Widok
Już po........ ;o)
.....i jestem mężatką ! Jakoś chyba to jeszcze do mnie nie dotarło.Było cudownie,kś.Darek,proboszcz kościoła św.Bernarda,jest najwspanialszym księdzem jakiego w życiu spotkałam! Wesele wypaliło ,pomimo małego składu ;o) wszyscy dobrze się bawili przy muzyce rezydentow restauracji Rodizio el Toro ;o) DZIEWCZYNY,teraz ja trzymam kciuki za te,ktore mają to jeszcze przed sobą !!!!!!!
Baśka na poczatek życzonka wszystkiego dobrego, samych szczęśliwych chwil na nowej drodze zycia :)))))
Miałaś bardzo fajna suknię, bardzo mi sie podoba to wiązanie z tyłu,
masz bardzo charakterystyczną i oryginalną urodę, mam nadzieję że pokażesz zdjęcia z sesji plenerowej, bo zapowiadają sie baaardzo
obiecująco...
Sto lat
Czerwcowa
Miałaś bardzo fajna suknię, bardzo mi sie podoba to wiązanie z tyłu,
masz bardzo charakterystyczną i oryginalną urodę, mam nadzieję że pokażesz zdjęcia z sesji plenerowej, bo zapowiadają sie baaardzo
obiecująco...
Sto lat
Czerwcowa
a w ktorym miejscu dokladnie miesci sie Groszek bo by tez chyba na nich sie zdecydujemy:-) I zeby bylo smieszniesz Basia to bierzemy slub w tym samym kosciele co wy, moj gust sukienki jest bardzo podobny,zdjecia robimy w Zoo w Oliwie oraz w parku:-D i nawet auto bedziemy miec podobne.Nie tak zebysmy zgapiali,ale tak wyszlo juz wczesniej:-) Tylko Groszka to Ty nam podpowiedzialas a filmy zreszta z waszym udzialem z ich stronki bardzo mi sie podobaly... ;-) Dobrze ze choc na imiona mamy inaczej i mezow innych hehe:-D bo by sie narobilo:P