Widok

Jestem uczciwy jak Kaczyński.

Dziś byłem rano u fryzjera.
Na koniec fryzjer mówi : „Należy się 50 zł”
Ja mu na to : „Nie zapłacę, ale może Pan skierować sprawę na drogę sądową i na pewno w sądzie powiem, ze się strzygłem”.

Ludzie zgromadzeni zaczęli bić brawo i mówili że tak uczciwej osoby jak ja jeszcze nigdy nie widzieli.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rzecznik prasowy Partii Bolszewickiej w Polsce, pani Beata Mazurek :
„Jeszcze jedną rzecz chciałam państwu powiedzieć. Że zarówno Prawo i Sprawiedliwość, jak i Jarosław Kaczyński od lat walczy z uczciwością w życiu publicznym i z korupcją. Tutaj absolutnie nic się nie zmieniło.”

Faktycznie, pan kaczyński niezwykle skutecznie walczy z uczciwością.
Swoją niezłomną postawą stanowi wzór walki z uczciwością dla swoich towarzyszy z post-PZPR, którzy stworzyli w Polsce układ mafijno-kolesiowski.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

50 zl ? !
to musialyby byc dredy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na pewno tak było?
Ja tam byłem i widziałem jak się fryzjer żachnął i powiedział coś w stylu, żeś jest żałosnym politykierem i o POwcach co wszędzie próbują wałki robić, nawet u fryzjera.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

a brawa to ludzie bili fryzjerowi jak cię spłaszczył.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

moze nawet zmotoryzowane dredy byly?
grzebien biegal
i golarka sie nachapała źywca

brakuje chlopu na pielegnacje
moze zrzutke zrobimy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Art. 34. Ustawy z dnia 9 maja 1996 r. o wykonywaniu mandatu posła i senatora :
1. Posłowie i senatorowie nie mogą prowadzić działalności gospodarczej na własny rachunek lub wspólnie z innymi osobami z wykorzystaniem mienia państwowego lub komunalnego, a także zarządzać taką działalnością lub być przedstawicielem czy pełnomocnikiem w prowadzeniu takiej działalności.

A zatem :
W czyim imieniu spotkał się pan kaczyński z austriackim architektem, wierzycielem spółki Srebrna, z którą to spółką kaczyński jest powiązany siecią powiązań rodzinno-kolesiowskich ?

Czy na spotkaniu pan kaczynski reprezentował powiązany personalnie z Partią podmiot gospodarczy planujący budowę przedsięwzięcia majacego finansować działalność partyjną ?

Rozjazd pisowskiej rzeczywistości z głoszoną oficjalnie przez Partię retoryką jako żywo przypomina świat stworzony przez świnki w Folwarku Zwierzęcym.
Oficjalnie nazywamy się „Prawo i Sprawiedliwość”, podczas gdy w rzeczywistości z tej nazwy zostało same „i”.

Polacy pokażą jesienią PiS-owi właściwe miejsce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jaroslaw Kaczyński : „Jeśli nie wygramy wyborów, to nie zbudujemy wieżowca w Warszawie”.

Jak to było ?
„Do polityki nie idzie się dla pieniędzy”

Oooooooojczyyyyyyyznę Doooooojną......
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

a z kim to się spotykał na cmentarzu nijaki Chlebowski?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

i po co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy CBA i ABW zajmą się sprawą spółki Srebrna i nietransparentnymi pełnomocnictwami biznesowymi posła kaczyńskiego ?

Przypomnijmy, ze obecny szef CBA Ernest Bejda oraz szef ABW Piotr Pogonowski byli pełnomocnikami spółki Srebrna w 2014, wiec raczej nie można mieć złudzeń.
Tak wyglada „układ”
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Propaganda Reżimu wczoraj przekonywała, że Kaczyński jest uczciwy bo „chciał zapłacić”.
Elektorat to łyknie, natomiast człowiek wyposażony w umysł zapyta „z jakich pieniędzy chciał zapłacić ?”

Z prywatnych Kaczyński nie zapłaci, bo ich nie ma, wystarczy spojrzeć w oświadczenie majątkowe.
Z pieniedzy spółki Srebrna nie mógł zapłacić, bo jako poseł nie może mieć do tego pełnomocnictw.

Najwyraźniej mamy do czynienia z granatem w chlewiku.
Stad ten popłoch w PiS
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

SKy, Większy pożytek byłby z Ciebie gdybyś śmieci zbierał.
Z tego Tego jątrzenia nie ma nic dobrego
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Prawda w oczy jest niczym drzazga w tyłku dla wyznawców Kaczyzmu. Nie do obrony jest mit czysych rąk i intencji Kaczystow, stąd ujadanie i żałosne reakcje ich obrońców. 30% i tak pozostanie nie wzruszone. Czesc bedzie doic do końca (ta pragmatyczna) lub pozostanie do jego i ich końca (ta ideologiczna).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Stefana Niesiołowskiego mają,
Jak żyć?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

zbiera..tylko z jednej strony drogi
po drugiej hałdy rosną
nie widza mu sie jako śmieci
ino maślaki i Rude..te róźne.rydze kanie
on je ochrania
ale ta jedna strona starcza widac na pensje
od M.A.U. Śmieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

miejska
agencja
utrzymywania
......
nieporzadku publicznego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znowu belkot, ktory jedynie dla autora (ki) może cos znaczyć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To prawda.
Nutria.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odkodowany(a) pisze, że widzisz pyłek w oku bliźniego a nie widzisz belki w swoim!
Klasyka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Polityka

Ładnie Karol zaczyna, od kłamstw i manipulacji (3 odpowiedzi)

rezydent pe-el sygnuje powagą urzędu porównywanie gruszek z jabłkami. W zakłamanej grafice...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (12 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

do góry