Widok
KLASYCZNE AUTO FILIP WOLNIEWICZ RUMIA - NIE POLECAM !!!!!!
Na Nasz Dzień zamówiliśmy od tego pana Pacarda z 1931 r....niestety auto nie dotarło do celu (nie bede opisywal ile stresu o nas kosztowało). Okazało się, że auto nie było sprawne technicznie.
Dodam jeszcze, jak by tego było mało, że mieliśmy problemy z odzyskaniem wpłaconej przez nas zaliczki a pan "byznesman" rzadko odbierał telefony.
Ten post to właściwie wszystko co mogę/chcę zrobić aby zniechęcić Państwa do korzystania z usług tej frimy.
Dodam jeszcze, jak by tego było mało, że mieliśmy problemy z odzyskaniem wpłaconej przez nas zaliczki a pan "byznesman" rzadko odbierał telefony.
Ten post to właściwie wszystko co mogę/chcę zrobić aby zniechęcić Państwa do korzystania z usług tej frimy.
hmm...z mężem korzystaliśmy z usług firmy tego Pana i byliśmy zadowoleni.
Wypożyczaliśmy takiego białego cadillaca (?) i wszystko było jak najbardziej w porządku. Te samochody to zabytki i pewnie zawsze istnieje takie ryzyko,że zawiodą...Mimo wszystko szkoda,że musieliście się niepotrzebnie stresowac w takim ważnym dniu.
Pozdrawiam
Wypożyczaliśmy takiego białego cadillaca (?) i wszystko było jak najbardziej w porządku. Te samochody to zabytki i pewnie zawsze istnieje takie ryzyko,że zawiodą...Mimo wszystko szkoda,że musieliście się niepotrzebnie stresowac w takim ważnym dniu.
Pozdrawiam
A co do Packarda trzeba liczyć się z tym że to auto ma 77 lat i jestem ciekaw czy przedmówca też w tym wieku będzie sprawny na 100% ????? Wypadki losowe się zdarzają więc nie widzę żeby odrazu namawiać ludzi żeby byli nastawieni anty? . A co do nieodbierania telefonów przez tego pana to trzeba wiedzieć iż mieszka w takim miejscu że ma problem z zasięgiem trzeba było się pofatygować osobiście człowiek jest konkretny i zna się na rzeczy my przynajmniej jesteśmy bardzo zadowoleni z jego usług i możemy polecić innym młodym.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dobrze ,że wątki tak szybko się znikają jak sie pojawiają i mała ich szkodliwość, bo naprawdę jak czasami czytam niaktóre to aż niadowierzam, że można posuwać się do takich działań, a niakiedy wypowiedzi są tendencyjne do bólu. Pozdr EDUSSA Studio Florystyczne Glorioza
ponizej wsyztskiego takie antyreklamy
reklamy z reszta też
pozniżac sie, poudawac, nawiazac relacje forumka-forumka, pokazac ze to dla dobra wszystkich, wcisnac kit lub towar === okropnosc
nie lepiej od razu otwarcie wciskac?? :D
przynajmniej sie nikogo nie okłamuje, a jak towar(usługa) dobra to sam sie obroni
(bez tych wszystkich zawoalowanych sciem)
reklamy z reszta też
pozniżac sie, poudawac, nawiazac relacje forumka-forumka, pokazac ze to dla dobra wszystkich, wcisnac kit lub towar === okropnosc
nie lepiej od razu otwarcie wciskac?? :D
przynajmniej sie nikogo nie okłamuje, a jak towar(usługa) dobra to sam sie obroni
(bez tych wszystkich zawoalowanych sciem)
Uwaga na tę firmę.
Mnie rownież spotkało to nieszczęście, mimo , że dzień wcześniej zapewniał mnie , ze samochód przyjedzie na czas, a 45 min. przed terminem otrzymałem sms-a , ze auto ma wyciek i nie przyjedzie.
Próbowałem wielokrotnie się dodzwonić by zmienić na inne auto ale bez skutecznie , sygnał był wolny. w miedzyczasie był raz zajety ,wychodze z załozenia że ten niepowżny człowiek po prostu nie chciałl odebrać mojego telefonu.
Ja również nie polecam tę firme. Nigdy wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Mnie rownież spotkało to nieszczęście, mimo , że dzień wcześniej zapewniał mnie , ze samochód przyjedzie na czas, a 45 min. przed terminem otrzymałem sms-a , ze auto ma wyciek i nie przyjedzie.
Próbowałem wielokrotnie się dodzwonić by zmienić na inne auto ale bez skutecznie , sygnał był wolny. w miedzyczasie był raz zajety ,wychodze z załozenia że ten niepowżny człowiek po prostu nie chciałl odebrać mojego telefonu.
Ja również nie polecam tę firme. Nigdy wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
ale to chyba żat jakiś??? obojętnie czy ten wątek to anyreklama, to właściciel aut w powyższym poście sam się tak anty-zareklamował, że ho ho. to już wiem, z jakiej usługi nigdy nie skorzystam (nie z uwagi na post autora wątku, a z uwagi na odowiedzi kolegów tudzież samego zainteresowanego)
to teraz ten, kto kupuje usługę ma się o nią prosić i w jeszcze "osobiście się pofatygować" do szanownego właściciela auta, bo on nie ma zasięgu...buahahahaha, w dniu ślub szczególnie, para młoda nie dość że nie ma czym jechać, kasa wydana, to jeszcze ma szukać takiego, niczym wiatru w polu, nooo, to jest usługa pierwsza klasa nie ma co...
to teraz ten, kto kupuje usługę ma się o nią prosić i w jeszcze "osobiście się pofatygować" do szanownego właściciela auta, bo on nie ma zasięgu...buahahahaha, w dniu ślub szczególnie, para młoda nie dość że nie ma czym jechać, kasa wydana, to jeszcze ma szukać takiego, niczym wiatru w polu, nooo, to jest usługa pierwsza klasa nie ma co...
Wszyscy nie zadowoleni a tu jednak zadowoleni link: http://www.trojmiasto.pl/Klasyczne-Auto-o19938.html