Widok

KONKURSY, ZABAWY, OCZEPINY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proponuję w tym temacie powrzucać propozycje konkursów na wesele, pomysłów na oczepiny itp.
Wiadomo, że każdy wodzirej (czy to DJ, czy ktoś z zespołu) ma swoją "pulę zabaw", ale przeważnie Narzeczeni mają prawo wypowiedzieć się, co im się podoba, a co nie, czego im brakuje, co czym zastąpić. Podobno zawsze można się dogadać, a ja uważam, że konkursy dla Gości oraz oczepiny to ważny element wesela, więc warto trochę wziąć to na siebie i współpracować z wodzirejem przy ustalaniu scenariusza:)

A więc jakie "konkursy, gry i zabawy" :P zapadły Wam pozytywnie (lub negatywnie) w pamięć z wesel, na których byłyście?????? :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podoba mi się założony wątek:) No ja może coś napiszę, tzn. standardem swego rodzaju jest taneczna podróż po krajach, konkurs z krzesełkami, łyżka wazowa jest śmieszna-świoadkowie trzymają wódkę i colę a goście biorący udział w zabawie tańczą w kółku i podają sobie łyżkę wazową w przeciwną str,niż taniec i na znak dj,zespołu ta osobę co w danej chwili trzyma łyżkę musi wypić- swiadkowie mu leją tyle tylko że łyżka jest olbrzymia, ale trzeba lać w miare mozliwości każdego z goscia, i wydaje mi się że lepiej za długo w to nie grać:) Słyszałam o grze kareta, ale jej nie widziałam osobiście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry