Widok

KTO MA PRZEDŁUŻONE RZĘSY?

Warto? jaki efekt? czy naprawdę nie trzeba tych rzęs tuszować i są pieknie czarne i bujne?? czy trzeba to dopełniać i jak często?
Bardzo proszę o opinie, bo się napaliłam, ale nie wiem czy jest sens, bo jak mam latać co chwila na dopełnienie i tracic kasę, to może jednak wole się codziennie mazać tuszem?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Wejherowie polecam salon Professional & Beauty gdzie kompleksowo o siebie zadbasz.

pewnie :) malujesz kreske jak eyelinerem i do tego rzesy łapią sie same :) te sa fajne https://www.notino.pl/ardell/magnetic-lashes/

kitek
2011-08-26 14:08:01
Warto? jaki efekt? czy naprawdę nie trzeba tych rzęs tuszować i są pieknie czarne i bujne?? czy trzeba to dopełniać i jak często?
Bardzo proszę o opinie, bo się napaliłam, ale nie wiem czy jest sens, bo jak mam latać co chwila na dopełnienie i tracic kasę, to może jednak wole się codziennie mazać tuszem?:)
z tym jak często trzeba to robić to nie wiem czy się opłaca... :/ już wolę na większe wyjścia założyć sztuczne.

jak to sie zaklada? dam rade sama?

tak stricte przedluzonych to nie mam ale uzywam rzes magnetycznych :d fajna sprawa i latwa aplikacja

Dla mnie sztuczne rzęsy są bardzo praktyczne, ale sama sobie je doczepiam. Kupuję naturalne rzęsy na https://naturallashes.pl/rzesy-do-przedluzania i doczepiam raz na jakiś cza, oszczędność czasu, praktycznie nie trzeba się malować.
rzesy sa super, nie da sie tego zastapic niczym ale jest jeden problem - wysoka cena i krotka zywotnosc

jesli masz kase - smialo, nie zastanawiaj sie
jesli nie masz kasy - tylko na szczegolne okazje

szkoda mi jest wyrzucac co 2 tygodnie prawie 200zl na rzesy i gnic na lozku ponad 2godziny, a niestety pomimo trzymania sie wszelkich wskazan rzeski u mnie trzymaja tydzien-gora dwa....

ale gdyby mi nie bylo szkoda to bym nosila 365dni w roku :) sa super :) ale krotkotrwale, drogie i upierdliwe,jednak gdyby nie ta cena i czeste uzupelnianie

naprawde mozesz byc nieumalowana, miec tluste wlosy, pryszcze, budzisz sie, patrzysz w lustro i widzisz milion dolarow w odbiciu :)

z kolei bez rzes (po wczesniejszym noszeniu) budzisz sie, robisz profesionalny make-up, myjesz i ukladasz godzine wlosy, wychodzisz do ludzi i slyszysz "ojej... przeziebilas sie? chora jestes"

tak to wlasnie jest :)
Ja zamiast przedłużania rzęs wybrałam odżywkę Long4lashes i jestem bardzo zadowolona. Każdy widząc moje rzęsy pyta czy to przedłużane czy moje. Są piękne, długie i wywinięte. Ostatnio byłam u znajomej kosmetyczki na kwasach i podczas demakijażu śmiała się jak mam dużo tuszu nałożone na rzęsy, bardzo się zdziwiłam bo raczej jestem wierna zasadzie "im mniej tym lepiej". Okazało się, że moje rzęsy są teraz naturalnie tak ciemne, że ona pomyliła je z tuszem. Kupiłam odżywkę na promocji za 60 zł chyba a mam ją już 3 miesiąc.
Ja zamiast przedłużać rzęsy stosuję regularnie odżywkę https://musecosmetics.eu/calliope-eyelash-and-brow-conditioner-3-ml.html efekty są bardzo widoczne. Serdecznie polecam
Ja rzęsy robie już od 5 lat , teraz przerzuciłam sie na 3d - efekt super . Rzęsy są tak lekkie że ich wgle nie czuje jak moje prawdziwe . Dopełniam co 1,5 miesiąca - wygoda nie z tej ziemi , od 5 lat nie kupiłam tuszu do rzęs bo po co . :)

POlecam na 100 % .

Zamierzam robić je do końca życia - chyba że ktoś szybciej wymyśli jakiś przeszczep rzęs na stałe - to na pewno go zrobie :)
Przedluzam rzesy w black pearl w krakowie, genialny salon :)
Zapraszam
Magda 510-402-722
megi84@gazeta.pl
Byłam u Agnieszki, która przyjmuje na Chełmie w Gdańsku. Telefon 503-620-501
Wszystko zależy od długości i grubości rzęs jakie sobie zafundujecie,jeżeli będą dużo dłuższe i grubsze niż wasze naturalne rzęsy to logiczne że będzie to wyglądało tandetnie.Wszystko zależy od tego co kto ma we łbie a nie na...:)
są kleje dla alergików ale czasami i one mogą uczulać.
jednak dobry klej to podstawa..
A jeżeli chodzi o klej to faktycznie musi być dobry. Ja chodze do dzieczyny która robi na materiałach najwyższej jakości!!! Mam założone pół roku i nic mi się nie dzieje, nawet nie czuje że je mam.
Ja mam zrobione ale naturalne w 100% z norek. Są mięciutkie i wyglądają rewelacyjnie. Jest kilka rodzai. 100 % syntetyczne - one są twarde i niewygodne, 50% syntetyk 50% norki miałam je wcześniej one też są fajne i 100% norki- one są leciutkie, efekt jak naturalne tylko że długie i gęste :):):). POLECAM W 100%. Dopełniać trzeba co 2 -3 tyg zależy od twoich rzęs. Jak masz gęste swoje to wystarczy co 3 tyg a ja rzadkie to wtedy ok 2 tyg. Ceny są rózne ja robie w domu u dziewczyny o wiele taniej niż w zakładzie.
Tak napewno chodziło o klej. A u jakiej Pani Agnieszki byłaś?
Pytam bo miałam taki sam problem. Założyłam rzęsy u Pani Bogusi , która jest tak chwalona na forum. W dniu założenia było wszystko ok a na drugi dzień zaczęły mnie bardzo szczypać oczy. Zadzwoniłam do Pani Bogusi i usłyszałam , że tak ma być. Zaczęłam szukać pomocy u okulisty. Dostałam jakieś krople . Wróciło wszystko do normy. Przypadkiem trafiłam do Pani Agnieszki na dopełnienie. Po aplikacji nic nie szczypało i mam zrobione bardzo ładnie rzęski. Noszę już pół roku i nic się nie dzieje. A jeśli chodzi o szczypanie to Pani Agnieszka wyjaśniła mi byle jaki klej.
A gdzie zakładałaś rzęsy??

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (148 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Kto zapuszcza włosy? :) (30 odpowiedzi)

Zabrałam się za zapuszczanie włosów - od lat miała krótkie, bardzo. Obecnie mija mi 4 miesiąc, są...

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

do góry