Widok

Jarek Polskę zbaw...

http://www.youtube.com/watch?v=DkOIWdc9v3M

Oczywiście nie jest to wyraz moich przekonań politycznych. Po prostu uznałem to za zabawne.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Agusiu, wszyscy dali się zwariować, nawet resztki inteligencji dolepiają sobie włosy, paznokcie i zagęszczają rzęsy. Też byś musiała, bo inaczej nie zaprosili by cię do Tańca z Gwiazdami.W ogóle podoba sie wygląd ofiary gwałtu zbiorowego. Należy wstrzyknąć sobie preparat w usta, który je powiększa, do rozmiaru parówek..(..) Rzęsy musiałabyś zagęścić, teraz ma się długie jak krowa. Czesto myślę, jak byś sobie dała radę w tym depresyjnym, nieinteligentnym świecie, gdzie artysta stoi niżej niż garażysta. I wiesz..nikt dziś nie pije wódki ani winiaków, ani nie wpada bez uprzedzenia, ani nie spaceruje z piersiówką, pijąc zdrowie domków z Kępy...'

Cytowanie poetów nie uczyni z analfabety pisarza a z cymbała inteligenta.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy już normalnie nie będzie?
Gdzie tu jest konstruktywna rozmowa???
Zawsze znajdzie się jakiś Troll, który nie dosyć, że nie wnosi nic konstruktywnego do tematu, to jeszcze zaśmieca swoim jadem forum.
Możesz się z opinią innej osoby nie zgadzać, ale po co obrzucać od razu błotem.
Po co te wyzwiska i inne łatki?
Drogi Patafianie, jak chcesz się powydzierać na tym forum, to proponuję, zamiast tego wyjść na pole i zbierać buraki, albo ziemniaki, tam można do woli się wykrzyczeć, aż Ci w pampersy pójdzie.
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

tadam

W październikowe noce smaruję swoją twarz pastą BHP i udając stara indiankę z plemienia Cherokee wchodzę na dach najbliższego napotkanego BMW lub Trabanta, by na nim wy pierdzieć odbytem "Manifest Komunistyczny", budząc niekłamany zachwyt rozbudzonych nagle śmietnikowych kotów.
PO forever aż wszyscy członkowie będą żyli lepiej :-)

RAZ SIERPEM RAZ MŁOTEM CZERWONĄ "H"OŁOTĘ
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Cóż, z czegoś żyć muszą:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry