Widok

Jazda z Gdyni w stronę Opery Bałtyckiej (po godzinie 16).

Motoryzacja Letnica Temat dostępny też na forum:
Czy jadąc ulicą Grunwaldzką z Gdyni Głównej do Gdańska na wysokość Galerii Bałtyckiej i Opery Bałtyckiej (Hallera->Kliniczna->Marynarki Polskiej) jest zwykle korek? Czy ruch jest stosunkowo płynny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dosyć często, po 16, korek jest od Leroya albo i wcześniej (Olivia), do Podwala Przedmiejskiego (a często i dalej)
Zdarzyło mi się jechać, po 16 własnie, półtora godziny z Galerii Bałtyckiej na Orunię :/
Korek minimum to od Żaka do Miszewskiego ;)
Pięknie dziękuję za odpowiedź. A wiadomo coś jak wygląda droga od Ergo Areny, w stronę Wrzeszcza, Aleją Rzeczypospolitej? Ruszając o 16:10 z Gdyni muszę się dostać na 17:15 na PGE ARENE (okolice - ul. Narwicka), stąd moje pytania. Jakiś Gdańszczanin pomoże?
Nie jestem Gdańszczaninem, ale w tych godzinach to jest mało prawdopodobne, żebyś zdążył......ale jakby Ci się udało to od razu zajdź do jakiś kolektury lotto i zagraj....a może wygrasz :-)
rowerem i jeszcze 20 minut na kawe zostanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
20km....to musiałbyś jechać średnio 60km/h
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to mnie nie pocieszyliście :(
Zasymuluj sobie trasę w googlach...teraz o 14-tej pokazuje czas przejazdu przy bieżącym natężeniu około 40 minut.....zobacz jak jest między 16 a 17tą....może nie będzie tak źle.
Od Ergo do PGE nie walisz przez Rzeczypospolitej, tylko odbijasz w Piastowską, Dąbrowszczaków, Czarny Dwór i Zieloną Drogą. Tu droga w miarę na luzie. Tyle, że musisz do Ergo dojechać - a o tej porze Sopot stoi na bank a i Zwycięstwa w Gdyni dosyć często się korkuje.

Jedyna realna opcja to SKM i tramwaj ;)

Inne tematy z forum Na drogach Trójmiasta

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (31 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

Wypożyczalnia samochodów (10 odpowiedzi)

Witam, gdzie jest najlepiej wypożyczyć samochód na dłuższy okres czasu? Najlepiej tak żeby od...

do góry