Widok
KLASYCZNE AUTO FILIP WOLNIEWICZ RUMIA - NIE POLECAM !!!!!!
Na Nasz Dzień zamówiliśmy od tego pana Pacarda z 1931 r....niestety auto nie dotarło do celu (nie bede opisywal ile stresu o nas kosztowało). Okazało się, że auto nie było sprawne technicznie.
Dodam jeszcze, jak by tego było mało, że mieliśmy problemy z odzyskaniem wpłaconej przez nas zaliczki a pan "byznesman" rzadko odbierał telefony.
Ten post to właściwie wszystko co mogę/chcę zrobić aby zniechęcić Państwa do korzystania z usług tej frimy.
Dodam jeszcze, jak by tego było mało, że mieliśmy problemy z odzyskaniem wpłaconej przez nas zaliczki a pan "byznesman" rzadko odbierał telefony.
Ten post to właściwie wszystko co mogę/chcę zrobić aby zniechęcić Państwa do korzystania z usług tej frimy.
hmm...z mężem korzystaliśmy z usług firmy tego Pana i byliśmy zadowoleni.
Wypożyczaliśmy takiego białego cadillaca (?) i wszystko było jak najbardziej w porządku. Te samochody to zabytki i pewnie zawsze istnieje takie ryzyko,że zawiodą...Mimo wszystko szkoda,że musieliście się niepotrzebnie stresowac w takim ważnym dniu.
Pozdrawiam
Wypożyczaliśmy takiego białego cadillaca (?) i wszystko było jak najbardziej w porządku. Te samochody to zabytki i pewnie zawsze istnieje takie ryzyko,że zawiodą...Mimo wszystko szkoda,że musieliście się niepotrzebnie stresowac w takim ważnym dniu.
Pozdrawiam
A co do Packarda trzeba liczyć się z tym że to auto ma 77 lat i jestem ciekaw czy przedmówca też w tym wieku będzie sprawny na 100% ????? Wypadki losowe się zdarzają więc nie widzę żeby odrazu namawiać ludzi żeby byli nastawieni anty? . A co do nieodbierania telefonów przez tego pana to trzeba wiedzieć iż mieszka w takim miejscu że ma problem z zasięgiem trzeba było się pofatygować osobiście człowiek jest konkretny i zna się na rzeczy my przynajmniej jesteśmy bardzo zadowoleni z jego usług i możemy polecić innym młodym.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dobrze ,że wątki tak szybko się znikają jak sie pojawiają i mała ich szkodliwość, bo naprawdę jak czasami czytam niaktóre to aż niadowierzam, że można posuwać się do takich działań, a niakiedy wypowiedzi są tendencyjne do bólu. Pozdr EDUSSA Studio Florystyczne Glorioza
ponizej wsyztskiego takie antyreklamy
reklamy z reszta też
pozniżac sie, poudawac, nawiazac relacje forumka-forumka, pokazac ze to dla dobra wszystkich, wcisnac kit lub towar === okropnosc
nie lepiej od razu otwarcie wciskac?? :D
przynajmniej sie nikogo nie okłamuje, a jak towar(usługa) dobra to sam sie obroni
(bez tych wszystkich zawoalowanych sciem)
reklamy z reszta też
pozniżac sie, poudawac, nawiazac relacje forumka-forumka, pokazac ze to dla dobra wszystkich, wcisnac kit lub towar === okropnosc
nie lepiej od razu otwarcie wciskac?? :D
przynajmniej sie nikogo nie okłamuje, a jak towar(usługa) dobra to sam sie obroni
(bez tych wszystkich zawoalowanych sciem)
ale to chyba żat jakiś??? obojętnie czy ten wątek to anyreklama, to właściciel aut w powyższym poście sam się tak anty-zareklamował, że ho ho. to już wiem, z jakiej usługi nigdy nie skorzystam (nie z uwagi na post autora wątku, a z uwagi na odowiedzi kolegów tudzież samego zainteresowanego)
to teraz ten, kto kupuje usługę ma się o nią prosić i w jeszcze "osobiście się pofatygować" do szanownego właściciela auta, bo on nie ma zasięgu...buahahahaha, w dniu ślub szczególnie, para młoda nie dość że nie ma czym jechać, kasa wydana, to jeszcze ma szukać takiego, niczym wiatru w polu, nooo, to jest usługa pierwsza klasa nie ma co...
to teraz ten, kto kupuje usługę ma się o nią prosić i w jeszcze "osobiście się pofatygować" do szanownego właściciela auta, bo on nie ma zasięgu...buahahahaha, w dniu ślub szczególnie, para młoda nie dość że nie ma czym jechać, kasa wydana, to jeszcze ma szukać takiego, niczym wiatru w polu, nooo, to jest usługa pierwsza klasa nie ma co...
Uwaga na tę firmę.
Mnie rownież spotkało to nieszczęście, mimo , że dzień wcześniej zapewniał mnie , ze samochód przyjedzie na czas, a 45 min. przed terminem otrzymałem sms-a , ze auto ma wyciek i nie przyjedzie.
Próbowałem wielokrotnie się dodzwonić by zmienić na inne auto ale bez skutecznie , sygnał był wolny. w miedzyczasie był raz zajety ,wychodze z załozenia że ten niepowżny człowiek po prostu nie chciałl odebrać mojego telefonu.
Ja również nie polecam tę firme. Nigdy wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Mnie rownież spotkało to nieszczęście, mimo , że dzień wcześniej zapewniał mnie , ze samochód przyjedzie na czas, a 45 min. przed terminem otrzymałem sms-a , ze auto ma wyciek i nie przyjedzie.
Próbowałem wielokrotnie się dodzwonić by zmienić na inne auto ale bez skutecznie , sygnał był wolny. w miedzyczasie był raz zajety ,wychodze z załozenia że ten niepowżny człowiek po prostu nie chciałl odebrać mojego telefonu.
Ja również nie polecam tę firme. Nigdy wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Wszyscy nie zadowoleni a tu jednak zadowoleni link: http://www.trojmiasto.pl/Klasyczne-Auto-o19938.html