Widok

KUPIĘ WÓZEK

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupię wózek głęboko spacerowy. Najbardziej interesują mnie wózki firmy X-lander, ale jestem teś otwarta na inne propozycje. Ważne jest, że by wózek sie łatwo składał i zajmował mało miejsca po złozeniu. Termin porodu mam na początek Czerwca więc chciałabym go mieć tak pod koniec Maja.
Oferty proszę wysyłać na maila:
ollutka@wp.pl

Dziękuję
O.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę sprzedawać wózek jedo fyn 4ds za 500 zł, za komplet zapłaciłam 1200zł.Wybrałam ten wózek bo ma dużą gondolę,rodziłam dziecko w czerwceu i chciałam przejezdzić z małym całą zimę w gondoli, udało sie dopiero teraz od wczoraj jezdzimy w spacerówce.
X-landera nie wybrałam ze względu na małą gondolę.Przemyś czy chcesz taki wózek, ona ma bardzo małą gondolę, a myślę ze 4 miesiecznego dziecka w październiku nie przesadzisz do spacerówki.
Nie upieram się przy X-landerze. Czy mogłabys mi jakieś fotki przesłać na maila? Rozumiem że to jest tylko gondola?
Nie upieram się przy X-landerze. Czy mogłabys mi jakieś fotki przesłać na maila? Rozumiem że to jest tylko gondola?
W zestawie jest gondola, spacerówka i adapter do fotelika maxi cosi cabrio fix.Ja tez starsznie chciałam x-landera i nadal bym go chciała bo mi sie podoba, ale niestety musiałam zrezygnowac, bo mała gondola i bez podnoszonego wezgłowia. Wybrałam ten wozek ze względu na duzą gondolę i wezgłowie podnoszone, by moj mały mogł czuc sie jak w spacerówce a miec cieplutko. A zdjec nie mam.
Na stronie www.jedo.pl jest ten wozeczek.mozna zobaczyć.

musze w sumie zrobić fotki, ale chciałam dopiero w maju, jak sie przesiądziemy na leciutką spacerówkę.
A jaki masz kolor wózka? Bo my szukamy wózka dla chłopca.

Chętnie byśmy też go zobaczyli. Jest taka możliwość? Dla nas bardzo ważne jest ile miejsca zajmuje stelaż po złożeniu. Dużo podróżujemy a bagażnik niestety niezby duży.

I rozumiem, że wózek chciałabyś sprzedac w maju tak?
Stelarz się łatwo składa, ale miejsca w bagażniku trochę zajmuję,bo z tyłu są duże pompowane koła.Moj mąz zawsze je zdejmuje i jest oki.Bardzo łatwo sie montuje te koła.Mam dokładnie taki, nawet kolory tylko w rzeczywistości sa troszkę jasniejsze

http://www.allegro.pl/item561577333_jedo_fyn_3_fyn_4_kolekcja_2009_od_reki_warszawa.html
tam sa kolory i modele gondoli .My mamy freeline 112, tez kupowalismy dla chłopca
A mogłybyśmy sie umówić i byśmy obejrzeli ten wózek?
tak, napisze wieczorem.Bo teraz ide na spacerek
Ja sprzedalam Jedo( super wzoio) i kupilam X landera( tez rewela)-oba wzóki sa swietne!
X landery tylko tyle, ze mi osobiscie bardziej sie podobają:)
Ktoras dziewczyna chciala sprzedac niedawno, cały komplet za super ceną;)
image

image

A co myślisz o gondoli X-landera? Ja będę rodzić 2 czerwca (może wcześniej) i sie zastanawiam, na ile mi ta gondola starczy. Bo chyba dopiero ok 5-6 miesiąca sie dziecko do spacerówki przesadza. I tylko kwestia czy 4 miesiecznemu maluchowi w październiku nie będzie za ciasno już?
A a propos tego kompletu, to wiem, o którym mówisz :) Jestem 6 w kolejce....
Więc tak-jak ja kupiłam wózek jasio miał 3 miesiące, nie nalezy do małych dzieci, spokojnie w nią wszedł. Jeszcze 1, 5 miesiaca spokojnie w niej pojezdzi. Fakt, nienalezy ona do najwiekszych, ale uwazam, ze na dziecko urodzone na lato-wystarczająca jest!..W zupełności. My mamy spiworek ijest git;)

Tyle, ze koniecznie XA-skrętne koła, mozna je zablokowac.
image

image

No właśnie tylko ta wersja XA wczhodzi w grę przez te skrętne koła. I jest duzo mniejsza po złożeniu niż X3.
Dzięki za opinię :)
jeśli macie ochote zobaczyc wózeczek to zapraszam. moj mail v3ronica@o2.pl.napiszcie kiedy by Wam pasowało
Wysłałam Ci maila, odezwij sie prosze, bo chętnie obejrzymy wózek :)

hej. tak jak pisałam w innym wątku mamy do sprzedania x-landera. jeżeli jesteś zainteresowana prosze o kontakt na maila magdag.dorocinska@wp.pl
Napisz coś więcej pls. co to za model? Wysłałam Ci maila :)
wysłałam maila
Odpisałam :)))
odpisałam :-)
znalazlam ogloszenie, wiec wklejam, a noz sie przyda:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/wozek-x-lander-x3-malo-uzywany-ogl1542145.html
image
image
Ola jeśli jesteś zainteresowana to również mam wózek spacerowy X-landera, kolor czerwony, pompowane koła, cena 700zł!
A to jest sama spacerówka czy razem z gondolką? Która wersja x-landera to jest?
A to jest sama spacerówka czy razem z gondolką? Która wersja x-landera to jest?
Dzieki bardzo :)))
Widziałąm to ogłoszenie :)))
wózek który ja mam to jest sama spacerówka!
up
do góry