Widok
Jakie szwy przy CC
Dziewczyny, miałam cięcie cesarskie. Na wypisie napisane jest
"Po 7 dniach zgłosić się do przychodni na zdjęcie szwów"
No więc poszłam, a lekarz powiedział, że nie umie zdjąć takich szwów itd.
Poszarpał, pomacał i kazał iść gdzie indziej :/
No więc pojechałam do mojego lekarza prywatnie.
Ten oglądnął i stwierdził, że są to szwy rozpuszczalne.
Jednak z wieloma osobami rozmawiam i dziwią się, że na takie cięcie zakłada się szew rozpuszczalny.
Czy któraś z Was miała również taki szew ?? Szczególnie dziewczyny po cc na Klinicznej.
Zaczynam głupieć i sama już nie wiem jak jestem zszyta ;)
"Po 7 dniach zgłosić się do przychodni na zdjęcie szwów"
No więc poszłam, a lekarz powiedział, że nie umie zdjąć takich szwów itd.
Poszarpał, pomacał i kazał iść gdzie indziej :/
No więc pojechałam do mojego lekarza prywatnie.
Ten oglądnął i stwierdził, że są to szwy rozpuszczalne.
Jednak z wieloma osobami rozmawiam i dziwią się, że na takie cięcie zakłada się szew rozpuszczalny.
Czy któraś z Was miała również taki szew ?? Szczególnie dziewczyny po cc na Klinicznej.
Zaczynam głupieć i sama już nie wiem jak jestem zszyta ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Na wypisie podobno taśmowo piszą ;)
Dzwoniłam na Kliniczną i babka sprawdziła w historii choroby, szew podłużny rozpuszczalny, takie info mają w mojej dokumentacji, więc chyba jednak jest on rozpuszczalny.
Sama nie wiem od czego to zależy, że jednych szyją rozpuszczalnymi innych zwykłymi, ale namieszali ostro, pisząc, ze mam jechać je zdjąć i mało co lekarz na NFZ brzuch by mi rozpruł :/
Dzwoniłam na Kliniczną i babka sprawdziła w historii choroby, szew podłużny rozpuszczalny, takie info mają w mojej dokumentacji, więc chyba jednak jest on rozpuszczalny.
Sama nie wiem od czego to zależy, że jednych szyją rozpuszczalnymi innych zwykłymi, ale namieszali ostro, pisząc, ze mam jechać je zdjąć i mało co lekarz na NFZ brzuch by mi rozpruł :/
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Do Demi:) Tak jestem bardzo zadowolona z porodu w Swiss. Już kiedyś kilka razy o tym pisałam :) Trafiłam na doktora Skweresa, akurat on miał dyżur tego dnia (nie miałam żadnego lekarza wybranego ze Swiss ani "ustawianej" cesarki) ...i cóż ja mogę więcej napisac...tego lekarza reklamowac nie trzeba. Dziękuję Panie doktorze :)))))