Widok

KONSALNET GDANSK.

Ostrzegam ludzi przed pracą w tej firmie, dodają codziennie bezpłatne ogłoszenia o prace i robią sobie niezłe jaja tzn zatrudnienie jest na czarno bez umowy na piśmie - menagerowie mówią że umowa idzie z Warszawy albo że jezdzi na jednym z samochodów konsalnetu itp beznadziejne wkręty, a osoba zaczyna pracować i wyrabiać od groma godzin na obiektach typu biedronka np, jak przerobisz caly miesiac to wynagrodzenie ma byc przelane 10 dnia nastepnego miesiaca na konto - po czym okazuje sie ze na koncie nie ma nic a wielki pan Manager nie odbiera telefonu - konslanet to firma dno, jak chcesz pracowac za darmo np miesiac, wal smialo !!!
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 9
Może. Poprostu to kwestia managerów jacy są , niestety potwierdzam parę godzin przepracowałam za darmo niestety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie no faktycznie bardzo 12zł to bardzo dużo !!! dodam że Ja obecnie pracuje w jednym z biurowców jako obchodowy za stawkę 16zł netto i uważam że to nie jest za duży pieniądz ... no a 12zł chłopie żyć nie umierać tylko pracować !!! gratulacje takiego podejścia to już lepiej w Polsce mają nieroby co zrobią 4-5 dzieci i pobierają zasiłki po 3500-4000zł msc ..... 12zł ,,to chyba nie mało ,, ha ha ha chłopie ale się cenisz naprawdę z jednej strony wzbudzasz we mnie politowanie i zażenowanie a z drugiej podziwiam takich ludzi którzy nie szanują swojego czasu anie samych siebie.
Nadepnales ludziom.na odcisk wymotali Ci aferę o której nawet nie wiesz i po problemie pizbyli sie ciebie po angielsku
35 zł to tylko część wypłaty, jesteś zatrudniony w dwóch firmach i jedna płaci 35 zł, a druga resztę i nie pisz bzdur. Tak jest od początku zeszłego roku. Pracując 200 godzin moja wypłata wyniosła 2400 zł na rękę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Współpracowałem z Nimi od 2013 roku i nigdy nie miałem problemów z umową lub wypłatą a stawka godzinowa 12 zł ma rękę to chyba nie mało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

........

edit: oprócz Babskich Dołów.

Jest to bzdura całkowita. Konsalnet nie wygrał żadnych JW w 3M.

Ciekawe czy nadal trzeba 100 kartek wypełnić 5 lat temu tak było , firma mieściła się na ul Do Studzienki

zawsze jest tak że nowa firma wchodzi bo wygrała przetarg za mniejsze pieniądze od firmy dotychczasowej . Więc co się dziwić :)

konsalnet wygral przetarg na ochrone JW w Trojmiescie i okolicach nowe umowy od naj nizszej krajowej wiadomo co sie wiaze z takimi umowami finansowo w plecy dostaja pracownicy a co smieszne gość jezdzi po obiektach i opowiada bzdury a co ciekawe to na koniec kwartalu maja wyrownywac place dobry przekret ciekawe jakie te beda umowy od 01.12 2017r wszyscy p[racownicy na obiektach wojskowych niedawac sie robic w lolo

odsylam do nowego tematu

Masz rację ale tylko zdeterminowane włazidupy tak się trzymają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam ten pan W to według mnie to niezły cham i prostak pracowałem w kilku firmach ale takiego chama i prostaka nie widziałem. Kłamie w żywe oczy dorabia się na nas pracownikach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracuje w Konsalnecie 6 lat, i zawsze otrzymuje wyplate na czas.To jest firma ochroniarska nr 1 w Polsce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
W każdej normalnej pracy a nie Obozie pracy jakim jest Flex. Prawda że słoma z bytów wystaje menedżerom i dowódcą.W tej firmie im wyższe stanowisko to wieśniak wieśniak cepem pogania.Skąd oni biorą tych menedżerów wyglądają jak oderwani od pługa wąsy i okularki.
Dlatego zakończyłeś edukację na gimnazjum.
Witam.Pracowałam w Gdańsku Wrzeszczu w biurowcu Opera.Pracowało się całkiem nieźle gdyby nie taka jedna suka z firmy ochroniarskiej Konsalnet o imieniu Eliza ta suka myślała i nadal myśli że jej wszystko wolno łaziła i chyba nadal łazi i sprawdza piętra i co dzień pitoli że trzeba zrobić to tamto wielka pani dyrektor bo administratorka niby jej pozwoliła kontrolować firmę sprzątającą.Niek będzie pewna i świadoma że kilka osób ją poda o mobing i tak tego nie zostawimy.
a w której pracy można korzystać z własnych telefonów ? Widzę że jesteś dzieciak i nie wiesz iż w pracy nie ma prywatności !!!! Pewnie to tobie słoma wystaje z butów !!!
To prawda ta firma to jedna wielka ch....a trzeba uważać ,co się mówi i do kogo.Praca stojąca bez przerwy chore kontrole raz firma raz wewnętrzni pracownicy.Zakaz używania telefonów na obiekcie i co godzinę zmiana stanowiska i ciągłe zimno siedzisz w kurtce i czapce. .Menedżerom słoma z butów wystaje ,a dowództwo układa grafik pod siebie nie informując pracowników potem pretensje że nie byłeś w pracy to codzienność Konsalnet Tczew Flex.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry