Widok

Kaczyński Development

Zobaczmy, kogo deweloper kaczyński zatrudnił na stanowisku prezesa Spółki Srebrna.
Przypomnijmy, że jest to spółka deweloperska w imieniu której Kaczyński negocjował z austriackim architektem wynagrodzenie za jego prace, która to spółka miała wybudować dwie wieże biurowe w centrum Warszawy.
Ostatecznie Jarosław K. postawił nie zapłacić architektowi, który na jego rzecz wykonywał zlecone prace wskazując wierzycielowi drogę sądową.

Jarosław Kaczyński to osoba, której komunistyczne władze PRL nie ruszały podczas stanu wojennego, w dniu ogłoszenia stanu wojennego nie był internowany i mógł spać pod kołdrą do południa.
Jarosław Kaczyński mieszkał w domu, który został przekazany przez komunistyczne władze PRL rodzinie kaczyńskich

Jarosław Kaczyński jako osoba mentalnie powiązana z reżimem bolszewickim w PRL i wprowadzający obecnie w Polsce porządek Państwa o ustroju neokomunistycznym.
W swojej biznesowej działalności deweloperskiej otacza się osobami, które były współpracownikami peerelowskiego Reżimu.

Dziś, w pisowskiej Reżimowej II PRL osoby te zajmują eksponowane stanowiska, a jednocześnie stanowią trzon działalności deweloperskiej Jarosława K.

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/kazimierz-kujda-w-aktach-sb-jak-wygladaly-jego-kontakty-z-bezpieka/6n1xdsf
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

toś mnie sky przekonał,
dopiero teraz widzę z pełna ostrością, ze tylko Tusk jest nasza nadzieją, tak!
Tyle lat błądziłem!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może być nawet i Lady Gaga, byle by stworzyła sensowną koalicję antyPIS. Program może przepisać z menu baru "Syrenka".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

>toś mnie sky przekonał,

Ale ja nikogo nie chce przekonywać.

W Neokomunie poza Kaczyńskim, Kujdą, Piotrowiczem jeszcze ta Pani Basia, co to służyła Janiszewskiemu, szefowi kancelarii Jaruzelskiego.
Nie uwierzę, ze sekretarką w takiej orbicie nie była osoba, która nie była obiektem zainteresowań służb peerelu.
Dziś służy tej samej Partii. Jaroslaw K ją nawet udziałowcem tego swojego biznesu deweloperskiego uczynił.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Ale ja nikogo nie chce przekonywać."

Poprawka. Chcesz. Tyle że nie potrafisz.
Buchachaaaaaa!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Poprawka ?
Że niby ty wiesz lepiej czego ja chcę ?
Krzyż, napisz kiedyś coś ciekawego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Coś wspominałem o używaniu mojego właściwego nicka. Jesteś za tępy żeby to ogarnąć?
Czy ja wiem lepiej czego chcesz? Nie. Ale skoro że wszystkich sił próbujesz to chyba znaczy że chcesz. A skoro nie wychodzi to chyba nie potrafisz.

"...napisz kiedyś coś ciekawego."
I kto to pisze? Gošć który zajmuje się produkcją nachalnej propagandy zawierającej okraszone bolszewikami i PRL-em półprawdy, kłamstwa i pomówienia. Po prostu krynica mądrości pisząca tylko i wyłącznie ciekawe rzeczy.
żenada!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

> to chyba znaczy....
Chlopaku, twoja jedyna aktywność forumowa to komentowanie innych albo wykłócanie się z Prawdą i Gdynianinem.Słabe to.
Napisz coś tak zupełnie swojego, a nie tłumacz się ze „znaczy chyba”
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chłopaku, twoja jedyna aktywność AN forum to produkcja nachalnej propagandy zawierającej okraszone bolszewikami i PRL-em półprawdy, kłamstwa i pomówienia. To chyba gorzej niż komentowanie wpisów innych, nie sądzisz?

Poza tym co ty tak chętnie wyliczasz innych z aktywności na forum skoro sam nie wnosisz tu nic sensownego?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cross , tyle jest tematów do dyskusji. Każdy dzień daje powód do komentowania i merytorycznej dyskusji. Taśmy dewelopera, SBek w Srebrna, Misiewicze, fałszowanie podpisów przez szefa Młodzieży Wszechpolskiej , a ty nigdy nie wysililes się na podjęcie dyskusji. Czatujesz z boku, by skupić się na personalnych aspektach w polemice. Podejmij dyskusję, chętnie bym zobaczyłaTwój punkt widzenia na bieżące sprawy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Podejmij dyskusję, chętnie bym zobaczyłaTwój punkt widzenia na bieżące sprawy."

Mój punkt widzenia jest dokładnie przeciwny niż twój. Za to dyskusja jest terminem bliżej wam nieznanym. Produkowanie nachalnej propagandy i przechodzenie do inwektyw gdy ktoś się z tym nie zgadza to nie dyskusja.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Twój wybór, Kzyż. Popiarduj sobie z boku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

...niespotykana rzecz w życiu politycznym i biznesowym w Polsce. Polityk Jarosław Kaczyński i człowiek, który jednym telefonem mógłby polecić wypłatę dla kuzyna i jego zięcia nie 1,5 miliona, ale 5 milionów i nikt by nie pisnął, robi coś dokładnie przeciwnego. Panowie wiem, że jakąś robotę dla nas robiliście, ale na to muszą być poważne dokumenty poświadczające koszty, bo mówimy o milionach, których ja w waszej robicie zwyczajnie nie widzę. Przedstawcie uczciwe faktury i rozrachunki, zamiast tej śmiesznej refaktury, a jak nie macie dokumentów to zapraszam do sądu i obiecuję, że powiem prawdę, poświadczę to, o czym wiem. I to tyle jeśli chodzi o proporcje prawdy do prymitywnie załganej propagandy. Całość składa się na jeden nieustający wniosek – nie znam bardziej uczciwego polityka niż Jarosław Kaczyński. żródło https://www.kontrowersje.net/nie_znam_bardziej_uczciwego_polityka_ni_jaros_aw_kaczy_ski?fbclid=IwAR11EuMJ4SHGru-1CgK1uGtRGf0ofHX4bsiBiXWum-YL7XQ7KGub3Ca3MRA
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

myslisz ze na forum
mozna tylko zaiwaniac agentowi spadochroniarzowi
na tybetanskim wole ( Jaku)

sie mylisz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Kzyż"

Ke? Coś pisałem twojemu koledze na temat mojego nicka. Też jesteś za tępy żeby ogarnąć?

"Popiarduj sobie z boku."
Standardowo przechodzimy do obrzucania inwektywami? Niech więc się stanie. W popiardywaniu wy jesteście dużo lepsi niż ja. Popiardujecie i z boku i na środku. W zasadzie nie robicie tu nic innego i swoim popiardywaniem zasmrodziliście całe forum.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

daj truchłu opozycji
ostatnie gazy powypuszczac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co będziesz pisał gdy głos zabierze ten który to nagrywał ? Jak obnaży że za tą inwestycją kryje się Kaczyński, tak jak za wszelkimi strategicznymi dotyczącymi działań tego rządu. Chodzi o tą stronę sprawy, nigdzie nie figuruje a decyduje . Bez ponoszenia odpowiedzialności i konsekwencji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

>Całość składa się na jeden nieustający wniosek – nie znam bardziej uczciwego polityka niż Jarosław Kaczyński.

Załóżmy, że w sprawie spółki Srebrna Kaczyński pseud. „Kryształ” sprytnie manipulując powiązaniami pomiędzy spółkami i fundacjami nie naruszyl ustawy o partiach politycznych, ani o wykonywaniu mandatu posła i senatora.

Załóżmy, że nie chciał oszukac architekta z Austrii. Po prostu tak wyszło, ze wierzyciel Kaczyńskiego złożył pozew o zapłatę.

Kaczyński otaczając się osobami powiązanymi z dawnym peerelowskim reżimem, jak np Kujda stworzył ośmiornice.
Układ, w którym struktury państwa przenikają się powiązaniami biznesowymi i towarzyskimi ze strukturami Partii (dla niepoznaki nazwanej „Prawo i Sprawiedliwość”) .
Ośmiornica ta ogarnia coraz szerzej ośrodki stanowienia i kontroli prawa i wymyka sie spod kontroli społeczeństwa. W ten sposób układ staje się bezkarny.

„Kryształ” stara się tworzyć fasadową maskę nieskazitelnej uczciwości, której upadek właśnie obserwujemy.
Tropi ośmiorniczki budując państwowo-partyjna Ośmiornicę.
Tropi esbekow, samemu otaczając się ludźmi dawnego reżimu.
Bardziej niż o interes państwa dba o interes Partii. W wieżach przecież nie miały powstać mieszkania socjalne, tylko hotele, biura i inne źródła finansowania dla określonej grupy.

Skoro Kaczyński pseud „ Kryształ” jest tak uczciwy, to co on robił na spotkaniu z austriackim architektem ?
Czyje interesy reprezentował ?
Czyje miał pełnomocnictwa ?
Jako kto miałby zeznawać w Sądzie ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

no a gdzie te socjalne mieszkania ktore pobudowała twoja partia
gdzie te faktury
i sorry --nie gdzie architekci tylko zwykli przestepcy ,z ktorymi sie twoi mocodawcy spotykaja?
a "osmiorniczki" i kamieni kupa to jest ta twoja dbałosc o narod, o kraj?!
a tropienie sbkow tez jest żłe
?
a dlaczego ?
bos synem ?

gdzie te wszystkie dokumenty na zakup..gdzie zrodła dochodu?
dlaczego zatajone ..nie rozliczone z fiskusem?..
gdzie ciało?

Acha! to grube przekrety na miliardy ,sprzedawanie Niemcom polskiego mienia
w zamian za łapowki..zmarnowane miliony na pogrzeb bez trupa
to sa

dobrodziejstwa czynione na narodzie
szopka za narodu pieniadze---to forma lu8dycznej zabawy--cieszyc sie narod musi
zarobił na te mieszkania? moze praca nocna w jakims klubie?
uczciwie ukrył dochody zeby mu Kaczynski nie dobrał sie do kieszeni
oj biedny

złodziej wszechczasow wraz z innymi jaszczurkami (czytaj na p.......i)
wszechczasow stworzyli ETC rdzawe gu....
na gruzach przemysłu stoczniowego

i to jest biznes stulecia!
przedsiebiorczosc wszechczasów!
tak
ale nie dla Polski
tylko do waszych matki synow na s...kieszeni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Panie Krzyż : lza poruszyła tak wiele interesujących i sensacyjnych tematów , co do których możesz wykazać się swoimi, jak zawsze merytorycznymi komentarzami. Przynajmniej ja stoję bezradny, pozbawiony jakichkolwiek argumentów nawiązujących poziomem i treścią do tych rewelacji. Liczę na twój intelekt, bo mój chyba nie ma takiego "oprogramowania".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (4 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

do góry