Widok

Jeśli też Was wkurzają śmieci w lesie...

Bojano Temat dostępny też na forum:
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto/bedzie-akcja-przeciw-dzikim-wysypiskom-smieci-w-la,1,5254233,region-wiadomosc.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cholernie wkurzają, powyrywałbym nogi z doopy syfiarzom. Kilka razy byłem na górze Donas, szlak turystyczny oznaczony białożółty a dookoła śmieci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Owszem, przykry problem dla środowiska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Często na wjeździe na ul. Dębową, notabene na przeciw Sołtysa, ktoś regularnie podrzuca worki ze śmieciami.. Brak słów!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie tylko smieci. Ile razy widzieliście kierujacego samochodem przygłupa z komórka przy uchu? To nie tylko niezgodne z prawem, ale zagraża bezpieczeństwu. Co tam śmieci, wyrzuca się i już, a jak stać na samochód i benzynę, to wydatek na worek napradę nie jest wielki. Muszą się zmienić mozgi tych tępaków, może ich dzieci będa inne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy sołtys jest temu winien?.Przecież zbiera u siebie makulaturę, plastiki ,folię co może zrobić więcej?.Czy byłaś u niego z w/w artykułami.Jest jedynym sołtysem w Polsce który się tym zajmuje,Mało tego zarabia pieniążki uzyskane tą drogą dla naszej szkoły.Wielki szacun dla niego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry