Widok

Jeszcze Plk Kiszczak

Rozumiem, ze mozesz byc zdenerwowany
I wszystko qmam
Ale to w zadnym wypadku tego nie usprawiedliwia
Esclarmonde to wrazliwa na piekno i piekne slowa osoba, przynajmniej taki obraz wylania sie z jej qponow w tamtym HP i tym tez, wiec nigdy nie pisz wiecej czegos takiego, zwlaszcza do kogos, kto na to nie zasluguje.
Nie moze Ci zwrocic uwagi, abys nie slinil sie w qponach do niej? Ma do tego prawo.
Z calym powazaniem
Lennonka
PS Nie walcze z Toba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marzan

a co powiesz na Danon Straciatella, pozdrowienia popielcowe

Esclarmonde, Alchemik

wybaczcie ze korespondencja 2 w 1 ale nie doczekam sie zalogowania tego komputera. Sledzika nie uczcilam poza tym nie jadam sledzi ani zadnych ryb, wczoraj zaden zapach nawet zgnilej ryby nie bylby w stanie zabic zapachu alkoholowego w srodkach komunikacji miejskiej (hi, hi), jak minie post to jakos odreaguje (mam nadzieje). Alchemiku czy doszly twoje probne wysylki? Pozdrowienia postne przesyla

kiszczak

zalosny durniu
jesli cie zidentfikuje, a studiujesz na PG, to jej nie skonczysz.

Kiszczak

Tak dobrze mnie znasz, ze masz taka pewnosc jaka jestem?Coz, pozostawie to bez komentarza.Podobnie jak to, ze za przejaw egoizmu uwazasz zwrocenie Ci uwagi, ze nie lubie wulgarnych tekstow.Sam sie unicestwiasz.Jak ktos Cie polubi, wystawiasz dana osobe na probe, sprawdzajac ile Twoich obrzydliwosci wytrzyma, a kiedy puszcza jej nerwy, uwarzasz sie za pokrzywdzonego.Wszystkich, ktorzy zachowali jeszcze jakies idealy uwazasz za egoistow?Szkoda...bo to wlasnie oni lubili Jaskra.

AIK

Skoda, bo to, co napisales jest intrygujace.Nie gniewaj, odkad raz jeden zboczeniec zaczal do mnie wydzwaniac, jeszcze z gazetowego HP, jestam uczulona na teksty w podobnym stylu.
Jestem pod wrazeniem, bo kiepska znajomosc niemieckiego nie pozwolila mi na przeczytanie Otto Rahnęa.To byl wszak hitlerowiec , a podczas wojny Niemcy przeszukiwali Montsegur w nadziei znalezienia tam ...ja wiem?Sw.Graala?
Ale to nie ma nic wspolnego z prawdziwymi Katarami...Co do "praktyk"-umieram z ciekawosci, o co mnie posadzasz...Zapewne chodzi Ci o Endure...Nie wiem, co czytales (a chetnie bym sie dowiedziala co wiesz o Ramonie de Perila...), ale w ekstremalnych warunkach ludzie czesto wypaczaja idee.A takie byly podczas przesladowan w XIIIwieku.Nie powinien nikogo rowniez dziwic fakt, ze wielu ludzi wolalo popelnic Endure niz zginac w mekach na stosie.
Do dzis mieszkancom pd.Francji kataryzm kojarzy sie z najwyzszym poczuciem moralnosci.Bo nim jest, niezaleznie od wszystkich, ktorzy probuja go oczerniac.Jesli nie masz ochoty, nie odpowiadaj, jakbys jednak chcial podyskutowac, napisz maila.
Melioramentum.

hydepark

jakby nie bylo, tworzy sie wlasnie atmosfera z pewnego charakterystycznego etapu Gratki gazetowej, po ktorym zaczela sie ona staczac po rowni pochylej...chyba tego nie chcemy prawda ?

Lennonko

Trudno powiedziec...Jak widzisz rozpetala sie tu burza.Moje slowa i zachowanie sa blednie interpretowane(albo celowo przeinaczane, by mi dopiec) -i wlasciwie dlaczego?Sama powiedz , bo ja sie zaczynam gubic, o co tak naprawde chodzi.Jeden atakuje mnie za religie, drugi za idealy.Mam sie klocic? Na wulgaryzmy odpowiadac podobnymi swinstwami? Bo kiedy tego nie robie, zostaje posadzona o egoizm...Bez sensu. Czuje sie tak, jak Doskonali na Montsegur, ktorzy w obliczu kleski nie dobyli mieczy, bo najwazniejsze przykazanie Jezusa mowi "nie zabijaj". A ja obiecalam sobie jakis czas temu, ze nie bede odpowiadac na wyzwiska, bo kto mnie zna , umie czytac miedzy wierszami i sam pozna prawde.Tym bardziej, ze nasz Plk.piszac do mnie te wyssane z palca zarzuty czul sie prawdopodobnie gorzej niz ja, czytajac je.
Tez zastanawiam sie, co sie stalo, ale co mozemy poradzic?
Pozdrawiam cieplo.

ATMA

Przeczysz stereotypowi "strasznego okresu w zyciu studenta, jakim jest sesja" ? :)
Co do filmu, moze nie mial glebszych tresci (w kazdym razie zadnych nowych dla mnie), ale byl dosc interesujacy, polecam strone http://www.monolith.pl/
Tajemnicze pozdrowienia to moja specjalnosc :)

Marzan

Witam wśród stojących (w odróżnieniu od leżących) ;-).
Jaki error 404??? Nie pojawia sie. Moze przejsciowo, bo cos zmieniaja na republika.pl

Nefer

Nie ma sprawy...Uff, zrobilo sie tu niesympatycznie, na pewno nieprzyjemnie Ci sie to czyta.Wyjasnie Ci wszystko w liscie.Nie moge sie juz doczekac Wielkanocy...Pozdrawiam cieplo!

Atma

Tak, to ten.Pamietam, jak spytalam go kiedys, czy moze mi podac akordy, jakie gra na gitarze do jednej z ladniejszych mantr, na co zareagowal przestrachem, ze ktos mu przypomina porzucona szkole...
Robert?Ja ich znalam tuz przed slubem i rowniez nie mozna bylo dostrzec, ze cos ich laczy.Dlatego mi ich zal...Malzenstwo z przymusu albo despreracji.
Faktycznie, bedzie lepiej, jak bedziemy pisac maile, tu ostatnio trudno rozmawiac...Napisze teraz, moglabys potwierdzic, czy otrzymalas?
Swietliste pozdrowienia!:-)))

Nie ma rzadnego parku rozrywki !!!

Moim zdanie trójmiasto powinno wybudować jakiś park rozrywki np :
krikoland (ale nie taki z dwoma atrakcjami na krzyż lecz
porządny i bezpieczny)

ESCLARMONDE

NIE WKURZYLA MNIE TRESC TWOJEGO TEKSTU, ALE KONTEKSTY KTORE WYDAWALO MI SIE ZAWIERA. MIALEM SWOJ DZIEN.REAGOJE EMOCJONALNIE , CZESTO NIE ADEKWATNIE DO SYTUACJI BO WIDZE WIECEJ I INACZEJ. W HP BYL ZAWSZE TYDZIEN BY OCHLONAC I POMYSLEC. W ZAISTNIALEJ SYTUACJI NIE POZOSTAJE MI NIC INNEGO JAK PRZEPROSIC ZA PRZYKROSCI .
A JASKIER WYPALIL SIE W ZAPOMNIENIU, NIEZAUWAZANY I OPUSZCZONY ROZPADL SIE ROZGORYCZONY PISANIEM DO SIEBIE.JUZ NIE POTRAFIE TAK PISAC, TERAZ PISZE WSZYSTKO SWIADOMIE Z MYSLA O EWENTUALNEJ PUBLIKACJI, BLOKUJE NAWET WRODZONY PESYMIZM BO JEST NIE MODNY I ZOSTANIE ZAPEWNE WYCIETY W DRUKU.

LUDZIU

TO WLASNIE WIELKIE WOJNY W HP SPRAWILY ZE NA PRZELOMIE 96/97 Z 200 AKTYWNYCH QUPONOW ZROBILO SIE 5000.

f...i...k

I TAK JEJ NIE SKONCZE...JA NIC NIE KONCZE.

PLK. KISZCZAK

I owszem, pamietam, chodzilo mi o pozniejszy okres.
BTW wedlug NETykiety - uzywajac na sieci samych duzych liter - krzyczysz :)

GRANICA KURZU

WCZORAJ PRZED DWOKROTNIE DROZSZYM QADRATEM DWOCH METALI Z HERBACIARNI POCZESTOWALO MNIE WINEM ...Z PLASTIKOWEJ BUTELKI...I TAK NIESPODZIEWANIE TANIE WINO OKAZUJE SIE JASZCZE TANSZE. POSZEDLEM SOBIE W ZIMNO , PRZEKIMALEM GODZINE NA DWORCU WE WRZESZCZU, ZAPILEM POWROT DO SWIATA ZYWYCH PLASTIKOWYM LIPTONEM I POSZEDLEM LAPAC GWIAZDY POSROD OSNIERZONYCH, SKOSNYCH DACHOW. GDZIES W OKOLICACH POLNOCY MINOLEM OKNO LENNONKI, ZASTANAWIAJAC SIE KTORE TO. W DOMU STWIERDZILEM ZE NIE MOGE ROSZAC TWARZA, ZASPANY OJCIEC ZASTAL MNIE NA ODMRAZANIU USZU.

LUDZIU

TAK JAK I DO WSZYSTKICH INNYCH GRUP TAK I DO INTERNAUTOW SIE NIE ZALICZAM. JA TU NIE JESTEM JA SIE ZDARZAM I SAM DYKTUJE REGOLY. PO ZATEM JESTEM POSTEPUJACYM ANALFABETA , A OD EKRANU LZAWIA MI OCZY.

Esclarmonde

Posluchaj - niedaleko mnie mieszka malzenstwo okolo 30 paru lat z dziecmi . Zona malarka 2 lata temu przystapila do , , siostr i braci'' . Bylo bardzo milo , , moralnie'' wrecz pieknie. Pojechala potajemnie na ich oboz. Tam przeszla takie pranie mozgu , ze bys jej nie poznala. 2 lata psycholodzy nie moga jej odprogramowac . W lipcu 2000 pomimo lekow jak guru zadzwonil uciekla wynoszac co cenniejsze rzeczy, pieniadze aby oddac mu . Tragedia rodziny tu i teraz.
Skoro nie rozumiesz w sposob inteligentny to wytlumacze jak chlop krowie na miedzy ;
posluchaj tragiczna naiwniaczko :
1) wszystkie religie (katolickie tez) dzialaja nie dla twojej przyjemnosci a dla biznesu;
2) Zatrudnia sie znakomitych psychologow specow od przeprogramowania mozgu;
3) Zrobia z Ciebie co beda chciec , - kaza zebrac bedziesz, - kaza krasc -bedziesz, - kaza prostytuowac sie - bedziesz . Bedzie to poza twoja kontrola.
4) Tak Ci sie chce zmarnowac zycie , , doskonala'' ??.

Napisalem, bo mnie Jasny szlag trafia jezeli ktos z gratki pakuje sie w taka kabale .A ty mi odpis. jakies idiotyzmy. A teraz jezeli chcesz to brnij dalej . Jezeli ktos ma ptasi mozdzek to trudno
Mozesz teraz sie obrazic na mnie jak chcesz i ile chcesz

zabawa

Niedawno bawiłem sie hubeczkiem czujeczka

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (226 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

do góry