Widok

Jestem wściekła!

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Czy nie myślicie że facetom którzy zdradzają powinno odpadać przyrodzenie?? A kobietom też coś na przykład piersi odpadać. Nie wiem cholera jakoś ich trzeba oznaczać, no chyba że już wszyscy na tym świecie zdradzają a ja jestem wyjątkiem. Nienawidzę durnych bab które wbijają się w małżeństwo, tak zdradził mnie mąż i zastanawiam się czy nie przywitać go tasakiem, a jej numer telefonu mam ochotę umieścić w necie z dopiskiem puszczalska dz....
Tak wiem że to chore z mojej strony, ale naprawdę mam ochotę komuś przywalić!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dokładnie.

Też bym z taką babą nie wytrzymał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
widocznie bylas tak zenujaca jak ten post dlatego to zrobil bo ma cie już dość..

nie dziwie sie facetowi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
kompletnie się z Tobą nie zgodzę! brak zdrady to kwestia charakteru a nie nie braku okazji i doskonale wiem co mówię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zadzwoń do NASA !

Może pomoga ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie wyślij .......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze wyslij numer tele to porozmawiamy
Zdradził raz... zdradzi i następny...... Widocznie czegoś brak w tym związku...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem poco odpisujesz,to wątek z 2011, a ze wścieklizną żyje się z tydzień;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
puść się też to Ci przejdzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a myslisz ze cie nie zdradza? i to z facetami w doatku zeby nie bylo sladu zdrady i zeby nie bylo czuc babskich perfum albo nie bylo dlugich wlosów na ubraniach:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tez sie z nim "puszczalas" wiec tez jestes puszczalska. My po prostu uprawialismy seks. Wcale nie wiedzialam, że ma żonę. W dodatku i puszczalską i wściekłą! Też mam Twoj numer i nawet znam kod pocztowy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
monogamia po kilku latach sie nudzi i kazdy łypie okiem na kogos innego chyba ze ma niskie libido. Zdrada wpisana jest w ludzki umysł a wy myślicie ze miłosc i pożądanie trwa wiecznie. Brak zdrady to brak okazji i tyle w tym temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Rozumiem Cię bardzo dobrze, chociaż jestem facetem! Po 10 latach małżeństwa okazało się, że żyje z blacharą i materialistką. Po prostu to była kobieta na dobre i złe, tylko na dobre. Wracam jak w innych wątkach do kasy, ale w moim przypadku widać to jak na dłoni. Kiedy było dobrze, to miałem kochaną, troskliwą żonę z którą się ożeniłem kiedy miała już dziecko z pierwszym mężem. Spotkaliśmy się, i myślałem, że jest to wielka miłość, pokochałem ją ona niby mnie, pokochałem jej córeczkę, potem mieliśmy wspólnego syna i wszystko było dobrze dopóki była kasa. Smutne, ale prawdziwe!!! Wiem, że zaraz odezwą się głosy pań, dlatego nie mówię o wszystkich, tylko o swoim przypadku. Moja pani żona przez ostatni rok wiecie co robiła? Wtedy kiedy ja zabijałem się, żeby związać koniec z końcem, nawet za granicą, chociaż mam stałą pracę. Jeździła po hotelach ze swoim bogatym kochankiem... Kiedy on wrócił do żony to i ja byłem dobry, chciała, żebym wrócił. Potem jak jego żona wywaliła go z domu, to znowu się spotkali i wtedy już tylko chciała, żebym się wyprowadził. Dzisiaj jestem sam z możliwością widywania dzieci a kochanek mieszka w moim mieszkaniu z moją rodziną. Ona pracuje już u niego w firmie, żyją sobie w dostatku i mają wszystko i wszystkich gdzieś. Jak zapytałem żony o dzieci, to powiedziała, że to ona musi mieć dobrze, bo dzieci za kilka lat pójdą z domu. Jak dla mnie masakra. Nie jestem ideałem i nigdy nie byłem, ale kochałem, nie zdradzałem, dbałem o rodzinę na ile było mnie stać, ale dla mojej pani to za mało. Miała dosyć jak to powiedziała:"wegetacji ze mną" i dzisiaj ma swojego biznesmena księcia z bajki, któremu oczy zarosły c... i na nic jej nie żałuje. Na koniec dodam, że przez kilka lat był serdecznym przyjacielem rodziny, wspólne obiadki, imprezy, grille. Myślałem, że takie rzeczy dzieją się tylko w filmach, ale to życie napisało mi taki scenariusz. Anais28, trzymaj się kobieto, nie tylko mężczyźni są źli, wyrachowani, podstępni i zdradzieccy. Żałuję tylko, że spędziłem z taką kobietą tyle czasu, żeby dowiedzieć się kim naprawdę jest...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta rada jest do bani nie poniżaj sie tak jak tamta
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kot przy jednej dziurze nie wytrzyma.Antyspoelczny tez jednym postem sie nie zadowoli.Zdradzam i moge byc zdradzanym.Ten caly sakrament malzenstwa to jakas bajka tylko...
Dalej wierzcie w to wszystko...Panienkiw sukienkach rwia dziewczyny na boku a Wy udajecie sie na spowiedz...hahah Kazdy z was jest obludnikiem...I ja tez!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kochana Anais, rozumiem Cie doskonale.Jestem w bardzo podobnej sytuaccji.
dokładnie tak!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Poprostu zrób to samo tak zeby o tym wiedział
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Jakbym miał taką żonę jak ty, to tez bym ciebie zdradzał.

;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Znakować nie ma sensu,bo w tych czasach nic by to nie znaczyło. To nie czasy Milady De Winter;)
Obecnie jakby takie piętno pojawiło się u kilku aktorów czy artystów to pewnie stałoby się to modne i każdy chciałby je mieć. Teraz działałoby to jak koszulka "lubię seks i mam ochotę". Bardziej wabik niż straszak.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Inne tematy z forum Morena

Słoneczna Morena - opinie i oceny (117 odpowiedzi)

Słoneczna Morena to osiedle, które powstanie na terenach dawnej Piekarni Piecki. Zabudowa...

do góry