Widok
My również 10.06.2006 :)
Ślub w Kościele św. Mikołaja w Gdańsku, wesele Estragon.
Podpisana umowa z restauracją, fotografem, DJ i kamerzystą.
Mamy samochód w rodzinie, zaproszenia robimy sami, obrączki też prawie wybrane. Pod koniec lutego zaczynam szyć suknię, a mój Miś garnitur.
Makijaż u Wizy. Bukiet wybrany. Koszula, buty dla Misia są.
W zasadzie zostały już drobiazgi :)
Ślub w Kościele św. Mikołaja w Gdańsku, wesele Estragon.
Podpisana umowa z restauracją, fotografem, DJ i kamerzystą.
Mamy samochód w rodzinie, zaproszenia robimy sami, obrączki też prawie wybrane. Pod koniec lutego zaczynam szyć suknię, a mój Miś garnitur.
Makijaż u Wizy. Bukiet wybrany. Koszula, buty dla Misia są.
W zasadzie zostały już drobiazgi :)
heheh
ja tez mam w estragonie tylko ze tydzien przed wami :))
27 maj
slub w sw. Ignacym na Orunii, miał byc Mikołaj ale stwierdzilismy ze za duzo oglądaczy jest na starym miescie i pijakow robiacych bramę :))
suknie mam z Agnes, mój Pan Młodu garnitur bedzie szył u Dziekońskiego (za 600zł z jego materiału - super robi facet )
obrączki juz lezą i czekaja na grawera, samochod, kwaity, kamera i fotograf z Avmedia i zesspoł Pstrong orkiestra
ja tez mam w estragonie tylko ze tydzien przed wami :))
27 maj
slub w sw. Ignacym na Orunii, miał byc Mikołaj ale stwierdzilismy ze za duzo oglądaczy jest na starym miescie i pijakow robiacych bramę :))
suknie mam z Agnes, mój Pan Młodu garnitur bedzie szył u Dziekońskiego (za 600zł z jego materiału - super robi facet )
obrączki juz lezą i czekaja na grawera, samochod, kwaity, kamera i fotograf z Avmedia i zesspoł Pstrong orkiestra
mój men ma 183 cm wzrostu i cena jest ok 600zl za dwuczesciaowy garnitur, co do ceny materiału nie wiem bo sie nie pytam o takie rzczy. dla mnie liczy sie jakośc i efekt koncowy w dobraj cenie :))
mysle ze tutaj tez mozna sie jakos dogadac a widzialam te materialy i sa super gatunkowo. słyszałam ze nie warto brac tylko samej wełny, lepeij zeby miala jakas domieszke bo sie mniej gniecie :)
mysle ze tutaj tez mozna sie jakos dogadac a widzialam te materialy i sa super gatunkowo. słyszałam ze nie warto brac tylko samej wełny, lepeij zeby miala jakas domieszke bo sie mniej gniecie :)