Widok

KONSALNET GDANSK.

Ostrzegam ludzi przed pracą w tej firmie, dodają codziennie bezpłatne ogłoszenia o prace i robią sobie niezłe jaja tzn zatrudnienie jest na czarno bez umowy na piśmie - menagerowie mówią że umowa idzie z Warszawy albo że jezdzi na jednym z samochodów konsalnetu itp beznadziejne wkręty, a osoba zaczyna pracować i wyrabiać od groma godzin na obiektach typu biedronka np, jak przerobisz caly miesiac to wynagrodzenie ma byc przelane 10 dnia nastepnego miesiaca na konto - po czym okazuje sie ze na koncie nie ma nic a wielki pan Manager nie odbiera telefonu - konslanet to firma dno, jak chcesz pracowac za darmo np miesiac, wal smialo !!!
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 9
Może. Poprostu to kwestia managerów jacy są , niestety potwierdzam parę godzin przepracowałam za darmo niestety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie no faktycznie bardzo 12zł to bardzo dużo !!! dodam że Ja obecnie pracuje w jednym z biurowców jako obchodowy za stawkę 16zł netto i uważam że to nie jest za duży pieniądz ... no a 12zł chłopie żyć nie umierać tylko pracować !!! gratulacje takiego podejścia to już lepiej w Polsce mają nieroby co zrobią 4-5 dzieci i pobierają zasiłki po 3500-4000zł msc ..... 12zł ,,to chyba nie mało ,, ha ha ha chłopie ale się cenisz naprawdę z jednej strony wzbudzasz we mnie politowanie i zażenowanie a z drugiej podziwiam takich ludzi którzy nie szanują swojego czasu anie samych siebie.
Nadepnales ludziom.na odcisk wymotali Ci aferę o której nawet nie wiesz i po problemie pizbyli sie ciebie po angielsku
35 zł to tylko część wypłaty, jesteś zatrudniony w dwóch firmach i jedna płaci 35 zł, a druga resztę i nie pisz bzdur. Tak jest od początku zeszłego roku. Pracując 200 godzin moja wypłata wyniosła 2400 zł na rękę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Współpracowałem z Nimi od 2013 roku i nigdy nie miałem problemów z umową lub wypłatą a stawka godzinowa 12 zł ma rękę to chyba nie mało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

........

edit: oprócz Babskich Dołów.

Jest to bzdura całkowita. Konsalnet nie wygrał żadnych JW w 3M.

Ciekawe czy nadal trzeba 100 kartek wypełnić 5 lat temu tak było , firma mieściła się na ul Do Studzienki

zawsze jest tak że nowa firma wchodzi bo wygrała przetarg za mniejsze pieniądze od firmy dotychczasowej . Więc co się dziwić :)

konsalnet wygral przetarg na ochrone JW w Trojmiescie i okolicach nowe umowy od naj nizszej krajowej wiadomo co sie wiaze z takimi umowami finansowo w plecy dostaja pracownicy a co smieszne gość jezdzi po obiektach i opowiada bzdury a co ciekawe to na koniec kwartalu maja wyrownywac place dobry przekret ciekawe jakie te beda umowy od 01.12 2017r wszyscy p[racownicy na obiektach wojskowych niedawac sie robic w lolo

odsylam do nowego tematu

Masz rację ale tylko zdeterminowane włazidupy tak się trzymają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam ten pan W to według mnie to niezły cham i prostak pracowałem w kilku firmach ale takiego chama i prostaka nie widziałem. Kłamie w żywe oczy dorabia się na nas pracownikach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracuje w Konsalnecie 6 lat, i zawsze otrzymuje wyplate na czas.To jest firma ochroniarska nr 1 w Polsce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
W każdej normalnej pracy a nie Obozie pracy jakim jest Flex. Prawda że słoma z bytów wystaje menedżerom i dowódcą.W tej firmie im wyższe stanowisko to wieśniak wieśniak cepem pogania.Skąd oni biorą tych menedżerów wyglądają jak oderwani od pługa wąsy i okularki.
Dlatego zakończyłeś edukację na gimnazjum.
Witam.Pracowałam w Gdańsku Wrzeszczu w biurowcu Opera.Pracowało się całkiem nieźle gdyby nie taka jedna suka z firmy ochroniarskiej Konsalnet o imieniu Eliza ta suka myślała i nadal myśli że jej wszystko wolno łaziła i chyba nadal łazi i sprawdza piętra i co dzień pitoli że trzeba zrobić to tamto wielka pani dyrektor bo administratorka niby jej pozwoliła kontrolować firmę sprzątającą.Niek będzie pewna i świadoma że kilka osób ją poda o mobing i tak tego nie zostawimy.
a w której pracy można korzystać z własnych telefonów ? Widzę że jesteś dzieciak i nie wiesz iż w pracy nie ma prywatności !!!! Pewnie to tobie słoma wystaje z butów !!!
To prawda ta firma to jedna wielka ch....a trzeba uważać ,co się mówi i do kogo.Praca stojąca bez przerwy chore kontrole raz firma raz wewnętrzni pracownicy.Zakaz używania telefonów na obiekcie i co godzinę zmiana stanowiska i ciągłe zimno siedzisz w kurtce i czapce. .Menedżerom słoma z butów wystaje ,a dowództwo układa grafik pod siebie nie informując pracowników potem pretensje że nie byłeś w pracy to codzienność Konsalnet Tczew Flex.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

do góry