Widok

KOGO NIE CHCECIE ZAPROSIĆ NA ŚLUB A MUSICIE?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy są takie osoby? Ja niestety nie mam ochoty zapraszać kilku ciotek które ledwo znam, ale ojciec i mama się uparli, że to nie wypada, no i własnej bratowej, która zawsze stara się być w centrum uwagi, wyglądać najlepiej, wymądrzać się itd...ale ja bylam na weselu brata...;0 a jak to jest u was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rodzice często gęsto nie dorastają z dziećmi. Zamiast traktować Was jak ludzi dorosłych widzą Was jeszcze w pieluchach...
A może powinniście poważnie z rodzicami porozmawiać. Przecież to Wasze wesele i lista gości może być sugerowana, ale nie ustalana przez rodziców. Jeśli wytłumaczycie im DLACZEGO nie chcecie widzieć tych ciotek, może zmiękną. A z drugiej strony - naprawdę Wam będzie przeszkadzać kilka starszych pań z rodziny? Kto wie - może to właśnie one "rozkręcą" Wasze wesele... :)
http://www.muzykanawesele.net
email: wodzirej@muzykanawesele.net
gg: 1339315
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
my płaciliśmy sami i zaprosiliśmy tylko tych których my chcielismy, rodzice nie odważyliby się wtracać w tej sytuacji
wszystko zależy kto płaci za wesele. jak rodzice to cóz, maja prawo sie wtrącać, ale jak ty z narzeczonym to sorry bardzo...

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry