Jurta

Restauracje Pierogarnie

Sopot, Grunwaldzka 67

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Neon - opinia wątek zamknięty Miejsce z wybitnie, powtórzę, wybitnie smaczną kuchnią wschodnią. Genialne...
~Neon
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 lutego 2021

Najlepsze pierogi w Trójmieście! wątek zamknięty To absolutnie wyjątkowe miejsce, bo jeśli myślicie, że już wszystko wiecie o...
~Rotor
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 września 2019

Polecam wątek zamknięty Bardzo smacznie, bez napinki. Pyszne ciasto pierogowe, mięso przyprawione...
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 maja 2019

Nie zjadliwe wątek zamknięty Byłam z rodziną na obiedzie, zdecydowaliśmy się na pielmieni i chinkali...
~Goska
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 lipca 2017

Najlepsza kuchnia kresowa / wschodnia w Trójmieście! wątek zamknięty Najlepsze pielmieni, najlepsze czebureki, najlepsza marchew po koreańsku i...
~miauczyński
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 października 2018

Tak jak powinno być ! wątek zamknięty Ciasto do wszystkich rodzajów "pierogów" które skosztowałem (czebureki,...
~Smakosz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2017

Pycha wątek zamknięty Wspaniale i pyszne jedzenie. Byłem z żoną w bardziej ekskluzywnych...
~Artur
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 marca 2017

Pycha! wątek zamknięty Mieszkam obok, a dopiero teraz trafiłem. Bosko smacznie! Bardzo miły pan za...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 stycznia 2017

Dobre domowe jedzenie ze wschodu wątek zamknięty Fajny mały lokalik z sympatyczną parą właścicieli. Dobre i różnorodne...
~moskwicz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 stycznia 2017

Szału nie było wątek zamknięty Witam.Byłem dziś z żoną uprzednio czytając opinie. Zamówiliśmy...
~Marcin z Gdańska
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 stycznia 2017

Chinkali- polecam wątek zamknięty Zakupiłam kupon z grouponu. Polecam zastanawiającym się. Jakość i cena super....
~agnes
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 grudnia 2016

JURTA SOPOT wątek zamknięty Wspaniale pierogi roznego typu ! NAjwazniejsze jest niezwykle Cie Nike I...
~Ela Kwiatkowski Sopot
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 listopada 2016

POLECAM wątek zamknięty Pyszne jedzenie. Szczególnie godne polecenia gołąbki rozpływające się w...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 listopada 2016

lubię dobre pierogi te są najlepsze jakie jadłem wątek zamknięty pierogi są super może kraj z którego pochodzą nam się źle kojarzy ale pierogi...
~jerzy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 listopada 2016

Świetne jedzenie! wątek zamknięty To miejsce broni się tym co na talerzu. Jest smacznie i świeżo. Niby pierogi...
~Alter
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 listopada 2016

Warto odwiedzić wątek zamknięty Do Jurty zajrzałem przypadkiem będąc w Sopocie na spacerze. Zachęciły mnie...
~Kacper
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 listopada 2016

Polecamy! wątek zamknięty Jurte odwiedziliśmy rodzinnie w niedzielne po południe. Jedliśmy pyszne...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Polecam!!! wątek zamknięty Pierogi super!!! Uszka z lososiem odlot!!! Polecam!!!
~Alex
-

ostatnia odp. 8 lat temu

KA3AX wątek zamknięty Super restauracja. Jedzenie jeszcze lepsze. Pielmieni i czebureki jak u mamy....
~KA3AX
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 października 2016

Najlepsze pierogi! wątek zamknięty Super, nie moge się doczekać gdy znów bede w Sopocie:)
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 października 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry