Widok

Jeansy

Hej dziewczyny.
Od dłuższego czasu chodzę po sklepach i szukam dla siebie jakiś fajnych spodni jeansowych. Może mogłybyście doradzić mi sklepy (mogą być również sieciówki), gdzie można zaleźć dobre i porządne spodnie:) Jesień się zbliża i czas powoli zapełnić swoją garderobę...
Moja figura jest dość kapryśna ze względu na szerokie biodra i boczki, więc ciężko mi dobrać idealne spodnie, dlatego też będę wdzięczna za pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z wyższym stanem kupuj ; p
Ja od lat jestem wierna Diversom - robią z bardzo dobrego materialu porządne jeansy.
Sklepow musisz poszukac w zależności od tego, w ktorym miejscu mieszkasz.

A tak dla relaksu tutaj masz fajny filmik z jeansami youtube.com/watch?v=jLIbvNwj_sg&feature=youtu.be

A tutaj link do konkursu, gdzie mozna wlasnie wygrac jeansy apps.facebook.com/front-or-back/
Głupota i wszechświat nie mają kresu, nie znają granic... :)
jeansy uwielbiam z tally weijl, ewentualnie z cubus'a
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. To, że z wyższym stanem mam kupować to dobrze wiem:) Pytałam się głównie tutaj o sklepy.
Tally weijl to sklep z takim różowym banerem? Dobrze kojarze?
Oj...nawet nie wiedziałam, że w diverse mają jeansy...:) filmik jest zachęcający, bo spodnie są na prawdę interesujące.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry