Widok

Jakie tabletki uspokajające możecie polecić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ostatnio mam skolotane nerwy, problemy rodzinne, male dzieci. Przez to jestem troche placzliwa, roztrzesiona i mam problem ze spaniem. Teraz tyle tych tabletek w reklamach pokazuja ale moze polecicie cos co dziala ale nie usypia i nieuzaleznia? Dodam, ze nie chce isc do psychologa czy psychiatry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam picie herbatki z melisy, albo jakieś tabletki ziołowe najlepiej bez waleriany bo może uzależniać. Dobrze działa też magnez z wit. B6.
Osobiście brałam kiedyś Nervocol Complex i rzeczywiście trochę pomagał.

W ekstremalnych sytuacjach doraźnie hydroksyzyna, ale to już na receptę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wolalabym jednak cos ziolowego :) Magnez z B6 biore, pic melisy jakos nie moge ale w tabletkach moglabym sprobowac. Dziekuje
Jest syrop do picia - Neospasmina - roślinny.
Ale najlepiej byłoby iść do psychiatry i skonsultować się. To nic strasznego - wierz mi ;) a dostosuje odpowiednie leki, wypyta o inne choroby. Bo najważniejsze, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła jakimiś specyfikami i żeby były skuteczne.
Życzę powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakos nie czuje sie jeszcze gotowa na psychiatre, nie jest az tak zle dlatego chcialabym najpierw cos ziolowego sprobowac a jak nie pomoze to wtedy na pewno sie wybiore ale bardzo dziekuje za rade :)
zwykły internista też coś lekkiego zapisze. Moja mama dostaje od właśnie internisty i sobie chwali. Nie robią problemów i nie trzeba się bardzo uzewnętrznić, po prostu powiesz,że jesteś nerwowa, masz dużo na głowie i chcesz coś co ci ten stan złagodzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od internisty dostawałam kiedyś Atarax.

Bez recepty kupuję http://www.doz.pl/apteka/p24804-Extraspasmina_kapsulki_twarde_10_szt
dziekuje Mia, nie pomyslalam o interniscie, mysle ze sie wybiore. Zawsze to jakis poczatek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
potwierdzam -rodzinny przepisał mi pramolan, wycisza emocje i nie jestem po nim jak zadżumiona..
Z ziołowych - ziołowe tabletki uspokajające - koszt kilka zł
Z silniejszych pramolan albo zomiren - na receptę. Ale lekko ogłupiają.

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry