Widok
Jesus Christ Superstar
Opinie do spektaklu: Jesus Christ Superstar.
Muzyka - Andrew Lloyd Webber;libretto - Tim Rice;przekład - Wojciech Młynarski,przy współpracy - Piotra Szymanowskiego;reżyseria - Maciej Korwin;kierownictwo muzyczne - Rafał Jacek Delekta;choreografia - Jarosław Staniek;scenografia i kostiumy - Grzegorz Małecki;
Przejdź do spektaklu.
Muzyka - Andrew Lloyd Webber;libretto - Tim Rice;przekład - Wojciech Młynarski,przy współpracy - Piotra Szymanowskiego;reżyseria - Maciej Korwin;kierownictwo muzyczne - Rafał Jacek Delekta;choreografia - Jarosław Staniek;scenografia i kostiumy - Grzegorz Małecki;
Przejdź do spektaklu.
Jesus Christ w Bydgoszczy
Miałem przyjemność posłuchać i obejrzeć artysów Waszego Teatru w Bydgoszczy w operze "Nova" -Jesus Christ Superstar. Byłem pod wielkim wrażeniem!! Naprawdę to, co Państwo zaprezentowaliście zaparło mi ( i nie tylko) dech w piersiach. Szczegóne brawa dla Marii Magdaleny - chyba się zakochałem.
Pozdrawiam i życzę udanych występów oraz wielu sukcesów artystycznych
Pozdrawiam i życzę udanych występów oraz wielu sukcesów artystycznych
Arcydzieło nad arcydziełami
Mam pewną zasade: nie ogladam 2 razy tego samego, ale dla tego spektaklu zrobilem wyjatek i tak oto obejrzałem go kilka razy i za kazdym razem tak samo mnie fascynowal. Luuudzie nie ma pieknejszego utworu!! To jest prawdziwe BOSKIE!! Jesli ktokolwiek nie widzial "Jezusa" powinin czym predzej sie na niego wybrac chocby na drugi koniec swiata BO WARTO.
Cudo...
kolejny spektakl Teatru Muzycznego, który uwielbiam... chociaż minęło mi dopeiro 15 wiosen to potrafie docenic dobry spektakl :] i "Jezus" jest właśnie taki. oglądałam go po raz pierwszy jako mała dziewczynka, a potem na Skwerze Kościuszki.. byłam tym urzeczona. rok temu na wielkanoc wyszperałam w domowej kolekcji wideo tą rock-operę i mimo złej jakości ogladałam z zapartym tchem :) a potem wznowiono na chwilke i zdążyłam obejrzec... jednak ściągnęłam sobie film i często puszczam nawet nie po to, by oglądac, ale dla samych piosenek... polecam gorąco!
Gdy oglądałam spektakl w Chorzowie pt "Jezus Christus Superstar" byłam pod wielkim wrażeniem....!!!!!!
Aktorzy byli świetni...a ich głosy....niesamowite...sama chciałabym w przyszłości należeć do takiego teatru i wystawiać musicale...!!!
Pozdrawiam serdecznie Janusza Radka...oraz pozostałą obsadę...:) :*******************************************
Aktorzy byli świetni...a ich głosy....niesamowite...sama chciałabym w przyszłości należeć do takiego teatru i wystawiać musicale...!!!
Pozdrawiam serdecznie Janusza Radka...oraz pozostałą obsadę...:) :*******************************************