Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bartłomiej Waszczuk - opinia wątek zamknięty Generalnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością obsługi ,...
~Bartłomiej Waszczuk
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 17 lutego 2020

dokladnie sprawdzajcie auta,ktore maja w komisie wątek zamknięty pod koniec 2016 sprzedali mi takiego knota,ze teraz mialem problem ze...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 stycznia 2018

Serwis Nissan beznadziejny wątek zamknięty Doradca serwisu niekompetentny , niegrzeczny, wręcz impertynencki ! Usterka...
~Blondynka
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

zakup samochodu używanego wątek zamknięty Podczas zakupu samochodu używanego specjalista do spraw sprzedaży samochodów...
~Klient z Elbląga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2017

Autor - opinia wątek zamknięty Najgorszy serwis. Radze robić prywatnie nawet podczas gwarancji, bo tylko...
~Autor
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2015

Kpina wątek zamknięty Witam serdeczne. kilka miesiecy temu bylem klientem serwisu.Umowiony na...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2015

Nie tak powinno być wątek zamknięty Uważam, że Nissan produkuje ładne i dość niezawodne samochody (mam już...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 czerwca 2015

Jestem właścicielką Nissan Note trzy lata temu zakupionym w salonie. wątek zamknięty Przyjeżdżam regularnie na przeglądy, o przeglądach jestem powiadamiana sms'...
~Gosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 marca 2015

Przegląd Qashqai wątek zamknięty Czytałem opinię pana który miał wykonany przegląd na zamiennikach. Mamy w...
~Marcin D.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 stycznia 2015

KPINA A NIE SERWIS wątek zamknięty Samochód trafiła do serwisu po drobnej stłuczce, do wymiany był zderzak i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 stycznia 2015

Do niedawna stały klient wątek zamknięty Moja ostatnia wizyta w tym serwisie była dosłownie ostatnią. Odstawiłem auto...
~Max
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 grudnia 2014

Obligatoryjna zmiana podładek pod tablice? wątek zamknięty Dlaczego podczas wizyty w serwisie zamieniono podkładki "Jestem z Gdańska" na...
~Tomasz
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 września 2013

zakup z komisu kmj wątek zamknięty Kupiłem auto używane, wszystko na wysokim poziomie. Obsługa i doradztwo na...
~vis
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 czerwca 2013

zadowolony klient wątek zamknięty W salonie zakupiłem NISSANA NOTE.Przed zakupem kilka razy odwiedzałem salon...
~Jan
-

dodano: 2 sierpnia 2013

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, w 20 minut wszystko sprawdzone. Szczegółowe informacje o...
~M
-

dodano: 22 lutego 2013

ASO okazało się lepsze wątek zamknięty Jestem w Gdańsku w odwiedzinach u rodziny i trafiłam do KMJ Kaszubowscy z...
~Dorota
-

dodano: 7 lutego 2013

Oceniam salon na piątke! wątek zamknięty Zanim kupiłem auto kilkakrotnie odwiedziłem to miejsce. Za każdym razem...
~radii
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 listopada 2012

A ja jestem zadowolona ;) wątek zamknięty Kupiłam Nissana Note.
~Gośka
-

dodano: 12 listopada 2012

(..) wątek zamknięty ,informuja klienta że ma silnik do wymiany w rzeczywistości jest błaha...
~MAREK
-

dodano: 30 października 2012

Jan - opinia wątek zamknięty notoryczny brak kultury, olewają cy stosunek do klienta który najwyraźniej...
~Jan
-

dodano: 15 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

28

wątków

do góry