Widok

Jakie perfumy na co dzień?

Jakich perfum używacie na co dzień? Pytam, ponieważ szukam czegoś oryginalnego - najlepiej wydajnego, co przez kilka godzin utrzyma się na ciele. Liczę na ciekawą dyskusję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ładne

Trochę tego jest. Ostatnio upodobałem sobie dwa:

1. Versace Dreamer - możesz powąchać w drogeriach typu Sephora i inne. Jego znakiem rozpoznawczym jest ładny, pociągający, nieszablonowy zapach oraz trwałość.

2. Love Desire - dla mnie jest to zapach korzenny, lekko kwiatowy, piżmowy - podobno są to perfumy z feromonami :) Nie wiem, ale wielokrotnie spotkałem się z zapytaniami, co to za zapach. Może się więc podobać

Ten pierwszy wąchałem w drogerii, ale nie kupowałem - wiadomo, cena :\

O tym drugim też coś słyszałem, ale nie miałem okazji jeszcze wąchać... czytam w sieci opinie w sumie dobre - ale wiadomo każdy ma swoje gusta. Gdzie kupowałeś?

W różnych miejscach jest dostępny - wpisz w Google nazwę to Ci wyskoczy. Zwykle kupuję w sieci

Yves Saint Laurent Libre, Maison Margiela Replica Jazz Club lub Tom Ford Black Orchid,to wyraziste zapachy, które utrzymują się przez kilka godzin i nie są zbyt banalne. Jeśli masz ochotę na coś świeższego, ale nadal trwałego, to Dolce & Gabbana Light Blue Intense również świetnie sprawdza się przez cały dzień.
Linda

U mnie najlepiej sprawdziło się podejście mniej, ale lepiej.
Od jakiegoś czasu zamawiam arabskie perfumy w Minti Shop i mam poczucie, że to pewne źródło wszystko, co brałam, było oryginalne i zgodne z opisem.

Jeśli chodzi o zapachy, to na start bardzo dobrze wypadła u mnie https://mintishop.pl/firm-pol-1721899102-Lattafa.html. Mają spory wybór od cięższych, wieczorowych po takie bardziej do noszenia na co dzień i do tego naprawdę dobrą trwałość.

W gabinecie najlepiej sprawdzają się u mnie lżejsze kompozycje, używane oszczędnie, bo wtedy zapach jest wyczuwalny, ale nie męczy.

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry