Widok
A co do tego mają Panie ekspedientki!!
Nie raz byłem świadkiem jak wyganiały ich ze sklepu,żal mi itych Pań,one biedne nic nie mogą poradzić,bo Ci Panowie czują się Panami Rębiechowa i nic na to nie poradzicie,może Pani Olo ty do nich zagadaj jak jesteś taka mądra.
A poza tym to są pijacy i nie roby,dla których nie ma ma miejsca do picia....
Nie raz byłem świadkiem jak wyganiały ich ze sklepu,żal mi itych Pań,one biedne nic nie mogą poradzić,bo Ci Panowie czują się Panami Rębiechowa i nic na to nie poradzicie,może Pani Olo ty do nich zagadaj jak jesteś taka mądra.
A poza tym to są pijacy i nie roby,dla których nie ma ma miejsca do picia....
I znowu dają o sobie znać ludzie, którzy zazdroszczą komuś sukcesu. Gdyby każdy tak postępował jak właściciel tego sklepu to świat był by inny. A przede wszystkim nie wymyślano by takich głupich forum jak ta szmira ,,forum Banino". Pozdrawiam bezrobotne dewoty którym znudziły sie seriale i dorwały się do internetu.
Do kogoś kto się kryje pod ~:*
Jak jestes taka(i) mądry(ą)w pisaniu to zapraszam do sklepu i powiedz nam to osobiście..Ciekawe czy będziesz taka(i) mądry w gębie...
Domyślam się kim jesteś ty pustaku,następnym razem dokończ słowo
"kur...z tego sklepu"bo nie spotkamy się w sklepie ale w sądzie.
Nie wiem czy wiesz ale można szybko Cie namierzyć przez kompa,więc uważaj jak chcesz kogoś oczerniać zazdrośniku(zazdrośnico)..
Jak jestes taka(i) mądry(ą)w pisaniu to zapraszam do sklepu i powiedz nam to osobiście..Ciekawe czy będziesz taka(i) mądry w gębie...
Domyślam się kim jesteś ty pustaku,następnym razem dokończ słowo
"kur...z tego sklepu"bo nie spotkamy się w sklepie ale w sądzie.
Nie wiem czy wiesz ale można szybko Cie namierzyć przez kompa,więc uważaj jak chcesz kogoś oczerniać zazdrośniku(zazdrośnico)..
Również nie jestem zadowolona ze sklepu w Rębiechowie . Zwracając uwagę na towar , można zauważyć że nie ma tam dużego wyboru . Zbliżają się święta , a podstawowe rzeczy trzeba zamawiać z dużym wyprzedzeniem , zapisując się na listę w ,,zeszycie''. Porównując ten sklep do innych cenowo , także żadna rewelacja ( mam na myśli ,że nie spotkałam się jeszcze z żadną przeceną ).Co do ekspedientek też mam dużo zastrzeżeń : liczenie na kalkulatorze bądź na kartce to jakaś paranoja ( a gdy się poprosi o paragon ,to robią wielkie oczy jak gdyby nie był to ich obowiązek) wbijają liczby na kalkulator i w tym samym czasie oglądają się na boki ,tak więc nie dziwię się że jest tyle pomyłek, nawet nie zaproponują żadnej siatki , opryskliwie odnoszą się do klienta . Również byłam kilka razy oszukana , o kwotę powyżej 10 zł ( jestem z całą pewnością pewna ,że to nie była pomyłka ).
A teraz DROGA PANI EKSPEDIENTKO , dla Pani świadomości istnieje ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 roku .o ochronie danych osobowych ,z której wynika że nikt na Pani żądanie nie namierzy danej osoby z forum ,gdyż nie został naruszony żaden artykuł tej ustawy .
Po drugie , radzę się nie wychylać za bardzo , gdyż z całą pewnością mogę stwierdzić że ten sklep ma bardzo wiele niezgodności , które nie chciały by ujrzeć światła dziennego .( chociażby liczenie na kalkulatorze).
Oczywiście ,zgadzam się z opinią że każdy może robić zakupy gdzie mu się podoba , ale wszystkie sklepy Pani Krystyny to jedna wielka porażka , która nie powinna mieć miejsca. Po prostu Ci ludzie nie mają głowy do interesów , proponuje zając się czymś innym i nie narażać ludzi na więcej stresów .
A teraz DROGA PANI EKSPEDIENTKO , dla Pani świadomości istnieje ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 roku .o ochronie danych osobowych ,z której wynika że nikt na Pani żądanie nie namierzy danej osoby z forum ,gdyż nie został naruszony żaden artykuł tej ustawy .
Po drugie , radzę się nie wychylać za bardzo , gdyż z całą pewnością mogę stwierdzić że ten sklep ma bardzo wiele niezgodności , które nie chciały by ujrzeć światła dziennego .( chociażby liczenie na kalkulatorze).
Oczywiście ,zgadzam się z opinią że każdy może robić zakupy gdzie mu się podoba , ale wszystkie sklepy Pani Krystyny to jedna wielka porażka , która nie powinna mieć miejsca. Po prostu Ci ludzie nie mają głowy do interesów , proponuje zając się czymś innym i nie narażać ludzi na więcej stresów .
Jak by nie liczyli na kalkulatorze to by się nie dorobili tak szybko paragonów nie dają a jak brakuje 5 groszy klientowi to najlepiej na zeszyt by zapisali a nie dając paragonu mają co najmniej 5% w kieszeni zależy jaki towar i JAK JEST OPODATKOWANY. Jeśli chodzi o rozglądanie się ekspedientek to patrzą czy przypadkiem obcych nie ma ba to zawsze zagrożenie