Widok

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność?

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie a nie polecanie innych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15
Nie masz miotły ani nawet kryształowej kuli, więc nie ma czego się bać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chyba się nie boisz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To zabrzmiało jak groźba ;)
Lubię złośliwy humor, zupełnie mi nie przeszkadza, jeżeli tylko jest inteligentny:-)
Nie wiem czy celowo się wystawiasz na złośliwości ale wyjątkowo sobie odpuszczę ;)
Niehigieniczne zachowania zwierząt i ludzi nie są tolerowane w moim domu :-) Przyzwyczajenie zawodowe.
Nie śmiem spekulować w jakich to niedostępnych miejscach zadomowił się kurz ;)

Potem ten sam kot wskakuje Ci do łóżka albo liże sierść a potem Twoją twarz - super opcja.
Koty swietnie wycierają kurz w niedostępnych miejscach.
Crazy cat-lady yo!!
Karty zostały w samochodzie, a mróz straszny na dworze, wiec trzeba temat odłożyć do najbliższej odwilży ...:-))))
Ja nie mam szklanej kuli. Latam mercedesem. Zamiast czarnego kota mam trzy białe. Wiec nie wiem, czy mogę już aplikować, czy jeszcze nie :-)))
"przyczyny zdarzeń"

Jak myślisz jaka jest przyczyna tego, że piszemy tu teraz ze sobą? Daj znać co wyczarujesz ;)
A pytania, na ktore szukam odpowiedzi, nie dotyczą facetów, wygranych w lotto i tym podobnych trywialnych tematów. Tarot pomaga mi pojąć sens istnienia, cel mojego życia, przyczyny zdarzeń.
Takie wysokie IQ a odpowiedziałaś na pytania drugorzędne zamiast na to które mnie interesuje ;)

Ile kosztuje wizyta?

I co to za czarodziejka bez szklanej kuli?! Ściema jakaś, pic na wodę...
Miotłę i czarnego jak smoła kota chociaż ma?
Dobry tarocista nie wyznacza limitu czasu i ilości pytań. I nie ma szklanej kuli.
Ile trwa i kosztuje jedna wizyta?
Ile pytań można zadać?

Zamiast pisać, że coś tam Ci się sprawdziło - opowiedz coś więcej od strony technicznej.

No i w końcu-jak sama zauważyłaś-po co iść do maga skoro można zapytać o zdanie kolegę?
Bo chyba nie wierzysz, że pani za szklaną kulą faktycznie przewiduje przyszłość? ;)
Ona może co najwyżej zgadnąć - tak samo jak np. ja i każdy logicznie myślący człowiek - lub wydedukować jak skończy się Twój np. związek z facetem który Cię nie szanuje. Waliłbym w ciemno, że się rozejdziecie i w 95% przypadków miałbym rację... Gdzie tu ta mądrość/wiedza czy tarot? ;D
Każdy ma wolna wole i ma możliwość wyboru. Podpowiedz doświadczonego, zaufanego tarocisty czy jasnowidza może być drogowskazem. Ode mnie zależy, czy z niego skorzystam, czy nie.
Roznica pomiędzy wizja jasnowidza a interpretacja tarocista jest istotna. Źrodła informacji są tu zupełnie inne. Dlatego chciałam je porównać.
Naturalnie, że tak :)

Ale my nie posługujemy się przypadkowo ułożonymi kartami!
Tylko logiką i doświadczeniem!

Z całą pewnością natomiast nie biorą ich porad za pewnik i nie zawsze się do nich stosuję. Biorę również pełną odpowiedzialność na siebie za to co robię niezależnie od tego, czy wpadłem na pomysł sam czy ktoś mi go doradził.
A radzisz się czasem swoich kolegow, których uważasz za mądrych i kompetentnych?

Inne tematy z forum Inne

FOTOGRAFIA (19 odpowiedzi)

Witam interesuję się fotografią. Nie jestem żadnym zawodowcem, nie zarabiam na zdjęciach, ale...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

do góry