Widok
KTO CHĘTNY NA KURS BUSINESS ENGLISH?
Hej,
Zbieram grupę chętnych osób do uczestniczenia w kursie business english. Po kontakcie z wieloma szkolami jezykowymi, wiem że bardzo niewielu jest chętnych do zapisu na taki kurs, stąd tak mało możliwości do nauki. Postanowiłam, że może przez forum będzie łatwiej uzbierać grupę, wtedy będzie możliwość negocjacji cenowych ze szkolami jezykowymi. Ja jako pierwsza jestem chętna.
Osoby chętne proszę o informacje na forum.
Zbieram grupę chętnych osób do uczestniczenia w kursie business english. Po kontakcie z wieloma szkolami jezykowymi, wiem że bardzo niewielu jest chętnych do zapisu na taki kurs, stąd tak mało możliwości do nauki. Postanowiłam, że może przez forum będzie łatwiej uzbierać grupę, wtedy będzie możliwość negocjacji cenowych ze szkolami jezykowymi. Ja jako pierwsza jestem chętna.
Osoby chętne proszę o informacje na forum.
czesc, ja sie wlasnie zapisalam do British School w Gdyni na kurs Business. Prowadzi go super lektor, native speaker. Wiem, ze British School w Gdansku tez ma kurs Business, bo tam chodzi moja znajoma, ktora polecila mi ta szkole. Polecam, zeby pojsc chociaz na lekcje probna, ktora jest darmowa. ja wlasnie tak zrobilam, zeby nie isc w ciemno. polecam, bo super lektor i mala grupa. jak masz jakies pytania, chetnie pomoge. pozdrawiam
jaka reklama? jesli umiesz czytac to sprawdz ze zadnej szkoly nie reklamuje. dzwonilam w kilka miejsc i nigdzie nie mieli kompletu osob by rozpaczac kurs, wiec proponuję tu zebrać ekipę. nawet w tak zwyklym i prostym poście trzeba doszukiwać się podtekstu? to ze pare lat temu ktos ukonczyl taki kurs nie oznacza ze teraz akurat tak jest. kazda szkola tlumaczy sie tym samym...brakiem zainteresowania. nie wymyslilam sobie tego i nie mam w tym zadnego interesu oprocz zebrania grupy, by wybrac najkorzystniejsza dla tych osob i siebie oferte.
DOROŚLI General English ( 60min ) zajęcia grupowe
Kursy języka ogólnego mają za zadanie naukę czterech sprawności językowych:
- słuchania
- mówienia
- czytania
- pisania
Oferta skierowana do osób na różnych poziomach zaawansowania:
A1 Beginner
A2 Elementary
B1 Pre-Intermediate
B1 Intermediate
B2 Upper- Intermediate
B2 FCE
C1 Advanced level
C2 Proficiency level
Nacisk na aktywne użycie języka i doskonalenie poprawnej, swobodnej i płynnej komunikacji
Podnoszenie poziomu słownictwa i praktyczne zastosowanie struktur gramatycznych
Zajęcia w małych grupach (do 6 osób),
Bezstresowa, kameralna atmosfera
ANGLOPLACE
Centrum Nauczania Języka Angielskiego
Kursy języka ogólnego mają za zadanie naukę czterech sprawności językowych:
- słuchania
- mówienia
- czytania
- pisania
Oferta skierowana do osób na różnych poziomach zaawansowania:
A1 Beginner
A2 Elementary
B1 Pre-Intermediate
B1 Intermediate
B2 Upper- Intermediate
B2 FCE
C1 Advanced level
C2 Proficiency level
Nacisk na aktywne użycie języka i doskonalenie poprawnej, swobodnej i płynnej komunikacji
Podnoszenie poziomu słownictwa i praktyczne zastosowanie struktur gramatycznych
Zajęcia w małych grupach (do 6 osób),
Bezstresowa, kameralna atmosfera
ANGLOPLACE
Centrum Nauczania Języka Angielskiego
nie ma info na jakim poziomie ?
BEC Vantage czy np BEC HIGHER ?
Ja mam zdany juz obydwa w/w papierki i ostroznie z lektorem .. native speaker ktory uczy ang bo nie ma innych kwalifikacji i dziecinstwo spedzil pracujac jako kelner w restauracji - nie ma bladego pojecia o ekonomii zarzadzaniu marketingu - a troche tego tam jest na tych zajeciach.
z kolei polski nauczyciel ktory ma wiedze z zarzadzania byl swietny w przygotowaniu do BEC Vantage, native zmarnowal polowe kursu zanim zaczal cokolwiek kumac biznesowy angielski . na szczesci ejakos udalo sie pchac tego BEC Highera
BEC Vantage czy np BEC HIGHER ?
Ja mam zdany juz obydwa w/w papierki i ostroznie z lektorem .. native speaker ktory uczy ang bo nie ma innych kwalifikacji i dziecinstwo spedzil pracujac jako kelner w restauracji - nie ma bladego pojecia o ekonomii zarzadzaniu marketingu - a troche tego tam jest na tych zajeciach.
z kolei polski nauczyciel ktory ma wiedze z zarzadzania byl swietny w przygotowaniu do BEC Vantage, native zmarnowal polowe kursu zanim zaczal cokolwiek kumac biznesowy angielski . na szczesci ejakos udalo sie pchac tego BEC Highera