Widok

Jestem uczciwy jak Kaczyński.

Dziś byłem rano u fryzjera.
Na koniec fryzjer mówi : „Należy się 50 zł”
Ja mu na to : „Nie zapłacę, ale może Pan skierować sprawę na drogę sądową i na pewno w sądzie powiem, ze się strzygłem”.

Ludzie zgromadzeni zaczęli bić brawo i mówili że tak uczciwej osoby jak ja jeszcze nigdy nie widzieli.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jego "prawdy" są na poziomie czerwonych pasków tvpis. to jest zwykły hejt bez pola do merytorycznej dyskusji. To jest prawda którą tloczy wam do głowy każdego dnia pisowska machina szczycie i kłamstwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ale on prawdę pisze! Co tam jaqu ściemniasz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety, jak widzę brniesz dalej w swojej zapalczywości. Na jaką merytoryczną dyskusje liczysz, pisząc takie inwektywy pod adresem ludzi których poglądów po prostu nie podzielasz ? Trudno abyś liczył na laurkę po takich tekstach, prędzej na to co napisałem - o główce i jej prawdopodobnym zetknięciu z betonem. Odkąd jestem na forum, zawsze spotykałem się z twoimi chamskimi wpisami, nie licz więc że ktoś będzie Ci słodził i z obojętnością reagował na takie zaczepki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

tu nie ma odrobinki złości to wynik zwykłej obserwacji, gdybyś nie był fanatycznie zaślepiony też byś to dostrzegł i może mógłbyś podjąć merytoryczną dyskusję , a tak pozostało tobie jedynie rzucanie inwektyw na poziomie nastolatka. Nie dziwi mnie to - wpis cię zabolał - bo w opis przedstawiony powyżej idealnie wkomponowujesz się razem z kolegą. Jednocześnie swoją odpowiedzią potwierdziłeś każde słowo zawarte w mej wypowiedzi.

Chcesz rozmawiać z dorosłymi osobami pisząc do kogoś "...wypadles z wozeczka walac glowka o beton". To ci powiem że intelektualnie gówniarz jesteś może i w ciele dorosłego człowieka , ale nadal cały czas gówniarz. Słuchając moją młodszą latorośl rozmawiającą ze swoimi rówieśnikami uważam,że zdeptała by ciebie swoją elokwencją, a ma 8 lat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wdr : twoja złość wynika z przyczyn biologicznych czy czynników zewnętrznych? Ciekawi mnie jak wygląda taki gość jak Ty, czy wyróżnia się na tle innych jakimiś nadzwyczajnym cechami ? Może wypadles z wozeczka walac glowka o beton ? Doprawdy nie chcę Ci dokuczac, byc moze u podstaw Twojego zachowania leżą jakieś dysfunkcje fizyczne lub psychiczne. Wprawdzie od dawna starales się zapracować swoimi wypowiedziami na zdecydowanie odrazajaca opinię złośliwego tetryka i tufty moralnej, ale być może zaslugujesz na litość. Napisz coś o sobie, może będziemy mogli ci jakoś pomóc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

... niejeden żul spod Biedronki zawstydził by ich wiedzą, elokwencją i kulturą osobistą .... elita - dobre sobie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

jakiej elity ?! to zbieranina osób pokroju Niesiołowskiego, Gronkiewicz, Kopacz, Tuska za kilka srebrników ojca i matkę by sprzedali , nawet wbić nóż w plecy bratu to nie był by żaden problem, brak klasy, brak ogłady, brak wychowania, chamstwo, prostactwo, wulgarność... zaprzedadzą własne ideały, sprzymierzą się z postkomunistami, Niemiec będzie na nich pluł powiedzą że deszcz pada, głupota aż bije po oczach - jak tekstu na kartce nie mają napisanego to paplają takie dyrdymały że dzieciaki z pierwszych klas podstawówki się z nich śmieją , a to o granicy węgiersko-syryjskiej, morzu Azorskim czy kamieniowaniu dinozaurów - mówisz o nich elita ?! Proszę cię ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

jesli sie czegos tak uczepiłes pazurami to wolny na pewno nie jestes
walczysz dla jekiejs grupy ludzi
a kiedy ci sie powinie noga to nikt z nich za toba nie obejrzy sie
nikt ci renty walczacego nie da..nikt ci nie podziekuje
a jeszcze gorzej bedzie jak zobaczysz ze oni nie sa warci tej walki

nie o narod
historie wolnosc
niepodległosc madrosc
kraju i narodu i przyszłosc walczysz
a dla elity
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak, stale walczę. Nawet gdy wszyscy stracą nadzieje, ja będę walczył.

Tak już mam.
Wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

nic dobrego z Twoich wypowiedzi nie wynika,
Ty stale walczysz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

im więcej wpłaci tym lepszy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

>chyba z ciebie nie jest dobry człowiek?

Nie wiem. Nie mnie to osądzać. A po czym to wnosisz ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

~k42z100 : czy wpłaciłeś już datek na ECS, tak jak to czynią wszyscy dobrzy ludzie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

chyba z ciebie nie jest dobry człowiek?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz dopiero widać jak reżimowe media są sterowane. Wszystkie rozpływają się nad tym, jaki to bolszewicki przywódca jest uczciwy.
Jest dokładnie odwrotnie.

Wg mnie, jeżeli Jaroslaw Kaczyński zlecił architektowi pracę w sposób pośredni czy bezpośredni i nie chce za nią zapłacić to jest zwykłym oszustem.
Zdaje się, że niedługo będzie Jarosławem K.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawidłowo powinno być : „najprawdopodobniej będzie podejrzany o popełnienie przestępstwa”.
Bolszewicki przywódca może jednak uniknąć obecnie podejrzenia popełnienia przestępstwa ze względu na likwidacje przez Partie Bolszewicką struktur państwa demokratycznego w Polsce i stworzenie państwa o strukturze mafijno-kolesiowskiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Portal Gazeta.pl przeprosił prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego za to, że 29 stycznia 2019 r. w jednym z artykułów napisał przez “pomyłkę”, że Kaczyński jest podejrzany o popełnienie przestępstwa. Oświadczenie zostało zamieszczone na portalu Gazeta.pl.

Na stronach internetowych portalu Gazeta.pl zostało zamieszczone oświadczenie pod tytułem – Portal Gazeta.pl przeprasza Jarosława Kaczyńskiego za błąd w artykule, “w związku z nieprawdziwą informacją zamieszczoną w jednym z artykułów na stronie portalu”.

“Portal Gazeta.pl przeprasza pana Jarosława Kaczyńskiego za to, że w dniu 29 stycznia 2019 r. w jednym z artykułów napisaliśmy przez pomyłkę, że Jarosław Kaczyński jest podejrzany o popełnienie przestępstwa” – napisano w oświadczeniu opublikowanym w nocy z piątku na sobotę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

naprawde przepraszam

kaźda władza deprawuje
człowieka ktory nie jest ugruntowany w prawosci

nie nalezy mylic nieprawosci
z nieumiejetnoscia
blednymi decyzjami itd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

złoźyczenia
złorzeczenia.hmm

zyczenia komuś źle w ogromnej złości:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

chec wygwizdania przewyzsza zdrowy rozsadek
umyka przy tym istotna rzecz
wieeeeeeelokrotnie powtarzana

wiekszosc braw nie bije non stop
ani nawet na spektakl nie chodzi
nie widzi w aktorze boźyszcza

to nie ma znaczenia
karawana jedzie na oślep
i ślepakami strzela

dalsza refleksja to-
jesli zasada co siejesz to zbierzesz dziala

czymze beda :ziarno epitetow,poplon wyzwisk,zasiew drwin,sadzonki nienawisci i pogardy
do tego wzmocnione nawozem złozeczenia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Polityka

Ładnie Karol zaczyna, od kłamstw i manipulacji (3 odpowiedzi)

rezydent pe-el sygnuje powagą urzędu porównywanie gruszek z jabłkami. W zakłamanej grafice...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (12 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

do góry