Widok

KTO MA ŚLUB W LIPCU 2006???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
KTO STAJE NA ŚLUBNYM KOBIERCU W LIPCU 2006????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy ślub 29 lipca 2006 tak jak Ty Zuzia:-) Ciekawe w jakim kosciolku slubujecie:-) Mamy juz zalatwiony kosciol, sale, zespol, fotografa.Zostaje kamerzysta oraz suknia slubna.Mamy juz rowniez odbyte nauki przedmalzenskie,przed nami jeszcze poradnictwo rodzinne. W zwiazku z tym ze za niecaly miesiac mamy slub cywilny moj za chwile maz bedzie tez mial niebawem gajerek.Zostaje jak mwoie moja suknia oraz kamerzysta ktorego juz tez mamy wybranego-tylko isc i wplacic... A pozniej to juz takie duperele jak tort,czy kwiaty w lipcu. Ozdobe na tort nawet mamy bo uzyjemy ta sama co na cywilny ,teraz tez bedziemy miec pietrowy tort.Jak ksiadz powiedzial odpada nam 1 spowiedz przedsubna jako ze juz i tak bedziemy zyc w grzechu... mieszkac ze soba od za tydzien bo jestesmy w trakcie wlasnie pzreprowadzki, i jakby nie patrzec bede jego zona juz za 3 tygodnie z hakiem... Ciekawa tylko jestem jednego-ciekawie na zapowiedziach beda wygladaly 2 takie same nazwiska... ;-)

My mamy ślub 8 lipca i na dzień dzisiejszy mamy tylko zarezerwowaną salę, teraz szukamy orkiestry reszta będzie troszkę później.
ja juz mam prawie wszystko zalatwione,tzn rodzice mi zalatwiaja wszystko (oprocz sukienki oczywiscie) bo studiuję 800 km od mojego domciu, a slub tam sie odbedzie oczywiscie
nieźle :) my mamy tylko zarezerwowaną salę. za resztę zabieramy się niedługo. mam nadzieję, że starczy czasu...
My mamy juz zarezerwowana sale, orkiestre, fotografa, kamerzyste wstepnie kosciol i mam juz kupiona sukienke. A jak Wy???
my też 22 lipca :))
I jak daleko juz jestescie z organizacja?
My 8 lipca 2006 :-) Juz nie moge sie doczekac
a my 22 lipca :)
ja 15 lipca :) ....
fajnie ze ktos w koncu taki watek zaczyna. Dokladnie to 29.07.2006. No i jak daleko jestes? Pozdrawiam
do góry