie czuło się jego obecności-już się nie mogę doczekać filmu.

Generalnie, dziewczyny nie warto się stresować tego dnia, należy łapać każdą chwilę i się nią cieszyć. Przygotowaniami byliśmy już pod koniec zmęczeni, ale warto, po to choćby żeby mieć na całe życie przepiękną pamiątkę i usłyszeć tyle pochwał od gości.

UWAGA NA CORVETTE FACET TO OSZUST , NIESTETY MUSIELIŚMY SZUKAĆ DRUGIEGO SAMOCHODU!!!- jedyny minus całej imprezy, ale i tak się świetnie bawiliśmy, bo nie przejazd tego dnia jest najważniejszy.

Dziękuje wszystkim za współpracę, a przede wszystkim za prezenty :)

Pozostaje mi liczyć dni do wyjazdu na Teneryfę
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje i wszystkiego najlepszego !! czekamy na foteczki :))
image
no no! gratuluję i życzę szczęścia! :):)
a co nie tak z corvette?
image
gratuluję, dużo szczęścia ! :))
image
NAJLEPSZEGO!!!
image
wszystkiego dobrego:)
image
image
Z corvettą koleś zerwał kontakt, a zaliczka poszła.

Torty i ciasta jarzębińscy z Kościerzyny- około 30 zł za kg

Obrączki śliczne nie powtarzalne Bielak
image
A jakie smaki tortów i czy dobre?
ja co prawda jutro jadę do ich oddziału spróbować osobiście jak smakują ale każdy ma inny smak stąd pytanie czy Tobie, Mężowi i gościom tort smakował??
image image

No pięknie nie dopisałam najważniejszego: GRATULACJE!!!!!!! i czekam na fotki :D
image image

image
image
image
image
Smaków nie pamiętam wybierała mama, na pewno był malinowy, na 80 gości 6 dużych tortów, cały poszedł.

No najważniejsze, pochwale i pozdrawiam Panią Magdę z centrum Tańca Gabi- nasz pierwszy taniec bachata- wyszedł świetnie goście zaskoczeni-coś innego niż walc.
image
Gratulacje i samych szczęśliwych wspólnych dni:))
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

te 3 zdjęcia wyżej też są wykonane przez O-Studio ? :)
Gratulacje:)
gratulacje!!!! :)

czyli toru i ciasta nie załatwiałaś za pośrednictwem P.Ani?? ja też mam wesele w Szarlocie i się zdecydowałam żeby mieć od nich ciasta i torty (ponoć jakaś dobra, sprawdzona osoba prywatna) mam nadzieję,że dobrze zrobiłam, gdyż w sumie nie mam pojęcia jak to smakuje i w ogóle...
image
image
Teraz chwilowo nie ma Pni Ani w Szarlocie tylko jest Pani Magda, z którą lepiej chyba mi się współpracowało. Zdjęcia powyżej są wykonane przez gości, jeszcze nie otrzymaliśmy zdjęć od O-studio.
image
tak wiem P. Ania jest teraz na urlopie macierzyńskim:) ja z Nią wszystko załatwiałam i będę załatwiać gdyż już niedługo wraca, a na współpracę nie narzekam:)

a mam pytanko do Ciebie jak to było z dojazdem z kościoła do Szarloty?? czy goście nie marudzili i jakoś znieśli tą ponad godzine jazdy??
image
image
jetem ciekawa bo też mam O-Studio :)
Gratulacje !! :)
image

gratuluję:)
No to nastepna Panna dolaczyla do grona Pań:-)
Gratulacje!!!
image

A co z tortem?:>
Aaaa i nie powiem zazdroszczę, ślubu udzielał Wam mój ulubiony ksiądz!! Oj jak ja dobrze wspominam msze dla dzieci z księdzem Witkiem :D mój Tata po każdej mszy dla dzieci na którą gdzieś trafimy to mówi że "nie ma jak msze dla dzieci u księdza Witka", rodzice z przyjemnością chodzili z dziećmi na te msze :D
image image

Jak ja czytam ;P było o tortach ;P
image image

dużo szczescie i miłosci na nowej drodze...
image
Wszystkiego dobrego !!! jak sukienka się spisała? mam taką samą :-)
Gratulację :)
imageimage
Gratulacje i dużo szczęścia na nowej drodze życia:):):)
A powiedz kiedy jedziecie na Teneryfę i do jakiego miasta?Bo my bierzemy ślub 29 maja i 4 czerwca też wyjeżdzamy na Teneryfę:)
Sliczne butki!!! :)
Gratulacje!
[url="http://www.whenismywedding.com/"]image[/url] image
Gratulacje:)
image

image
Gratulacje i wszystkiego dobrego :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
gratulacje!!!
ciesze sie ze z Maćka jesteście zadowoleni :) hihih :)

no i te torty od Jarzebinskich.. :) bez problemu wszystko sie obeszło?? dowozili tort?? :)
image
Torty bardzo dobre, niektórzy mysleli że to sowa. Za Księdzem Witkiem długo chodzilismy , ponieważ mój mąż bardzo go chciał i również wspomina msze dla dzieci.

Suknia, mi było za gorąco, ale wszyscy podziwiali suknię. Weźcie koniecznie igłe i nitkę, ponieważ poszły mi dwa razy szlufki i na końcu został tren poprostu przyszyty. Jakbym brała jeszcze raz ślub to chyba bez trenu, ale wziełabym dłuższy welon. Jak jest tren podpiety to już czuć ciężar i obcasem łatwo zahaczyć.
Dzięki za życzenia, trzymam za was kciuki
image
serdeczne gratulacje!! wyglądaliście przepięknie :)

co do igły i nitki to ieram, że to nieodzowny "atrybut" Świadkowej :)
mi również zerwała się pętelka od trenu podczas szaleństw :) ale sytuacja została opanowana przez moją Mamę i Świadkową :) także radzę pamiętać :)
hihi i te Twoje sliczne buciki czerwone :) az sie napatrzec nie moge :P
image
gratulacje!!! i wszystkiego Najlepszego!!! :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
ładna suknie - wszystkiego dobrego na nowej drodze :)
Serdeczne Gratulacje :)

Duzo słońca na wspólnej drodze :)

ps.Dziewczyny, ale Wasze suwaczki pędzą ! :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
kreska oj tak pędza..;D
image
pamiętam jak daty wydawały się takie odległe :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
szczescia!
Do Izunia:
Lecimy 4 czerwca z Warszawy na południe teneryfy PLAYA DEL DUQUE.
Mam nadzieje, że wulkan nie zapyli :)
image
bylam na teneryfie..jest piekna..na pewno podroz poslubna bedzie udana!
image
image
Do Brzosia 13...
Wszystkiego naj oczywiście!
Mam pytanie o Maćka Józefowicza... Jesteśmy po rozmowie i chcemy podpisać umowę na przyszły rok, ale rodzina upiera sie przy zespole... wiesz jak to jest... Że dj to tylko muzyka dla młodych. I trochę się obawiamy czy Maciek podoła...
I ogólnie jak możesz coś więcej napisać o Twoich wrażeniach.
Ja wiem, że są opinie na forum, ale mało aktualnych z tego roku.
Pozdrawiam
Monika
Na parę dni przed weselem spotka się z wami i zada parę pytań np. czy życzycie sobie np. swoją muzykę, czy jak gość poprosi o jakąś piosenkę to czy wyrażacie zgodę itp. Bardzo ładnie mówi, relacjonuje co się bedzie dziać za chwilę, za każdym razem będzie dyskretnie ostrzegał np nie wychodźcie nigdzie bo za 5 min tort itp.
Ja poprosiłam go aby wyczaił przy jakim klimacie najlepiej się bawią ludzie i taką muzykę puszczał. Czasami lubi zrobić bloki jeden dla młodych drugi dla starszych. Z tego co wiem zespół jest droższy i jeszcze piosenkę potrafi zepsuć. U mnie dużo osób starszych było zadowolonych z muzyki. Wiadomo że jest to wesele a nie dyskoteka. Para młoda jest dla niego pracodawcą i nic nie zrobi bez waszej wiedzy. Jak mu powiecie że chcecie przez całe wesele np. rocka to też wam puści
image
Gratulacje :-)
image

image
Gratuluje:)

i jeszcze raz powróce do waszego Dj;) mogłabys polecić jakies konkursy czy zabawy, które MAciek przeprowadził w jakiś fajny sposób?:)

Pozdrawiam
image
brzosia13 my też wylatujemy 4 czerwca z Warszawy, lecimy do Playa de las Americas:)podejrzewam, że będziemy lecieć jednym samolotem -my lecimyz Itaka:)
też lecimy z Itaki, najbardziej martwi mnie jak się dostac do Warszawy, żeby być o 7,00 rano na lotnisku
image
brzosia mam ten sam problem co Ty ,

nalałam busa który odjedza codziennie z gdanka z pks - wieczorem o 20.30albo 20.45 za 50 zł /os

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry