Widok
Ogladałam ten serial jak byłam dzieckiem i strasznie sie go bałam. Jakis czas temu ogladałam film :ogniu krocz za mną " i do tej pory nie wyrosłam z tego lęku . W nocy przypominały mi sie wszystkie sceny brrrrrrr . Uważam że zabił ją ojciec ale ktos w niego wstąpywał. Swoja drogą widzałm kiedys na necie pamietnik Laury (chyba na stronie tego serialu ) ale nie odważyłam sie go przeczytać . Te sceny zbyt mocno działaja na moją wyobrażnię.
Oj dziewczyny, widze, ze nie tylko moja wyobraznia dziala na wysokich obrotach. Twin Peaks to moj ukochany serial, ale jak wszystkie filmy Davida Lynch'a jest na maxa zakrecony. Zabil oczywiscie BOB, czyli ZLO. Uwielbiam ten film i uwielbiam sie na nim bac, mimo, ze w nocy przezywam koszmary i nasluchuje czy mi nikt nie lazi po mieszkaniu.
obejrzałam calosc wlasnie....wszystkie odcinki,nie sadzilam ze po "dowiedzeniu sie" kto jest zabójca laury i maddy nadal trwa akcja filmu.
meza nie ma wiec sama spie no i zamykam sie na noc w pokoju na klucz ( mieszkam z tescimi i babka)..troche mni zaniepokoił ten film...hmmmm
meza nie ma wiec sama spie no i zamykam sie na noc w pokoju na klucz ( mieszkam z tescimi i babka)..troche mni zaniepokoił ten film...hmmmm
Nie przeprasam za bledy