Widok
Szanowna Pani raczysko które drążyło spokój pani domu odeszło wraz z pani osobą choroba która jest w pani głowie wymaga leczenia ale czy sekta temu sprosta śmiem wątpić. Żaden pseudokatolicki terapeuta nie pomoże pani zaś przynależność do sekty religijnej pogłębia stan pani choroby. Szanowna pani słowo żona ma jakąś wartość, która w pani wydaniu brzmi conajmiej komicznie nie powiem już o słowie matka tu jest dramat. Szanowna pani życzę pani rychłego powrotu do zdrowia, ale mam obawy, że uzależnienia od sekty są nieuleczalne.
Fanatyzm religijny jakim się kierujesz nie dopuszcza myśli że można odrzucić dobrą nowinę którą jak ci się wydaje głosisz. Ktoś kto ma odrobinę zrowego rozsadku i zdrowo pojmuje otaczajacy go świat bez problemu odkryje że ta dobra nowina to nic innego jak psychologiczny szwindel. Zwykły przekret który wykorzystuje stare jak świat procesy kierujace ludzkim umysłem. Wszystko było by oczywiste gdyby ludzie zdawali sobie sprawę w jaki sposób manipulujecie ich emocjami tak żeby zawłaścić sobie prawo do ich osobowosci. Wykorzystujecie ludzką słabość żeby przejąć kontrolę nad taką osobą a potem to sama wszystko odda, cały majątek a potem to już nie ma odwrotu jest wasza. W zamian w nagrode dostanie betonowe buty od betoniarza i jesteś szczęśliwa bo masz nową rodzinę. W końcu ktoś cię pokochał zrozumiał wypełnił pustkę i fajnie on też się cieszy bo żyje z twojej naiwności.
Nerwy puszczają czy prawda w oczy kole. Człowieku kogo, porównujesz do skrajnie radykalnych chyba, że myślisz o sobie to się zgodzę. Prawda sama się obroni a ty kwiczysz niczym diabeł pokropiony święconą wodą bo tak działają na ciebie słowa prawdy a ten oszust, który woła o pieniądze to niby kto święty, który wykorzystuje naiwność ludzką dla wyższych celów, żeby żyć sobie miło i wygodnie z ludzkich dziesięcin. Wykorzystujecie ludzi słabych, żeby ich kosztem bogacić się i to jest cała prawda o waszej działalności. Najgroźniejsze w tym wszystkim jest to, że wierzysz fanatycznie w to co robisz jak ten co w imię wyższych celów morduje niewinnych ludzi. Fanatyzm religijny to prowadziła plaga niczym nowotwór tocząca żywy organizm.
Zastanawiam się jak zacząć, bo po tym, co usłyszałem jak o.Ricardo Wystosował zaproszenie na ogólnopolskie Święto Przedsiębiorczości. sekty religijnej koinonia, czyli między innymi tych oszustów i cwaniaków z Bojana to wszelkie wątpliwości czym jest ta organizacja nawet największemu niediwiarkowi powinno otworzyć oczy. Ludziska facet zaprasza przedsiębiorców, żeby w duchu świętym oddawali dziesiątą część swoich dochodów. Wszystko na chwałę boską. Czy my nadal żyjemy w mrocznych czasach, kiedy za odpusty i za uzdrowienia należy płacić. Ludziska nie dajcie się oszukiwać oni żyją z waszych dziesięcin i wszelkich form wyłudzania pieniędzy, bo inaczej nie idzie tego nazwać. Działalność SEKTY z Bojana nie ma nic wspólnego z wiarą jest jedynie narzędziem w rękach szaleńców takich jak betoniarz z Bojana zamienił uniform roboczy na garnitur i robi kasę śmiejąć się w oczy jak prosto jest żyć z oszustwa wierząc że nim nie jest. Przecież to za sprawą ducha świętego się dzieje jak nie brać jak samo w brudne łapska wchodzi. Betoniarz wierzy, że jest wyrocznią i za sprawą ducha świętego decyduje o ludzkich losach, niszcząc po drodze własnego fanatycznego oraz finansowego sukcesu wszelkie wartości jak rodzina małżeństwo. Rozejrzyjcie się do okoła ta ich działalność niczym nowotwór drąży wszystkie dziedziny naszego życia. Począwszy od domu rodzinnego po struktury samorządowe i dalej. Ludzie otwórzcie oczy obudźcie się, żeby zobaczyć, że imię Boga wykorzystują dla własnych ziemskich interesów a przy tym są bezwzględnie i okrutni pieniądze i władza wypaczyła to co być może kiedyś miało jakąś wartość.
Świadkowie Jehowy to straszna sekta, uważajcie na nią. Zobaczcie na yt co przezywają ludzie ja opuszczający - zmanipulowana rodzina się odwraca, znajomi tak samo. Koszmar.
Oczywiście Kościół Katolicki jest nie dużo lepszy, a ukochany przez zmanipulowanych od urodzenia Polaków Wojtyła przykładał rękę do tuszowania pedofilii. I wy go uważacie za świetego haha
Oczywiście Kościół Katolicki jest nie dużo lepszy, a ukochany przez zmanipulowanych od urodzenia Polaków Wojtyła przykładał rękę do tuszowania pedofilii. I wy go uważacie za świetego haha
Powinieneś wiedzieć o żonine betoniarza , wyjątkowa kłamczucha gdybym nie złapał za rękę to bym nie uwierzył. Czy jest to cechuje ludzi w Chrystusie że dla osiągnięcia własnego celu wykorzystują jego imię. Nie wydaje mi się, ale jednego jestem pewien że dla osiągnięcia własnej korzyści użyją wszelkich narzędzi. Ludzie gdzie jest tu miejsce dla Zmartwychwstałego wyświechtany slogan w ustach sekty z Bojana.
Myślisz że złapałaś Pana Boga za nogi nic bardziej mylnego to betoniarz trzyma za twoje i nie puści bo z tego żyje i to jak żyje. Cała rodzina stoi murem a tobie dał poczucie bezpieczeństwa który jest niczym mur berliński. Jak runie to się nie pozbierasz będziesz jak niepotrzebna cegła która nie pasuje do normalnego świata ludzi wolnych kochających własne rodziny i własne dzieci. Rodzina jest prawdziwym fundamentem na którym buduje się prawdziwą miłość. A Ty na jakim fundamencie budujesz swoją wątpliwą przyszłość. Na prawdziwym fundamencie domy rozpadają się i powstają na nowo rosnąc w siłę, a Ty gdzie teraz jesteś.
Ktoś zapytał co to oznacza że mieszał beton otóż odpowiedź jest prosta był betoniarzem ale trafiła się lepsza fucha zamienił skądinąd nie lekką pracę na garnitur i opowieści o lepszym życiu. Wykorzystał do tego proste ale nadzwyczaj skuteczne metody wpływania na ludzką psychikę posługując się tzw. słowem bożym. Ludzie o słabej psychice i ci zagubieni stają się łatwym celem. Nie bacząc na koszty betoniarz funduje cementowe buty i nie ma odwrotu. Nie uwolnisz się z z tak scementowanej miłości już po tobie.
Cementowe buty są dla ciebie ważniejsze od rodziny i dzieci trzymają stabilnie, szkopuł tym że na samym dnie ludzkiej moralności.
Cementowe buty są dla ciebie ważniejsze od rodziny i dzieci trzymają stabilnie, szkopuł tym że na samym dnie ludzkiej moralności.
No proszę jaka kultura przez ciebie przemawia. Tego uczycie się w Błotnicy czy może w Bojanie na szkoleniach jak radzić sobie z niewiernymi. Żal mi cię człowieku. Jeśli tak bardzo pragniesz konfrontacji to proszę bardzo tylko co ty mi powiesz zaprzeczysz prawdzie to hipokryzja. Przecież wiesz że napisałem prawdę a ty jęczysz jak diabeł pokropiony święconą wodą.