Widok
KUPIĘ WÓZEK
Kupię wózek głęboko spacerowy. Najbardziej interesują mnie wózki firmy X-lander, ale jestem teś otwarta na inne propozycje. Ważne jest, że by wózek sie łatwo składał i zajmował mało miejsca po złozeniu. Termin porodu mam na początek Czerwca więc chciałabym go mieć tak pod koniec Maja.
Oferty proszę wysyłać na maila:
ollutka@wp.pl
Dziękuję
O.
Oferty proszę wysyłać na maila:
ollutka@wp.pl
Dziękuję
O.
Ja będę sprzedawać wózek jedo fyn 4ds za 500 zł, za komplet zapłaciłam 1200zł.Wybrałam ten wózek bo ma dużą gondolę,rodziłam dziecko w czerwceu i chciałam przejezdzić z małym całą zimę w gondoli, udało sie dopiero teraz od wczoraj jezdzimy w spacerówce.
X-landera nie wybrałam ze względu na małą gondolę.Przemyś czy chcesz taki wózek, ona ma bardzo małą gondolę, a myślę ze 4 miesiecznego dziecka w październiku nie przesadzisz do spacerówki.
X-landera nie wybrałam ze względu na małą gondolę.Przemyś czy chcesz taki wózek, ona ma bardzo małą gondolę, a myślę ze 4 miesiecznego dziecka w październiku nie przesadzisz do spacerówki.
W zestawie jest gondola, spacerówka i adapter do fotelika maxi cosi cabrio fix.Ja tez starsznie chciałam x-landera i nadal bym go chciała bo mi sie podoba, ale niestety musiałam zrezygnowac, bo mała gondola i bez podnoszonego wezgłowia. Wybrałam ten wozek ze względu na duzą gondolę i wezgłowie podnoszone, by moj mały mogł czuc sie jak w spacerówce a miec cieplutko. A zdjec nie mam.
Na stronie www.jedo.pl jest ten wozeczek.mozna zobaczyć.
musze w sumie zrobić fotki, ale chciałam dopiero w maju, jak sie przesiądziemy na leciutką spacerówkę.
Na stronie www.jedo.pl jest ten wozeczek.mozna zobaczyć.
musze w sumie zrobić fotki, ale chciałam dopiero w maju, jak sie przesiądziemy na leciutką spacerówkę.
Stelarz się łatwo składa, ale miejsca w bagażniku trochę zajmuję,bo z tyłu są duże pompowane koła.Moj mąz zawsze je zdejmuje i jest oki.Bardzo łatwo sie montuje te koła.Mam dokładnie taki, nawet kolory tylko w rzeczywistości sa troszkę jasniejsze
http://www.allegro.pl/item561577333_jedo_fyn_3_fyn_4_kolekcja_2009_od_reki_warszawa.html
http://www.allegro.pl/item561577333_jedo_fyn_3_fyn_4_kolekcja_2009_od_reki_warszawa.html
A co myślisz o gondoli X-landera? Ja będę rodzić 2 czerwca (może wcześniej) i sie zastanawiam, na ile mi ta gondola starczy. Bo chyba dopiero ok 5-6 miesiąca sie dziecko do spacerówki przesadza. I tylko kwestia czy 4 miesiecznemu maluchowi w październiku nie będzie za ciasno już?
A a propos tego kompletu, to wiem, o którym mówisz :) Jestem 6 w kolejce....
A a propos tego kompletu, to wiem, o którym mówisz :) Jestem 6 w kolejce....
Więc tak-jak ja kupiłam wózek jasio miał 3 miesiące, nie nalezy do małych dzieci, spokojnie w nią wszedł. Jeszcze 1, 5 miesiaca spokojnie w niej pojezdzi. Fakt, nienalezy ona do najwiekszych, ale uwazam, ze na dziecko urodzone na lato-wystarczająca jest!..W zupełności. My mamy spiworek ijest git;)
Tyle, ze koniecznie XA-skrętne koła, mozna je zablokowac.
Tyle, ze koniecznie XA-skrętne koła, mozna je zablokowac.