Widok

KŁOSOWO sala weselna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś robił tam wesele, albo są jakieś opinie? Tam wynajmuje się tylko sale a reszte we własnym zakresie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam miała wesele moja siostra. Płacisz za salę+ kucharki ale ich, nie możesz swojej kucharki. Bardzo fajna sala, super smaczne jedzenie
więcej opinii, interesuje mnie ta mniejsza sala
Fotografowałem tam dwa lata temu i byłem zachwycony. Jeśli zależy Państwu na dobrym uwiecznieniu jednego z najpiękniejszych dni w życiu, to sala jest wyśmienita. Jasno, przestronnie, bardzo dobre oświetlenie. Co do jedzenia to nie mi oceniać, ale było wszystko bardzo smaczne. Obsługa sympatyczna. Dodatkowo w wolnych chwilach można zrobić fajne zdjęcia w mini plenerze : mostek, wiatraki i inne elementy.
Młoda Para, której wykonywałem tam zdjęcia także była zachwycona salą. Polecam.

WWW.SHARKFOTOSTUDIO.COM
image
podobnie jest w sali "Pod Łabędziem" w Gdańsku przy jeziorze Jasień, ale kucharkę można mieć swoją lub poleconą od właścicieli, jakby się komuś spieszyło to 02.06.2012 mają jeszcze wolny.

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry